Socialdemokraterna systerparti förbjuder alla HBTQ-aktiviteter på Västbanken


BISTÅND. Socialdemokraternas Palestinska systerparti förbjuder HBTQ-möten på Västbanken. Förbudet kom efter att LGBTQ-gruppen Al-Qaws planerade att hålla en samling för sina medlemmar i Nablus på Västbanken, rapporterar Jerusalem Post.

Stefan och Margot. Ta med er ett gäng bilder till Palestina och förklara vad flaggorna ni viftar med betyder…Bilden från Wikipedia. 

Al-Qaws, arabiska för bågen, Al-Qaws är en civilsamhällsorganisation som inrättades 2001 med målet att ”kämpa för palestinska kulturella och sociala förändringar, bygga LGBTQ-samhällen och främja nya idéer om rollen som kön och sexuell mångfald i politisk aktivism, civilsamhällets institutioner, media, och vardagen”.

-Pettersson undrar om utrikesminister Wallström (S) gör som vanligt och ökar biståndet…

 ***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Socialdemokraterna systerparti förbjuder alla HBTQ-aktiviteter på Västbanken

 • Tore

  Palestinierna är ett föredöme för Löfven och compani.

  Gilla

 • Det får vara nog nu

  Suck! Varför är Palestina så förbannat viktigt? Kärringen Wallström är fanimej dummare än tåget.

  Gilla

 • HFL

  Jag har fortfarande kvar min Palestina sjal som jag använder flitigt. Utan palestinierna så kan vi inte få bort grannen som kostar oss betydligt mer skattepengar.

  Gilla

  • Ante

   Jag tror att en kommunist och Israel hatare läser Pettersson. Tyvärr har han/hon inte nyktrat till från vänster/muslim propagandan. Till skillnad från vad denna person påstår kostar Israel inte Sverige någonting. Dessutom är Israel den enda demokratin och civilisationen i hela mellan östern. ”Palestinier” är ett påhittat uttryck av muslimerna av folk som de har vägrat ta hand om själva, och ett medel att fortsätta att hata Judarna. Israel har låtit muslimerna ta mark från dem över och över igen under århundraden, och mest senast, de sista århundradet. Der blir aldrig nog, för Muhammedanerna hatar Judarna och kommer inte att bli tillfredsställda med något annat än förintelse. Det är därför Nazister, Marxister, och Muslimer/Muhammedaner älskar varandra. Samma hatfyllda människor som kommer från Satan.

   Gilla

 • ståfräs

  Det är SD´s fel hälsar regeringen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: