Jämlikhet på Veronica Palms vis

JÄMLIKHET. Socialdemokraternas Veronica Palm hoppade av politiken för nästan fyra år sedan och har levt på nästan 47.000 kronor i månaden, försörjd av svenska skattebetalare genom inkomstgaranti från riksdagen sedan dess, enligt Dagens Industri.

Nu pratar socialdemokraten om segregation, överklass och jämlikhet med 47.000 i månaden utan att arbeta.

-Pettersson undrar om inte Palm borde vara tyst, hon är 46 år, frisk och har inte arbetat på fyra år. En riktig socialdemokrat skulle ha varit vansinnig på hennes leverne men det finns nog inga kvar…

Om Veronica Palm på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Jämlikhet på Veronica Palms vis

  1. Varför slipper hon gå för endast aktivitetsersättning på stöd och matchning, som är politikernas senaste dumma påhitt med arbetslösa?
    Retorisk fråga.

  2. Mångkulturmisslyckandet försvinner inte för att man projicerar det på välmående områden. Djursholm är inte segregerat.

  3. Om nu Veronica palm är arbetslös så kunde hon ju jobba med att få alla avdankade riksdagsmän o kvinnor (hon själv inräknad) till att få dessa att söka ett nytt jobb, eller har ni så dåligt självförtroende på er egen förmåga att kunna ta ett vanligt jobb?, Men det är förstås bekvämt när en stor arbetsfri post dimper in på kontot varje månad år ut o år in

    • Är det någon arbetsgivare som vill ha dem ? Allt för många sossar har ju ingen direkt arbetslivserfarenhet.

      Fast regeringen skulle ju kunna subventionera jobben……. Då kanske.

  4. Ja att leva av samhällets resurser utan att göra skäl för
    det dom höstar in, det är Sossar specialister på.
    Egenberikarnas parti förnekar sig aldrig när det gäller
    att gnöla över andras leverne, men är själva väldigt
    duktiga på det,Veronica Palm är ett strålande exempel
    på detta.
    Sen är det lite lustigt när hon talar om överklassen, den
    överklass som Sossarna själva tillhör, man går omkring
    och presenterar sig som arbetarparti?? Vilka hårt
    arbetande löntagare kan jämföra sina inkomster med
    dom som Sossarna roffat åt sig..

    Byt namn, kalla er för nya bidragspartiet, det är ju ändå
    bland dem ni finner er väljargrupp!

  5. Det är lätt att ta sig ur sitt träsk och kasta in lite politiska kommentarer när man kan flumma runt i sitt eget hem och tycka att man är en vacker prinssesa med oantastliga kommentarer, när man likt en pundare inte fattar att lekkamraterna försvinner när stålarna tar slut.
    Det är synd men ditt appanage tar snart slut och du lär slå i golvet hårdare än du anar.

  6. Ständigt dessa vidriga hycklande sossar vars enda intresse är att suga ut skattebetalarna och köra med sin usla floskler.

  7. Hon tillhör ju själv överklassen, och knarka lär hon väll göra, med tanke på allt tokigt som kommit ur den munnen…

  8. En modern sosse som hånar arbetarklassen och fattigpensionärer med sina dumma uttalanden.

  9. En sann sosse, mer till mig, mindre till packet. Märkligt att hon klarar sig på 47000 kr/ månad Fattig pensionärerna får hela 10000/ månad. Sådant kallas på sosse vokabulär ” Allas lika värde”

  10. Har hon något handikapp eller är hon bara svagbegåvad? På fyra år har hon inte hittat ett jobb. Politikerna pratar alltid vilken kompetens de besitter, iaf när arvodet skall diskuteras.
    Kan hon inte få hjälp av Samhall? De borde kunna hitta en sysselsättning som även Veronica Palm skulle kunna utföra…

  11. ”Överklassens knarkande” vad sägs om fd politikers bidragsutnyttjande. Hon lever som ung pensionär på våra skattemedel. Antingen är hon dum eller så tycker hon att de har rätt att utnyttja oss deporabla skatteslavar. Förmodligen bara dum och skamlös.

Kommentera