Personer från nio muslimska länder ska inte få bli danska medborgare

ISLAM. Nya Borgerliga, på danska: Nye Borgerlige, är ett danskt nationalistiskt och konservativt politiskt parti som grundades hösten 2015 av Pernille Vermund och Peter Seier Christensen. De använder sig av bokstavsbeteckningen D.

Partiet befinner sig politiskt i den nationalkonservativa rörelsen i Danmark och profilerar sig som ett mer invandringskritiskt alternativ än Dansk Folkeparti. Partiledaren Pernille Vermund satt tidigare i Helsingörs kommunfullmäktige och var folketingskandidat för Det Konservative Folkeparti. Partiet vill se ett danskt utträde ur EU. I förbindelse med flykting- och migrantkrisen 2015 markerade sig partiet som en anhängare av ett totalstopp för asylbehandling i Danmark.

Nu föreslår Nye Borgerlige att inga personer som kommer från muslimska länder ska få dansk medborgarskap. Punkt slut. Anledningen är de muslimska värderingarna som inte är förenliga med de danska. I augusti 2018 föreslog partiet att troende muslimer skulle nekas medborgarskap men det utökas nu.

I en intervju med Berlingske förklarar Mette Thiesen vad hon menar när hon säger att ”ingen” från länder med muslimska värderingar ska kunna få medborgarskap. Hon gör klart att det inte ska finnas några undantag från regeln. Inte heller om du är kristen och kommer från ett land med övervägande muslimer. Danskt medborgarskap ska naturligtvis inte ges till invandrare och deras ättlingar som kommer från länders, där vi vet att invandrare och deras ättlingar långt oftare begår brott än danskar när de kommer hit.

Förbudet ska gälla dessa nio länder: Irak, Afghanistan, Iran, Marocko, Pakistan, Somalia, Libanon, Syrien och Turkiet.

-Pettersson tycker det verkar sympatiskt men ändå bättre är att införa invandringstopp från dessa länder och uppmuntra återvandring…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

6 thoughts on “Personer från nio muslimska länder ska inte få bli danska medborgare

  1. Då blir de istället medborgare i Steffes trygga och heligt mångkulturella Islamistiska Sverige !

  2. Nye Borgerlige är ett äkta nationalistiskt konservativt parti till skillnad från Dansk Folkeparti (och svenska SD) som är nationalistiska versioner av socialdemokraterna.

Kommentera