Israel varnar Hamas för fler raketattacker


MELLANÖSTERN. Efter att ännu några raketattacker riktats mot landet hotar Israel den islamistiska Hamasrörelsen i Gazaremsan med att fortsatta provokationer kommer att leda till hårdare levnadsvillkor för kustremsans befolkning.

Hamas i Gaza. Bild IDF 

Sent på onsdagskvällen skickades två raketer mot Israel från Gazaremsan. Enligt militären innebär det att sex raketer skickats på mindre än en vecka, men utan att någon dödats eller skadats.
På torsdagen svarade det israeliska flygvapnet med att attackera flera mål i Gazaremsan.

”De som utför terrorattacker kommer att förhindra att situationen i Gazaremsan förbättras”, skriver Avichay Adraee, den israeliska militärens arabiskspråkiga talesperson, på Twitter.

Israel påstås ha Gazaremsan under blockad och det är riktigt att Israel kontrollerar alla varor som förs in till Gaza från Israel men Gaza har även gräns mot Egypten och det verkar som de arabiska bröderna klarar sig undan kritik.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Israel varnar Hamas för fler raketattacker

 • Tomas O'Maely

  Israel behöver bara tanka och ladda några av sina attack plan så springer Hamas till FN och gråter om hjälp.

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Och Sverige med Socialdemokraternas utrikesblondin i spetsen, bidrar till dessa bomber och mord av Israels helt oskyldiga barn och övriga befolkning….allt för att förhindra den lilla demokrati som finns i MellanÖstern.

  Det är DU som bidrar till att små barn sprängs i bitar….RÖSTAR DU PÅ PARTIER SOM TYCKER ATT DET ÄR OK ATT BIDRA TILL MORD OCH SPRÄNGA SMÅ BARN, SÅ FORTSÄTT DÅ ATT RÖSTA FÖR DE I SVERIGE SOM TYCKER ATT DETTA ÄR BRA !!!

  Om du tycker att detta är sjukt….SINNESSJUKT….då ska du istället rösta för partier som vill ha förstånd, harmoni, trygghet, och rättvisa …. och då fungerar det inte med feministiska, ynkryggade, ansvarslösa knähundar till partier !

  Gilla

 • G54

  Gaza, världens största friluftsfängelse..

  Gilla

 • Kattsand

  Jag tror inte hårdare livsvillkor avskräcker, risken är väl att Hamas räknar det som en propaganda-fördel istället…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: