Allt är slut för länge sedan

JORDEN. Organisationen Global Footprint Network berättar årligen från vilken dag mänskligheten har förbrukat jordens resurser och får börja låna för att kunna fortsätta konsumera. I Kristianstadsbladet skriver Nils-Eric Sandberg om kalkylen om jordens resurser.

Sandberg skriver att organsiationen har gjort den här kalkylen länge och ”allting har tagit slut sedan 1990”.

”Domedagsprofetiorna” är inte nya enligt Sandberg som hävdar att journalister älskar katastrofer, vilket skapar utrymme i media för rapporter som den aktuella.

”Kollegerna på min gamla tidning DN blev överlyckliga: äntligen kommer allting att gå åt helvete – oh så roligt!”.

-Pettersson säger att givetvis ska vi vara försiktiga med jordens resurser och miljön. Det gör vi bäst med att att begränsa befolkningsökningen till noll och inte larma i onödan.

Genom åren har jag lärt mig att vara skeptisk…

1960-talet hotades mänskligheten med kärnvapenkrig, det var tyst vår och DDT, vi var tre miljarder människor på jorden och befolkningsökningen var katastrofal och oljan var så gott som slut.

1970-talet hotade med en ny istid, forskare visade att temperaturen sjunkit stadigt de senast 30 åren, det var oljekris och vi pratade om barnbegränsningar och hade blivit 3,7 miljarder på vårt klot.

1980-talet hotades jorden att krossas av asteroider, aids, skogsdöden drog fram och av oljan fanns det inte mycket kvar och nu var vi 4,4 miljarder på jorden och paniken började sprida sig.

1990-talet hotade med grillning av oss för att ozonhålen växte, av oljan fanns det bara droppar kvar och vi var hela 5,3 miljarder.

2000-tal, nu skall vi dö av klimatkatastrofer, fågel eller svininfluensa, oljan håller fortfarande på att ta slut och vi har blivit drygt 6 miljarder vilket alla är överens om är alldeles för många.

Klimatvarning i DN 1972, då hade vi tio år på oss att hejda katastrofen.

2018. Nu hotas vi av Putin och Trump och global uppvärmning men massinvandring av outbildade analfabeter ska rädda oss och oljan finns i överskott, så mycket att oljeproducenterna försöker begränsa produktionen för att få upp priset.

Om några år är vi åtta miljarder, jordens befolkning ökar med 80-90 miljoner per år men varken forskare, politiker eller journalister pratar längre om befolkningsökningen eller faran med islam…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Allt är slut för länge sedan

  1. Tim Ball (Lars Berns motsvarighet i USA) föreläser om bakgrunden till klimatbedrägeriet.
    1. Måltavla är enbart Västeuropa och USA. Inga andra är tillräckligt korkade.
    2. Syftet är att avindustrialisera Västeuropa. Kineser, Ryssar, Indier tackar och tar emot.
    3. Afrikaner i det utomordentligt glesbefolkade Afrika, triggas att söka sig till det många gånger MER tättbefolkade Europa. Afrika med Européisk befolkningstäthet, utom Sahara, skulle rymma 2000-3000 miljoner utan problem.
    4. IPCC m fl är förbjudna att undersöka ”annat än påstådd mänsklig påverkan”, d v s resultatet av IPCC är klart på förhand – utan att klarar ut vad som händer i verkligheten (klassiskt vetenskapligt)
    5. Den enda gas som mänskligheten KANSKE kan påverka är CO2, därför valdes denna till ”syndabock”.
    6. 95% av all växthuseffekt härrör från vattenånga/luftfuktighet/MOLN. CO2 svarar för ”kanske” 4% och metan för ”kanske” 1%. Metan oxideras dock på några veckor i atmosfären, så . . .?
    7. Ca 500 miljoner av jordens ca 7000 miljoner indoktrineras systematiskt om något som inte existerar. För mer än 6000 miljoner så är klimatet en ICKE-FRÅGA.
    Dessa mer än 6000 miljoner är enbart intresserade av väsentligheter, d v s VÄLSTÅND, vilket enligt FN är detsamma som tillgång till OBEGRÄNSAT MED, BILLIG, AVBROTTSFRI ELEKTRICITÈT. D v s i praktiken MER kolkraft där sol- resp vind är diskvalificerad. De lever dessutom i regioner där de med egna ögon kan se hur naturen blir grönare av MER CO2.
    8. Ökas CO2 till MER än 0,08% kan jorden försörja ca 80000 miljoner, samtidigt som hälften av all brukad mark återlämnas till naturen.
    9. Den verkliga faran för mänskligheten ligger i någondera av nästa globala glacial (som närmar sig), jättemeteorit, supervulkan går i luften och numera tillkommer globalt kärnvapenkrig.


  2. den uttjatade ”pyspunkan” i ett Nötskal
    där vi befinner oss nu…sedelpressarna
    går varma, helt utan täckning (i värde),
    bara pumpa på så länge det går…det
    kommer få hemska konsekvenser på
    sikt…litet tecken i detta nu är kronans
    fall, gentemot andra valutor…andra
    valutor hänger helt enkelt inte med i
    den galopp som Sv.Riksbanken håller,
    därav raset för Sv.kronan gentemot
    US dollarn (enkelt spånat)…i folkmun
    kallas detta INFLATION

  3. Man löser det problemet genom att locka invånare från varma länder till kalla länder där man måste konsumera mer (uppvärmda hus t.ex) för att överleva…

  4. Hur kan det komma sig att folk i Afrika svälter. Det finns hur mycket mat som helst där i form av vilda djur. Eller är dessa dur farliga som människoföda ???????

  5. Undrar om Jehovas Vittnen blir totalt utkonkurerade av klimatsekten i branschen jordens undergång?

    • Fan vet känner ett Jehovas han tror fullt och fast på att Jehovas ska ta makten i världen. Har gett mig många goda skratt.

  6. Ja det är märkligt att ingen pratar om att Jorden håller på att över
    befolkas, det är inte rimligt att dom som inte har förmåga att
    försörja sina barn ständigt ökar på med ännu fler.
    Hade dom Arabiska länderna lärt av Israel, istället för att
    försöka förgöra dem, så kunde öknen kunnat producera
    massor av mat.
    Sen Afrikanerna, dom har rika Naturresurser, men gitter inte
    att ta vara på dem, då flyr man hellre mot Europa där andra
    förutses att försörja dem? Detta är givetvis inte hållbart i längden!

Kommentera