Kraftig explosion i Solna, gatukök totalförstört

BROTTSLIGHET. Polisen fick in ett flertal larm om en kraftig explosion i Solna natten till fredagen. När räddningstjänst och polis kom till platsen stod ett gatukök i brand. Ett 30-tal brandmän från tre olika stationer arbetade med att släcka branden.

Så här såg Grekiska Pitabaren ut i går.

Branden var vid 05-tiden släckt men polisen kommer att hålla vissa gator stängda under morgonen, bland dem Industrivägen. Anledningen till explosionen är okänd. Polisen har inte fått in några rapporter om skadade. Polisen har inlett en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse.

Polisen 

Expressen har filmat

-Pettersson undrar hur regeringen spekulerar, pojkstreck eller högerextremism?

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Kraftig explosion i Solna, gatukök totalförstört

  1. Undrar vad de har för bolags registreringsnummer .Hittar ingen info på Alla Bolag….Kanske en nystartad företag som kanske går knackigt.
    Ville kolla ägaren.

  2. De e säkert igen en moped som har exploderat Polisen har jobb åtminstone till årets slut med att sätta ihop mopeder De kallas för en särskilld särskilld händelse

  3. Om Lövén vore en ansvarsfull statsman skulle han gå ut i media och erkänna terrordådet/ kriget i landet.

    • En annan teori är att de tänkte riva området för att bygga bostäder. Ändå tror inte jag på att det är ägaren som har bombat huset.

  4. Minns redan på 70 talet när turkar kom och tvingade min arbetsgivare betala ut skyddspengar. Minns när de kom hur chefen blev alldeles iskall och nervös och bad mig lämna över kassan!
    Det här handlar om utpressning eller möjligtvis om tvångsförsäljning ,vilket ägaren inte gick med på.
    Utpressning! Och det är inte svenskar som ligger bakom det.

  5. KAN SPRÄNGNINGARNA HA MED BESKYDDARVERKSAMHET AV MAFFIA ATT GÖRA. Inget hindrar dock att det samtidigt är lågnivå Jihad-krigföring. Islam har alltid låtit de attackerade gräsrötterna själv finansiera erövringen av deras länder (slavtagande, plundringar, ….. beskyddarverksamhet, halalcertifiering (utpressning av religiös skatt), föreningsbidrag, åldringsbedrägerier etc).

  6. Det krävs mer genusforskning för att komma tillrätta med pojkstreck. Även fast hela världen skrattar åt Sverige så är det genusmetoden som till sist kommer att rädda oss. Ju fler vetenskapliga genusvetare vi blir desto vetenskapligare kan vi lösa dessa obetydliga pojkstreck.

    Om ÖB och polisen dansar ännu mer på nästa parad har vi löst saken.

    Vi skulle också vilja ha in mer imamer på genusutbildningarna.

    ”Statsministerns” huvud blir kanske bättre senare, vem vet?

  7. Den om vill veta vilka grupperingar som kan misstänkas för dådet, behöver bara slå på Stazi-TV. Överdriven och vinklad rapportering= Höger.
    Utebliven rapportering= Islamister / Vänster / AFA.

  8. Ja sedan Socialisterna öppnade dörren för all form av grov utländsk kriminalitet,får vi framöver räkna med större saker än detta.
    Stenbock som ”privatdeckare”,skulle söka bland de invandrade Kaukasierna,Tjejener o. deras grannar. Ett typiskt ”skyddspengar”-fall !
    Den som inte betalar dessa svin vad de begär,riskerar just liknande.
    En annan bransch som växer i Abzurdistan är illegala spelautomater,o. vadhållning ! För dessa ligger Islamska Maffia-storfamiljer bakom.

    • Regeringen har hamnat i en återvändsgränd p g a sin konflikträdsla mot t ex media. Det är väl dom hör hemma antar jag.
      Därför kan det för en gångs skull vara dags att sluta lyssna på dessa stollar.

  9. Detta har ingenting med vår nya adel att göra hälsar Skräpo utan är ett typiskt terrordåd av höööögern, tack inkompetenta idioter!
    ”För vi har sett flera klisterlappar i Ludvika” som vi ser som ett allvarligt hot mot vår demokrati.

  10. Äsch, gatukök har exploderat i alla tider. Samma med mopeder och resturanger. Inget att bry sig om. Cirkulera!

    (OBS! Ironi)

  11. Ska vi gissa att trots heta tips från ägare m fl är utredningen nedlagd på max två timmar?
    Istället görs hotfulla hembesök hos någon som visat empati för brottsoffer?
    Något som med den maximalt luddiga yviga definitionen är ”Hets Mot Folkgrupp”…
    I varje fall om offret haft ”fel” Svenska rastillhörighet…

  12. Den svenska tryggheten anno 2019 bara fortsätter !
    Tack Steffe den övriga landsförädiska 7 klövern och dess trygga månkulturälskande väljarkår för allt.

Kommentera