När ställde SVT motsvarande fråga om S?

MEDIA. Hanif Bali är även idag en stor nyhet, i varje fall på Sveriges Radio P1. I går menade Elisabeth Marmorstein, SVT:s politiska reporter att Hanif Bali blivit för besvärlig för Moderaterna och att hans twittrande står i vägen för moderaternas politik. SVT frågade, givetvis helt opartiskt, Varför fortsätter M att satsa på Bali?

Granskning av Public service frågar: När ställde SVT motsvarande fråga om Ygeman, Strandhäll, Johansson och Löfven?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “När ställde SVT motsvarande fråga om S?

  1. Faktum är ju att Bali har rätt, men den första frågan bör vara, på vems uppdrag träffade Bildt den iranske utrikesministern?, var det på partiets(M), var det på UD, var det på FN, var det på EU, var det på sitt eget ego, eller var det enligt utrikesministerns önskan???. Eller kan valfri medborgare i Sverige träffa Irans utrikesminister om de så önskar?

  2. Ge fan i Hanif !
    Han är det bästa som hänt på 50år
    En man med pondus!
    Tycker han ska bli partiledare för M..
    Ta bort slickepojken och låt Hanif ta hand om partiet..
    Om ni vill ha det kvar

  3. Hade vi fler som Hanif skulle Sverige vara som i gamla tider.Tryggt och lungt.

    Sen den där bilt vad har han gjort för Sverige
    Räkna upp något…själv kommer jag inte på något.
    När jag hör och ser han tänker jag på Estonia

    • Hanif Bali har rätt. Vad har Carl Bildt åstadkommit som utrikesminister eller statsminister ? Tänker inte bara på Estonia som på Balkankriget – hans förmedling ledde till inget. Han betraktas som untouchable.

  4. Ja, med tanke på alla stolpskott i regeringen. Bl a Löfven, Ylva Johansson, Morgan Johansson, Ygeman, Lövin, Strandhäll och Wallström så borde frågan ställas.
    De har gett inkompetensen och girigheten ett ansikte. Om de är de mest kompetenta i sverige så intar jag fosterställning.

  5. Och Carl Bildt kan segla vidare med sin höga svansföring, där gäller inga moraliska sanningsbegrepp. (minns bl.a. Estonia!)

  6. Hur kan M försvara en föredetting som Calle Biltaren är och det är 5 år sen han var utrikesminister, kan inte Calle göra som Ingvar och Göran låta våra ”så kallade” politiker sköta politiken utan att han skall vara med och käbbla
    De har problem utan hans medverkan

  7. Frågn är varför det Svenska folket vill satsa på den okarismatiske oskicklige buffeln Stefan. L

  8. Hanif.Dom lyckades tysta dig till slut.Det är aldrig bra att skriva uppblåsta politiker på näsan speciellt inte ers höghet C Bildt.Men du behövs för du är en frisk fläkt i det politiska träsket.Kom igen och anslut dig till ett parti som uppskattar dig istället.

  9. Som någon skrev här; En karismatisk person är en fara för partiet. Jag tillägger ”i landet lagom, där alla skall hålla käften och använda samma retorik”.
    Det är därför det går åt helvete för landet. Kommunistiskt förfarande. Prada har alltid rätt. Allt annat går bort.

  10. S lögnerna spelar ingen roll men är man säger sanningen så blir man uthängd. Bali kan vara kontroversiell men han ljuger inte i alla fall. Hoppas Bali fortsätter som han gör

Kommentera