Syriska Amer och afghanska Mohammad döms för misshandeln i Kil


BROTTSLIGHET. Nu har domen fallit i fallet kring den uppmärksammade video från Kil där en pojke i en epa-traktor ses bli misshandlad. De två åtalade 16-åriga pojkarna döms för misshandel till 60 timmars ungdomstjänst, Amer, respektive 20 timmars ungdomstjänst, Mohammad, däremot frikänns Amer för olaga hot som också var åtalad för.

-Pettersson säger låga straff men kanske rimligt för jag tror inte invandrarna hoppade på svennarna utan anledning och ett bonnslagsmål borde inte hamna i en rättegång. Det borde göras upp på gårdplanen, man mot man utan knivar.

TIDIGARE 2018-08-07. Syriska Amer och afghanska Mohammad åtalas för misshandel i Kil

BROTTSLIGHET. Nu åtalas de två asylsökande ungdomarna Amer och Mohammad för att de i början på maj misshandlade en svensk förare av en A-traktor, som ofta kallas EPA-traktor. 

De två åtalade är

 • Amer, född 2003, medborgare i Syrien
 • Mohammad, född 2003, medborgare i Afghanistan, tolkbehov på persiska/farsi

Målsägande är Sylvester och Anton från Kil, Värmland.

INLEDNING/HÄDELSE: Patrull 22-9200 bestående av Insp. Peter Olsson och Pa. Tobias Löfdahl beordras till Storgatan i Kil med anledning av en misshandel. Det har skett en sammandrabbning mellan flera parter av okänd anledning. När patrullen ankommer till platsen möts vi av flertalet personer. Det är en konstellation av flertalet både ungdomar och föräldrar.

BROTT: Misshandel genom att Amer utdelat flertalet knytnävsslag och sparkar mot målsägandens huvud och kropp så att smärta uppstått. Samt strypt målsäganden så att han haft svårt att andas och ändrat färg i ansiktet.

Olaga hot genom att Amer hotar att slå vittnet Anton om han inte släpper Sylvester när Anton håller i Sylvester för att skydda honom mot att motta mer våld av Amer under den pågående misshandeln. Ringa misshandel genom att Mohammad utdelat ett slag med öppen hand mot målsägandens huvud.

SKADOR: Målsäganden avförs med ambulans med oklart skadeläge.

ÖVRIGT: De båda misstänkta grips på platsen klockan 20:05 efter beslut av pa Tobias Löfdahl.

Aftonbladet skriver om händelsen, där åklagaren talar om konflikt mellan två ”grupperingar”, rasistiska kommentarer och att det är bådas fel så utvisning är inte att tänka på.

-Pettersson säger att det var i Kil som Ingrid Guldbrandsson mördades av en afghan som hon försökte hjälpa, så ansvaret vilar tungt på dem som lurat folk till bidragsparadiset.

Amer håller ett grepp runt Sylvesters hals medan Muhammad filmar. Amer tvingade även Sylvester att säga att han var bög medan de filmade. Foto: Polisen från filmen.

Amer sparkar Sylvester. Foto: Polisen från filmen.

TIDIGARE 2019-05-07. Ung kille med epa-traktor och sydstatsflagga blir misshandlad av två invandrare

BROTTSLIGHET. I Kil i Värmland visar de nya svenskarna vem som bestämmer i det nya landet. Misshandel skedde den 1 maj. En ung man misshandlades av två andra unga män, alla tre är i 16-årsåldern. Det hela startade med någon typ av konflikt mellan de inblandade och slutade med att den ena unge mannen blev misshandlad av de två andra.

Polisen var på platsen och de två som misshandlat den tredje blev frihetsberövade och förda till polisstationen för förhör. Efter förhöret beslutade åklagare att de båda frihetsberövade skulle släppas på fri fot men utredningen fortsätter mot de båda misstänkta personerna. Den aktuella filmen som florerar finns hos polisen och utredningen fortsätter alltså.

Polisen 

-Pettersson undrar vem som var fotograf och varför inte media är i uppror, det ser ut som hatbrott och hets mot folkgrupp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


17 responses to “Syriska Amer och afghanska Mohammad döms för misshandeln i Kil

 • Kenth Andersson

  Ännu en av Steffes och övriga 7 klöverns perfekta import av kriminella parasiter !
  Sverige anno 2019 är helt förlorat, det vet alla utanför begåvningsreserven och den svenska landsförädiska majoriteten av väljarkåren bara myser tillsammans med 7 klövern.
  Hoppas att straffet för alla femtekolonnare inom kort blir MYCKET HÅRT, det vore en dröm att få se och uppleva men tills vidare får man som infödd äkta svensk tyvärr gå med sina onda tankar i sitt eget fosterland och känna sig som en främling.

  Gilla

 • age

  Kan vi acceptera att individer med begränsad hjärnkapasitet, hjärntvättade, får röra sig fritt
  i Vårt Fosterland?

