Sossar minns…

HISTORIA. Nuvarande justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) siade om framtiden 2002: ”Om tio år är Sverige narkotikafritt”, twittrar Marcus Westermark. 

-Pettersson undrar om inte regeringen, förutom kidsen i Danderyd tänker skylla på sociala medier?

Politikfakta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Sossar minns…

  1. Det går inte alltid som tror eller vill, eller hur Molgan och gänget ?
    Det enda den landsförädiska 7 klövern lyckats med till 100% är att sänka ner Folkhemmet i en mångkulturell och kriminell avgrund.

  2. Det finns ett sätt att frigöra polisresurser för kampen mot narkotikan: Att inte längre straffbelägga själva drogmissbruket och jaga brukare som lätt intjänade ”pinnar” i statistiken av upptäckta brott. Fokusera på vård och andra sociala insatser för dem i stället och koncentrera polisens energi på narkotikahandeln. När det gäller prostitution finns ju hos lagstiftaren denna medvetna asymmetri att bara straffbelägga den starkare parten i transaktionen, här sexköparen.

  3. Regeringspartierna säger att befolkningen bli äldre och att det är detta som kostar.Det kan nog vara så. Inom 7 år kommer Sverige ha 200 000 fler personer som är över 80 år.
    MEN, dessa gamlingar är också en intäkt. De betalar skatt och ibland så kraftiga avgifter för sin vård att det bara bli fickpengar kvar. Fördyringen i netto är det som skall räknas Dessutom är 40-talisterna genomsnittligt en av de starkare pensionärsgrupperna.

    Det som kostar och sänker välfärden är de som bara kostar. Där går det inte ens att tala om ett netto. Det är detta som är problemet, inte gamlingar.

  4. Varför ljuger sossar jämt?
    Kan det ha att göra med röttterna i Nazismen!
    Själv tror jag det.

Kommentera