Åkesson – Bali är välkommen att söka medlemskap i SD

INRIKES. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson är glad att han inte är i M-ledaren Ulf Kristerssons skor med anledning av turbulensen kring Hanif Bali (M).

– Hade jag varit Ulf Kristersson hade jag inte varit så glad. Nu är jag ju inte det, utan jag konstaterar att Hanif Bali väldigt ofta har rätt – både i kritiken han riktar mot regeringen och i den kritik han riktar internt, säger Åkesson till Expressen.

Det är uppenbart att Hanif Bali och en krets kring honom på olika sätt, med begränsad framgång hittills, försöker driva på för att få sitt parti i en annan riktning. Det uppskattar jag. Det tycker jag är bra, säger SD-ledaren.

Åkesson anser även att Bali står närmare SD än den moderata partiledningen, om man gör en bedömning av vad Bali säger utåt. M-politikern är även välkommen att söka medlemskap i SD, säger Åkesson.

-Pettersson noterar att Hanif Bali funderar på att lämna twitter och det vore synd.

”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser.” – FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Åkesson – Bali är välkommen att söka medlemskap i SD

  1. Jag tror nog det är bättre om vi haft en eller flera ”Hanif Bali” i varje parti, det är mer effektivt om han driver Moderaterna i rätt riktning så vi har flera partier som är eniga i de frågor han tar upp, och det är visserligen lättare att få medhåll för dessa frågor i SD men det ger liksom ingen större politisk förändring.

  2. Ja, Bali kanske vore bra för SD i nuläget, det behövs en ny frisk fläkt som kan väcka nytt liv i partiet.

  3. Nu börjar fler debattörer ifrågasätta Bildt göranden på Balkan på 90 -talet och kritiken är inte nådig. Vi kan också nu förstår varför Kristensson reagerade så kraftigt, det handlar om ren nepotism då Bildts bror är gift med en syster till Kristenssons fru.

  4. Hanif behövs i M för att de tillsammans med KD och SD skall få majoritet nästa val. På senaste tiden har man varit större än röd-gröna blocket. Det handlar om att övertyga tveksamma
    M-väljare och att KD slutar prata om aborter.

  5. Det här blir bra. Ett tillskott i SD.

    Fega krakar utan testosteron ger sig på en man. Sverige i ett nötskal.

    Genus it!

  6. 1:a April, tror verkligen J.Å på allvar att Bali som efter ett samtal lilla U, Kristersson nu krupit till korset och bett Carl Bildt och partiet om ursäkt skulle gå med i SD ?
    Misstänker ironi.

  7. Hanif Bali vägrar leka i pk-sandlådan som de övriga partier i 7-klövern.

    Han är en rakryggad politiker och en sanningssägare, som självfallet är välkommen till SD.

  8. JÅ vill alltså värva Hanif Bali till Sd,varför kan man fråga sig,JÅ och Sd är ju det parti som utesluter flest medlemmar varav många mycket duktiga och kompetenta,med ryggrad och faktapålästa som tex Thoralf Alfsson som blev utesluten i Sd efter att ha talat sanning om islamiseringen som pågår i Kalmar och hela Sverige.Så det här uttalandet JÅ nu gjort ter sig lite skumt faktiskt.

    • Är lite tyst numera från SD och i media om partiet !
      Varför, ska eller skulle inte SD rädda Folkhemmet från mångkulturell undergång, vi har väl inte snart en politiskt korrekt 8 klöver i riksdagen ?
      Det blir utan tvekan en röst på AFS även i valet 2022 precis som 2018 och i senaste EU-valet.

  9. Skulle nog vara bra, kortsiktigt. Men i förlägningen skulle han bli ett utelutningsämne. Många starka personliger som fått gå…

  10. Hanif Bali vågar säga vad han tycker.
    Hanif Bali knyter icke näven i fickan.
    Hanif Bali vågar gå mot PK-strömmen.
    Hanif Bali har integritet.
    Hanif Bali är inget kräk, utan en riktig karl.

    Allt detta saknar marionetten Kristersson och hans kumpaner. Tacka f-n för att det svider i ynkedomen.
    Men, förall del, välkommen till oss…

  11. Japp!! Har jag tyckt länge. Han skulle göra sig bättre i vårat sällskap ön hos hycklande moderater

Kommentera