Socialdemokraterna har inga idéer om framtiden, makten är viktigast

INRIKES. Det är för Pettersson obegripligt att S kan fortsätta med något de inte gör eller gjort på många år. Det verkar för socialdemokraterna, media och andra makthavare viktigare att dölja sanningen om tillståndet i landet än att försöka rädda Sverige.

Hur ska vi någonsin komma till rätta med problemen när ni socialdemokrater inte törs säga att det är alldeles för stor asyl- och anhöriginvandring som är problemet. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, pensionerna, brottsligheten, allt!

Vi måste införa totalstopp och börja diskutera återvandring i stor skala, inse det Stefan och ljug inte så mycket.

Twitter
Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Socialdemokraterna har inga idéer om framtiden, makten är viktigast

  1. Denna videon går applicera på ”Nya” Sveriges situation med den lilla skillnaden att här är de inte ”illegala”.
    P.g.a att gränserna är öppna och du får uppehållstillstånd oavsett om du är flykting, immigrant, kriminell, 35årigt barn eller IS-krigare…som Valboskap till sossarna är allt tillåtet att komma till Sverige.
    en röst är en röst -makten framför allt hälsar Sossarna.

  2. Det enda som gäller för sosseriet är att på alla möjliga sätt behålla makten. Man säljer ut socialdemokratins själ till höger o vänster.

  3. Som alla ledare av Självmords-sekter så använder (S) pampar makten till att förse sig själva med pengar via grov korruption och rena stölder.
    Sen en vacker dag kommer de plötsligt att ha gjort sig ärenden utomlands och vidare vara försvunna.
    Strax därefter sker den stora kollapsen!
    De har inte på minsta sätt tänkt sig att själva drabbas av vad de utan skrupler ordnat åt fattiga skötsamma Svenskar!
    Undrar hur länge de nyttiga idioterna inom Myndighets-Vänstern, Media-Vänstern o diverse organisationer ska hjälpa dessa kriminella äckel inom makten att dölja vad som så länge pågått?
    Desto mer kaos i Sverige, desto lättare att stjäla pengar för makthavarna.
    Om de haft minsta intresse av ett fungerande land skulle de visat det!
    De arbetar utan tvivel för motsatsen och det kostar varje dag enorma mängder söndertrasade Svenska människoliv!

  4. Sverige är på dekis – blev remitterad till SÖS akuten – fick sitta på en hård pinnstol till slut ligga på en brits – väntade på min tur i 12 tim!! Jag var helt slut kom hem kl 03 mitt i natten. Överallt sängar med med svårt sjuka, gamlingar och utslagna människor . 7 av 10 av icke svensk nationalitet. Vi som levt och betalat skatt hela vårt liv i Sverige blir undanskuffade och illa behandlade – vi fick snällt vänta. Vi är grundlurade . Det kommer bara bli sämre. Vi måste bli av med nykomlingarna som inte bidrar. Jag tackar Annika Strandhäll och tidigare Filippa Reinfeldt – ni har lyckats ta kål på oss snart! Katastrof inom sjukvården!! Allt fallerar. Måtte det bli ett byte mycket snabbt av våra fina styrande politiker – en radikal förändring måste till.

  5. I det läget som landet befinner sig i nu går det inte att få ordning på någonting, det är en fullständig krasch som måste till.

    Sveriges ekonomi måste haverera och det är bara att börja från början med allting.

    Återvandring i stor skala, indragna bidrag, bankräntor upp till normala nivåer på 6 – 7%, slopade ränteavdrag, avveckla Rot och Rut avdragen.

    Totalt stopp på all invandring. Hela rättssystemet måste göras om, mycket hårdare straff, slopande av straffrabatter och 2/3 dels regeln ska bort.

    Sen måste ca. 82% av landets befolkning slå på hjärnkontoret så dom inser vad som håller på att hända med Sverige, gör dom inte det, då är Sverige utom all räddning.

    Vore jag 20 – 25år och ville bilda familj och skaffa barn, så skulle jag flytta från Sverige omedelbart, det finns ingen framtid i Sverige om det ska fortsätta som nu, och förmodligen blir det sju resor värre.

  6. Kan någon begripa hur miljontals människor, 37 % av Sveriges befolkning har förtroende för (S)vekpartiets ledare?

    Fullkomligt ofattbart för undertecknad!

    • Enkelt….. bara lova invandrande parasiter(röstboskap) mer bidrag.

      Resterande vet jag inte hur dom är funtade…. troligen hjärntvätt genom ” unga örnar” i sin ungdom samt msm idag.

Kommentera