  Kanske ”Grannsamverkan mot våld” kan
  hjälpa dem att få en intensiv hemlängtan?

  Men kom ihåg att medborgargarden är
  förbjudet i Sverige!

  Gilla

 • age

  Kan vi acceptera att individer med begränsad hjärnkapasitet, hjärntvättade, får röra sig fritt
  i Vårt Fosterland?

  Kanske ”Grannsamverkan mot våld” kan
  hjälpa dem att få en intensiv hemlängtan?

  Men kom ihåg att medborgargarden är
  förbjudet i Sverige!

  Gilla

 • ponnsan62

  Är det ett. straff!
  Nä du löfven occh ni. andra skitstövlar!!
  Ni skiter i folket som betalar era löner som ni inte förskännar

  Gilla

 • ståfräs

  Och va fan innebär ”samhällstjänst”, förklara ngn som vet, skall dom fortsätta i samhällets tjänst att kunna förnedra o hata Svenskar eller?
  Dom borde skura hela samhället med tandborste och tvingas slicka upp skiten.

  Gilla

  • Maja

   Hjälpa gamla damer i hemmen och råna dem på köpet.
   jag tycker att dessa ivriga unga män bör plocka skräp med ett strut i huvudet för att markera att de är oanpassningsbara.
   Ut med skiten!

   Jag tycker att Pettersson har fel med att säga att utlänningar hoppade på offret utan anledning. Vad har de för rätt att misshandla och filma , det här är inte deras land.De har ingen rätt att visa makt på det här sättet.

   Gilla

 • centurion

  Appropå bilden där den patetiska skitstöveln trycker in foten i sidorutan. Tänk om Epa- killen hade haft sinnesnärvaro nog, att veva upp rutan innan foten tagits tillbaka och sedan gett full gas på traktorn…Mmm.

  Gilla

 • Tony

  så typiskt för dessa fega As alltid några stycken mot en
  ensam, klädda i märkesdojor och märkeskläder bekostade av skattebetalare spelar dom kungar, och sen straffet?????
  det är så satans löjligt så man baxnar, det är dessa urlöjliga straff
  som triggar skitstövlarna att fortsätta att djävlas med samhället

  Gilla

 • Brasklappen

  Jag höll på att ha ihjäl ett sådant här muslimskt missfoster för länge sedan GENOM STRUPNING!! Tack gode gud att jag släppte greppet, det hade gett ett långt straff blev ändå dömd men endast till böter! Det är synd om det uppväxande släktet, det enda dessa as respekterar är brutalt och hårt våld!!
  STOPPA MUSLIMINVANDRINGEN ELLER TA KONSEKVENSERNA = INBÖRDESKRIG!!!

  Gilla

 • turrim

  Det vore intressant med ett reportage från samhällstjänsten. Alla timmarna.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Som jag skrev igår:

  Genomgående i rättsväsendet idag är det oftast OFFRETS etnicitet som är avgörande för straffet för gärningspersonen. (Ett undantag – och som det har skapat syntax-sammanbrott i vänstermedia är Rocky Asap)

  Det är med andra ord tämligen riskfritt att missfirma, stämpla till våld och hota med vådlig död, mana till inbrott och stöld etc, – inte bara i sociala medier utan även verbalt och grafiskt i demonstrationsyttringar – uttalat kristna personer samt etniska svenskar.

  Offret = etnisk svensk => lågt straff, vilket styrks av fallet Epa-Kil.

  Gilla

 • SVENSK

  Utvisning och indraget medborgarskap/uppehållstillstånd ska självklart vara obligatirisk för alla brott!

  Gilla

 • Mormor

  Assad soldater kan vi kalla på så känner dom sig mer hemma, och riv huset där dom bor snart fimbulvinter.

  Gilla

 • Nicklas

  Hade gärna sett utvisning av brottslingarna samt hela deras familjer. Kan va bra att statuera exempel så att gästerna fattar vad som gäller.

  Gilla

 • Mike E

  Barbarerna från Mellanöstern skrattar hånfullt åt dessa straff.

  Gilla

 • Göran

  Misshandel av en ”mindre värd Svensk” : Några timmar ”Samhällstjänst” som man ofta bara kan vägra utföra.
  Att känna empati för brottsoffer och prata sanning om de import-kriminella rasistaporna som anses vara ”Herrefolk” eller ”Utsatta Grupper” som står över Svensk Lag: Flera månaders fängelse!
  Samma typ av sjuk och kriminell ockupationsjuridik som när Nazityskland eller Sovjetunionen ockuperade Europa!
  Politiserade Rasifierade sjukligt korrupta Åklagare och Domstolar som alltid hjälper Import-kriminella från konsekvens och skickar skötsamma med ”fel” rastillhörighet, religion eller partibok i fängelse.
  Exakt vad vi en gång hade ett Försvar för att förhindra!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: