Tjejer blir trakasserade på gym. Kraftig ökning av mansfria gym

KÖNSDISKRIMINERING. -Pettersson ska inte uttalas sig tvärsäkert för jag har aldrig varit på gym i hela mitt liv, tycker det är fånigt att betala för att träna. Nåväl, när jag vara ung umgicks vi killar med tjejer nästan hela tiden, vi badade ihop, spelade brännboll, lekte kurragömma och tafatt. När vi blev äldre var det andra lekar, men alltid blandade grupper. 

Vad är det som hänt? Och varför talas det inte klarspråk?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Tjejer blir trakasserade på gym. Kraftig ökning av mansfria gym

  1. I SVT:s sändningar får man inte nämna ”elefanten i rummet”.
    Därför tittar jag i stort sett aldrig på dessa vinklade nyheter.

  2. Våra trakasserande gäster borde få rejät med mothugg. Men sen kommer jag ihåg att vi lever i en annan tid nu där dagens unga män är så ängsliga och totalt nedbrutna av genuspedagogiken. Så de sitter väll inne på sina rum/lägenheter och sminkar sig eller kollar på melodifestivalen i repris. Ur led är tiden.

  3. Är det några som trakasserar är det muslimjävlar. Alla svenska män respekterar kvinnor. Det kan man tyvärr inte säga om muslimska män.

  4. När mina kompisar lekte indianer o cowboys, lekte jag ryska posten med tjejer, underbart redan då, sen fortsatte vi leka med varandra på både det ena andra sättet, älska alla Svenska kvinnor, det förtjänar dom.

  5. Pettersson:
    Ibland undrar jag också över,hur jag kunnat överleva,med allehanda tusende jobb,resor,sport.familjer,hus o. hem….m.m.
    Har likt dig aldrig behövt betala ”gym”,för att hålla mig i trim och snart på nytt fylla ett beaktligt jämnt årtal !!
    Kanske är de yngre generationerna svagare o.med sämre gry ? Eller är det en modegrej,som våra logdanser var på vår tid ?

    • Precis. Man ska inte dra alla män över en kam. Muslimska män är rasister, som trakasserar svenska kvinnor.

Kommentera