Knivman greps, hade fått utvisningsbeslut tidigare

BROTTSLIGHET. En man beväpnad med en kniv gick på lördagskvällen till anfall mot flera personer. En person skadades i armen, rapporterar Norra Halland

Flera personer i ett bostadsområde i Brattås öster om Kullavik, söder om Göteborg ringde in och berättade om en mycket upprörd man som skrek och kastade saker omkring sig. När grannarna försökte omringa honom i väntan på polis drog han kniv och gjorde utfall. En person skadades.

Polisen ryckte ut med både hundpatrull och helikopter. Så småningom kunde mannen gripas vid ett hus i området. Han var i så dåligt tillstånd att han inte kunde förhöras. Enligt uppgift har mannen bott i ett skogsområde i närheten.

Mannen som är 22 år är nu misstänkt för försök till dråp samt möjligen även hemfridsbrott. Han sitter nu anhållen i Varberg. En av de som försökte ingripa ska ha skadat en hand eller arm, det rör sig om en skada då han fallit för att undvika ett utfall som den misstänkte mannen gjort med kniven.

-Pettersson noterar att mannen hade fått ett beslut om utvisning tidigare…

Bild från Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Knivman greps, hade fått utvisningsbeslut tidigare

  1. Han följde bara Reinfeldts budskap:
    ”Öppna ERA hjärtan!”
    – men han misslyckades och lyckades
    inte öppna något hjärta.

    – dock har vi ju släppt in massor med
    individer, som tydligen är öppna andras
    hjärtan.
    – och vissa lyckas! => Akilov, en av dem.

    Vill vi ha dessa infödingar från djungeln
    i Vårt Fosterland?
    Vågar vi ha dem i Vårt Fosterland?
    Behöver vi ha dem i Vårt Fosterland?
    Ska vi, kanske hjälpa dem att få en
    intensiv hemlängtan?

Kommentera