Är Hanif Bali större än moderaterna?


INRIKES. Hanif Bali skriver mycket på twitter och han skjuter vilt omkring sig, både till höger och vänster. Om det är elakt eller inte får var och en avgöra men oftast är det riktigt i sak. Vad beträffar Carl Bildt så tror jag att att Bildt är vuxen nog för att hantera åsikter om sig själv och att han klarat av att svara Bali utan att dra igång ett drev. Bildt brukar inte vara dålig med åsikter på sin blogg.

Sedan kan man naturligtvis undra om Hanif Bali är ett så stort problem så hans twitter behöver vara med på första sidorna i rikstidningarna, SVT, TV4 och Sveriges Radio. Det känns som Sverige har allvarligare problem.

Katerina Janouch verkar vara inne på rätt linje:

Och när det gäller frågan i rubriken:

 • Hanif Bali är större än Moderaterna på Twitter.
 • Hanif Bali är större än Anders Ygeman, Morgan Johansson och Annika Strandhäll tillsammans på Twitter.
 • Hanif Bali har fått över 2000 nya följare denna veckan.
 • Hanif Bali har nu över 120 000 följare på Twitter.
 • Det går inte att bemöta Bali i sak, för han har oftast rätt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


17 responses to “Är Hanif Bali större än moderaterna?

 • ponnsan62

  Googla på= carl bildt och Estonia !

  Gilla

 • ponnsan62

  Bildt vad har han gjort för Sverige..
  Estonia är det enda jag minns.
  Och vad tycker man om det.
  Inte är det något gott i alla fall

  Gilla

 • Kenth Andersson

  H.Bali är bara en typisk moderat och gaphals som nu efter ett samtal med Reinfeldts lärjunge U.Kristersson krupit till korset och bett Aprilskämtet C.Bildt om ursäkt !
  Stor i orden, liten på jorden som det heter.

  Gilla

 • ruben

  Ja det läggs stor kraft på internt käbbel men föga intresse av de viktiga och akuta frågorna. Undfallande utrikespolitik, mord. rån, sprängningar, bränder, våldtäkter no go zoner och andra ökande kriminella aktiviteter. Sverige verkar ibland vara en nation utan ledning och i så fall snart söndertrasat. Om Bildt verkligen uttalat några rätt i utrikespolitiska frågor någon gång ska det givetvis tålas att granskas. Det är bara att plocka fram den gamla skåpmaten antar jag.

  Gilla

 • Per

  I det lättkränktas värld kan man inte ens säga synål ty någon enögd kan bli kränkt. Stå på dig Hanif! Än finns det folk som tänker själva.

  Gilla

 • centurion

  Den genomfalske Ulven vill naturligtvis ge sken av att visa handlingskraft, när den ynkliga och ängsliga ledningen konfronteras med den Gigantiska underhuggaren. Kanske inte helt smärtfritt att se sin överman i vitögat.

  Gilla

 • Det får vara nog nu

  ”Hanif Bali är större än Anders Ygeman, Morgan Johansson och Annika Strandhäll tillsammans på Twitter” .

  Ja, det säger väl en hel del.

  Gilla

 • Tore

  Han talar sanning det klarar inte Svensken av.
  Han har gett sig på en av Sveriges största brakskitar genon tiderna
  Det klarar inte moderaterna av.

  Gilla

  • S Eriksson

   Man kan väl säga att Hanif är intressant och en frisk fläkt, ingen är dock felfri men det skulle vara tråkigt om Hanif slutade eller rättade in sig i leden.

   Gilla

 • Kalle

  Problemet är inte Hanif problemet är stolpskottet Ulf.
  Sverige behöver en samlad stark opposition.
  Gärna KD, M, och SD.

  Gilla

 • Surfer

  Jag tycker inte honom men han har rätt m Bildt. Han kan bevisa allt vad han skriver. Jag har inte någon konto på socmedia men jag kan tänka att Bali samlar de fattiga och arbetsklas som ser sitt liv och av herr Bildt och de andra yrkes politiker.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Varför kunde inte Bildt ägnat sig åt s k tyst diplomati och tagit ett personligt samtal med Hanif ? Under Bildts regering ägnade de ju sig åt det med stor framgång enligt egen utsago vid olika krissituationer i omvärlden. Vuxna personer bör väl kunna resonera med varann utan att det får så här stora konsekvenser..

  Gilla

 • Nils Dacke

  Grundorsaken till rabaldret är att Bali ger sig på att kritisera Carl Bildt, en ikon och gudliknande figur inom moderaterna. Man glömmer då att Bildt är en stor förespråkare för globalism och massinvandring till Europa. Bildt och Reinfeldt är två av de mest ansvariga för dagens Sverige med skjutningar, sprängningar, våldtäkter, bränder och kaos.

  Gillad av 1 person

 • Rasamusan

  Etablissemanget håller ihop i vått och torrt oavsett partitillhörighet vill inte ha någon kritik Hanif Bali serverade sanningen men det passar inte – så uppför man sig inte!! Han kan starta ett eget parti tillsammans med intelligenta medborgare. Heja Hanif👍

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Ja han är åtminstone större än partiledaren!

  Gilla

 • Thor

  Hanif Bali for president! Eller i alla fall partiledare för moderaterna. Enda räddningen för (m).

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: