Socialdemokraterna systerparti förbjuder alla HBTQ-aktiviteter på Västbanken

BISTÅND. Socialdemokraternas Palestinska systerparti förbjuder HBTQ-möten på Västbanken. Förbudet kom efter att LGBTQ-gruppen Al-Qaws planerade att hålla en samling för sina medlemmar i Nablus på Västbanken, rapporterar Jerusalem Post.

Stefan och Margot. Ta med er ett gäng bilder till Palestina och förklara vad flaggorna ni viftar med betyder…Bilden från Wikipedia. 

Al-Qaws, arabiska för bågen, Al-Qaws är en civilsamhällsorganisation som inrättades 2001 med målet att ”kämpa för palestinska kulturella och sociala förändringar, bygga LGBTQ-samhällen och främja nya idéer om rollen som kön och sexuell mångfald i politisk aktivism, civilsamhällets institutioner, media, och vardagen”.

Politikfakta

-Pettersson undrar om utrikesminister Wallström (S) gör som vanligt och ökar biståndet…

 ***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Socialdemokraterna systerparti förbjuder alla HBTQ-aktiviteter på Västbanken

  1. Suck! Varför är Palestina så förbannat viktigt? Kärringen Wallström är fanimej dummare än tåget.

Kommentera