S-minister: ”Finns mycket rasistisk propaganda där ute”

RASISM. Enligt en rapport från EU:s byrå för grundläggande rättigheter har svenska judar lågt förtroende för hur regeringen bekämpar antisemitism. Till Aftonbladet säger justitieminister Morgan Johansson (S) att en utredning som ska se över möjligheten att förbjuda rasistiska organisationer.

– Signalen är bara att vi måste göra mer. Det finns så mycket antisemitisk och rasistisk propaganda där ute, inte minst på nätet. Samhället måste vara mer vaksamt, organisationer som för vidare extremistiska budskap ska inte ha några pengar från samhället, säger Johansson.

-Pettersson ser att Morgan Johansson (S) som vanligt skyller på nätet, jag skulle inte tro att utredningen kommer fram till de verkliga problemen för judarna för justitieministern tänker säkert inte förbjuda SSU och alla muslimska organisationer som hetsar mot judar eller minska den muslimska invandringen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “S-minister: ”Finns mycket rasistisk propaganda där ute”

  1. Idioterna i regeringen kan inte förbjuda ISIS då vi har föreningsfrihet i det här landet. Hade Adolf Hitler startat en nazistklubb eller ännu ”bättre” en religion hade han fått bidrag från stat och kommun. !

  2. Jag fick höra från Judiska församlingen att de har gjort ett antal polisanmälningar förgäves i samband med hot och manifestationer mot judar.

  3. Och när dom ska förpassas för fan skicka med den lille
    skrymtaren Morgan Johansson lille förarglige sak som drar
    helt fel slutsatser om all kritik mot den huvudlösa regeringen,
    en idiot som förmodligen bara läser Aftonbladet vet inte om
    den verklighet som många upplever idag, som inte är omgärdad
    av säpo vakter , som tvingas att möta det idiotsamhälle som t
    som Sossarna försett oss med, det är deras egen verklighet
    dom skriver om , och dom tillhör inga grupper!

    • Ja att se ungsossarna strutta runt i ett första Maj tåg
      och skandera oförskämdheter om det enda demokratiska
      landet i M.Ö. dessutom deltog även mannen som är ansvarig
      för Malmös förstörelse och ansvarig för att Malmös Judar
      flyttat därifrån, ungefär som han tycker att hans parti
      gjort något stort . Beklämmande!

  4. ”Lille Molgan” avser bara utnyttja tillfället att förbjuda organisationer, vilka påstås vara ”rasistiska”, d v s NMR, SD, AfS, identitärer etc.

    De organisationer, som är äkta hatiska och rasistiska, t ex AFA, Islam-anknutna kommer inte att röras.

  5. Man kan minska den extrema invandringen av muslimer till Sverige. Man kan även skicka hem alla utan uppehållstillstånd. Man kan även praktisera obligatorisk utvisning av alla invandrade kriminella. Det skulle göra extrem skillnad på antisemitismen i Sverige att stoppa extremt hög mängd invandring av muslimer, som har judehatet inskrivet i sin religion.

  6. Man varken kan eller bör förbjuda folk med åsikter och stråla samman och försöka göra något åt det man tycker är fel. Innan Internet var det enkelt att få folk att täppa till truten då det krävdes enorma summor pengar och tillstånd att sända i DDR-närradio fick bara r¤vslickarna.

    Fanns det någon med pengar med avvikande åsikt så mördades han som Ivar Kreuger. Det var enkelt förr att lösa problemen.

    Idag med Internet så kommer man inte åt problemen hur man än gör. Förbjuder man rasistiska hatsidor flyttar de utomlands och fungerar precis som tidigare. Förbjuder man en ”nazistisk” organisation så går de under jorden och blir betydligt farligare och svåröverskådlig.

    I en demokrati skall allt vara tillåtet utom hot och våld. Tycker jag Hitler var gosig och bra och en majoritet i landet håller med så är det ok. Tycker jag att Hitler var en dåre och istället propagerar för miljön och får med mig majoriteten så är det kalas.

    • Knappast svenska ickejudar heller…. Frågan är vem som ska försörja muhammed & co då?!

    • De går på Hitlers linje. Faktum är att jag aldrig träffat en arabisk muslim som inte avgudar just Hitler. Muslimer från sos (south of Sahara) är för dumma för att förstå och Afghanska fähundarna har ingen skolgång.

      • Mein Kampf påstås vara M. Ö. mest sålda bok, näst koranen och bibeln.

      • Tillochmed tämligen sekulära muslimer brukar sätta adolf i försvar då man försöker föra en diskution.

Kommentera