Modern uppfostran utan ansvar på cykel


GOTT OCH BLANDAT. Detta är vad en modern uppfostran med respektlöshet utan disciplin och regler resulterar i. En ung man cyklar runt med sina sina vänner som fullständiga galningar i Londons trafik. När han kraschar med en bil är det bilförarens fel tycker cyklisten. Inte undra på att pistoler och knivar åker fram ibland.

-Pettersson tycker att skadorna på cykeln blev för små…

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Modern uppfostran utan ansvar på cykel

 • ståfräs

  Synd att det inte var cyklistens huvud som hamnade under hjulet.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Nej, Pettersson, det är INTE bilförarens fel. Inte denna gång. Annars råder strikt ansvar visavi ”osyddade trafikanter” att det är ALLTID bilförarens ansvar. EN com cyklar nära dig i filen och repar din bil, det är bilistens ansvar.

  Men… den unge herren på cykel i filmen byter fil, och det är ALLTID dens ansvar som byter fil, att filbytet kan ske utan risk.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: