Den nödvändiga politiken idag


INVANDRING. Allt det Sverigedemokraterna pratat om i alla år är nu den enda politik som kan få ordning på Sverige.  Marcus Westermark twittrar och påpekar detta faktum. 

-Pettersson vill dock påpeka en viktig punkt som SD nämner i sin politik, tyvärr för lite och för sällan, men Alternativ för Sverige, AfS driver hårdare – Återvandring. Jag tycker den i första hand ska vara frivillig och uppmuntras men i vissa fall kan ske med tvång.

Allt för många har kommit till Sverige på felaktiga grunder, de ska uppmuntras att återvända.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


2 responses to “Den nödvändiga politiken idag

 • Paul Nilsson

  Alternativ för Sverige har en återvandringspolitik. SD och de övriga riksdagspartierna saknar en sådan politik som är den viktigaste politiska frågan för att Sverige ska överleva som nation och bevaras svenskt.

  AfS 2022

  Gilla

 • Anders Karlsson

  Det är försent. Under de närmsta åren kommer vi att få flera 100 tusen som skall tryckas in.
  Bostadsbyggandet skall ner med en skatt på sten och grus. Undrar om de inte kommer att konfiskera sommarstugor. Regering gör allt för att jävlas med ursvenskarna.
  Varför inte en ”tankeskatt”, lär ju inte drabba vare sig (S) eller (MP) särskilt hårt :-/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: