S behandlar olika

INRIKES. Socialdemokraten Anders Ygeman tvingades sommaren 2017, efter att av lättja eller dumhet, tolka det som ni vill, avgå för att han riskerat landets säkerhet. För det fick han bli gruppledare i S och efter 1,5 år bli energi- och digitaliseringsminister med Digitaliseringspolitik och Energi som ansvarsområden. 

Ardalan Shekarabi är socialdemokrat och Sveriges civilminister. Shekarabi är en illegal invandrare som inte borde vara i Sverige. Han avgick från SSU när det uppdagades att en del pengar använts felaktigt. 2013 fick han påbackning av skattemyndigheten på grund av felaktiga siffror vid en bostadsförsöljning. Jag hade blandat ihop papper sa Ardalan. Sådant skapar förtroende.

Ibrahim Baylan (S) är idag Sveriges näringsminister. Han fick sin plats i SSU:s förbundsstyrelse genom valfusk. Baylan minns inte detaljerna.

Ylva Johansson (S) är idag Sveriges arbetsmarknadsminister, damen har gjort mycket men inget bra vad jag vet, men noll respekt för sanning och andras pengar. Bolaget Att veta AB skulle enligt planerna blivit ”landets största enskilda satsning på e-lärande för vuxna på gymnasienivå” men blev i stället ett jättefiasko. Över 200 miljoner i förlust men det hindrade inte Johansson att plocka ut en lön på 116.000 kronor i månaden – vilket under en period motsvarade bolagets omsättning enligt DN.

Sveriges utrikesminister Margot Wallström, fuskade redan i SSU och är känd som en fullblodsegoist som har svårt för att betala skatt men är pigg på att kritisera andra.

Statsminister Stefan Löfven uppmärksammades 2004 för att han som biträdande förbundsordförande på Metall fick en lägenhet i förbundets fastighet. Han betonade att man följt regelverket men sade sig samtidigt ha förståelse för att människor reagerade.

-Pettersson stoppar där men det finns fler skandaler,  Läs om den moraliska rötan i rörelsen i åtta delar.

Minns ni förresten borgerliga ministrar som fick avgå för att de inte betalt TV-avgiften?

Det märkliga är att detta partis företrädare och deras svans har mage att kritisera Hanif Bali och andra för vad de gör…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

12 thoughts on “S behandlar olika

  1. När man läser om dessa egoistiska hycklare och sedan som lök på laxen ser stollen Lindbergs nuna då vill man bara spy. 🤢

  2. S behandlar äldre som skit.
    Dom vill bli. av med oss ,därför vi kan derras historia i. Nazismen..
    Makt och pengar. är det dom har i sinna skallar.
    Mitt råd prata aldrig med en sossse om du vill behålla förståndet

  3. De är socialdemokrater, allt handlar om att se om sitt egna hus, skita i folket, vara egoister och roffa åt sig så mycket makt man kan.

  4. Aftonbladets året runt häxa Lena Mellin kräver att Hanif Bali lämnar riksdagen eftersom hans ego är viktigare än svenska folket Obs jag talar om de SVENSKA folket Hur är det Lena med statsministern borde vi inte börja med honom För Stefan Löfven är allt viktigare än svenska folket så enligt dina kriterier Lena borde Stefan Löfven lämna riksdagen omedelbart och ta sina leksakministrar med sig

  5. Kan man inte hitta ett konferensrum i den byggnad man jobbar så borde man självmant avgå för evig tid. Inte poppa upp några månader senare i en annan skepnad.

  6. P K är duktiga på att i alla lägen göra sig lustiga över
    Donald Trump som gör sitt jobb och har fått fart på USA
    och dess ekonomi, dessutom om jag minns rätt så plockar
    han inte ut någon lön för sitt jobb, Här hemma har vi en ledare
    som gjort och gör ett uselt jobb för landet Sverige vilket
    syns på alla fronter i samhället, för det tycker han att han
    är värd 176,000 i månaden, och behandlas nästintill
    hovsamt av P K och media som lotsas som att allt är bra.

    Är det någon mer än jag som tycker att P K folket är stora
    hycklare?

  7. Ygeman ska ha fått en tydlig avrådan av SÄPO med motivering före skandalen med Transportstyrelsen.
    Han visste redan före vilken skada det skulle göra, men valde att ignorera det!
    Det var ingen ”oaktsamhet” utan ett medvetet ignorerande av den skada han orsakade!
    Precis som när de fullt medvetet ger fulla bidrag o medborgarskap till massmördare som inte hymlar med vad de vill göra med ”otrogna”.
    Ordet ”Landsförrädare” är en underskattning av vad han och (S) är beredda att göra för att förstöra livet för eller ta livet av fattiga Svenskar !

  8. Förlorat förtroende för delar av DÖ-regeringen år 2017 i spåren av IT-skandalen vid Transportstyrelsen mm.

    I bild nedan från vänster till höger ser vi …

    Maria Ågren, fd generaldirektör Transportstyrelsen
    Erik Bromander, fd statssekreterare hos dåvarande infrastrukturminister
    Anna Johansson (S), fd infrastrukturminister
    Peter Hultqvist (S), försvarsminister
    Anders Ygeman (S), fd inrikesminister och
    Stefan Löfven (S), statsminister.

    https://4.bp.blogspot.com/-69SzNEuTZG8/WXhKp-0ldqI/AAAAAAAAGSE/3jE–LEiTpcKHRRfPN07c6NCZ9jFpDgWgCLcBGAs/s640/SkyldigaLOW.jpg

    Jeanders bildblogg

Kommentera