Socialdemokrat: ”Typiskt SD att göra problem av ingenting”

INVANDRING. I den handlingsplan för kommunen som Sölvesborgs samstyre presenterade i veckan fanns bland annat förslag om förbud att bära slöja i barnomsorgen och möjlighet att tacka nej till mottagande av flyktingar.

I Kvällsposten kritiserar oppositionsrådet Johanna Beijer (S) nu förslaget.

– Det är typisk Sverigedemokratisk politik, att göra problem av ingenting, att allt ska handla om migration och begränsning av andra kulturer, säger Beijer (S). Sölvesborgs samstyre består av SD, KD, M och det lokala partiet SoL (Sölvesborg och Lister).

-Pettersson blir lite mörkrädd. Det verkar som socialdemokraten Johanna Beijer och andra socialdemokrater inte insett att Sölvesborg och Sverige har stor problem.

”Tycker S i Sölvesborg att det är ”lull lull” med förenklad upphandling, mer småskalig barnomsorg, ökat inflytande för invånarna och att kommunen äntligen ska satsa på trygghet beklagar jag det. Med denna nonchalanta inställning är det ju inte direkt konstigt att man förlorade makten i kommunen”, skriver Louise Erixon (SD) kommunalråd i Sölvesborg.

Louise Erixon SD, pressbild.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Socialdemokrat: ”Typiskt SD att göra problem av ingenting”

  1. Sossarna på sina piedestaler dikterar hur medborgarna ska bete sig, tycka och rösta. Media jamsar med.

  2. Jag har sett många exempel (t.ex i denna bloggen) där sossar och likasinnade gör probem av ingenting, det är nog ganska typiskt för sossar och annan vänster att göra det.

  3. Denna nippertippa tycker det är för djävligt att Sölvesborg
    tänker lite på sina egna medborgare, som sosse har dom
    ju focus på alla andra folk, utom det Svenska..

    Sen är det ju surt att förlora makten över kommunerna,
    hoppas att många följer, och att även sossepartiet
    på riksplan förlorar makten, dom har överlevt sig själva,
    då blir man arrogant o nonchalant.

  4. Sölvesborg o. Staffanstorp visar vägen,för ett bättre land !
    Måtte andra kommuner göra detsamma…. allt med tanke för er yngre !

Kommentera