Den nödvändiga politiken idag

INVANDRING. Allt det Sverigedemokraterna pratat om i alla år är nu den enda politik som kan få ordning på Sverige.  Marcus Westermark twittrar och påpekar detta faktum. 

-Pettersson vill dock påpeka en viktig punkt som SD nämner i sin politik, tyvärr för lite och för sällan, men Alternativ för Sverige, AfS driver hårdare – Återvandring. Jag tycker den i första hand ska vara frivillig och uppmuntras men i vissa fall kan ske med tvång.

Allt för många har kommit till Sverige på felaktiga grunder, de ska uppmuntras att återvända.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

2 thoughts on “Den nödvändiga politiken idag

  1. Alternativ för Sverige har en återvandringspolitik. SD och de övriga riksdagspartierna saknar en sådan politik som är den viktigaste politiska frågan för att Sverige ska överleva som nation och bevaras svenskt.

    AfS 2022

  2. Det är försent. Under de närmsta åren kommer vi att få flera 100 tusen som skall tryckas in.
    Bostadsbyggandet skall ner med en skatt på sten och grus. Undrar om de inte kommer att konfiskera sommarstugor. Regering gör allt för att jävlas med ursvenskarna.
    Varför inte en ”tankeskatt”, lär ju inte drabba vare sig (S) eller (MP) särskilt hårt :-/

Kommentera