Vill Expressen avsätta Hani Bali?

INRIKES. Kritiken mot den egna partiledningen växer inom Moderaterna efter att Hanif Bali och flera andra M-toppar hamnat i blåsväder under sommaren för sina inlägg i sociala medier. Nu kräver flera framträdande moderater att partiledningen agerar, skriver Expressen

Twitter

-Pettersson noterar att Expressen har som slogan ”berättande som berör” och undrar om inte tidningen är oroliga för Hanif Bali som också berör. Expressen har 174.000 följare på Twitter. Moderate riksdagsmannen Hanif Bali har 118.000.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Vill Expressen avsätta Hani Bali?

  1. Hanif Bali Är ju anledningen Till att M troligen Har Röster fan vad jag Hoppas Hani Går till SD snälla Hani om Du läser Detta gå dit

    men jag Gillar dig som fan Dina kommentarer är Sylvassa

  2. Behåll Hanif Bali och sparka ut den falske Ulf krrstersson,
    vi ska inte glömma att Kristersson har stor del i hur
    Sverige håller på att avvecklas!
    Moderaterna ska inte göra om SD s fel med att
    sparka ut populära personer?

    • En ny medlem i Bilderbergsgruppen!
      Ta bort makten från alla som besöker deras årliga hemliga möten typ frimurarmöten.
      Och vad fan betalar vi för deras resor och löner när de inte berättar för oss vilka beslut som tas där?
      Det är kriminellt att hemlighålla oss som försörjer dem vad de sysslar med bakom våra ryggar.

  3. Hanif är den som har pondus i moderaterna.
    Dom flesta där är Nickedockor med ulff i spetsen.
    Kör hårt HANIF du är ett ljus i mörkret.

  4. Om nu inte H.B´s åsikter delas av Ex-pressen, så får väl blaskan helt enkelt byta till en annan åsikt. Annars är det bara att acceptera grundlagen som den är.

  5. Stoppar de Hanif Bali är nog moderaterna rökta. Det krävs mer yttrandefrihet och att tysta kritiska röster skulle nog vara förödande. SD har tystnat en aning tycker jag men det kan bero på semestertider. Hatkampanjerna mot invandrarkritiska röster från PKstapo haglar tätt men reella politiska åtgärder lyser med sin frånvaro. Det behövs politiker, som tar Sverige ur den mentala koman. Bättre tider och samhällsarkitekter ligger på önskelistan.

  6. Sanningen duger sällan åt PK-media.
    Nej det ska var liberalkorrekta ”fakta”!
    Dock har man svårt att dra rasistkortet
    på Bali.

  7. Klart att (M) inte gör sig av med Haif Bali! Han protesterade inte när Reinfeldt styrde och nu är han en kontrollerad opposition inom (M). Skulle (M) göra sig av med Hanif skulle det ske en massflykt till (SD). Det vet Kristersson. Många moderater tror att Hanif gör skillnad.

  8. Rockström klimatforskare? Sanningen är allttid illa tåld och nu vill utomstående igen försöka få bort en sådan

  9. Efter valet i fjor försökte SVT och TV4 avsätta Hanif genom att självsäkert och med på förhand uttagen seger sticka mikrofonen under näsan på Krister och fråga …”kan Hanif få ha kvar sin riksdagsplats efter detta…? varpå Krister svarade med en suck ”… ja… nu är det ju inte riktigt så valet till riksdagen fungerar.”

  10. Det är ett trick som skulle klassats som ”bedrägeri” om det förekommit i något annat sammanhang än att ”förmedla nyheter”. Den som betalar en summa för tidningen bör kunna förutsätta att informationen den köper är korrekt.

    Med ”kritiken växer” räcker det i princip med att istället för EN motståndare till Hanif, så finns det nu TVÅ gubbar. ”Motståndet har blivit dubbelt så stort under sommaren…” skulle de kunna skriva och det är ju faktiskt sant. Att 118 000 (sannolikt 90% av M-underlaget) är FÖR Hanif, spelar i mediematematiken ingen roll.

  11. Ungefär som sverigedemokraterna där alla
    spetsfundiga kritiker stoppas så fort det är
    det minsta.

    Blir tyst som fan när bara Jimmie Åkesson eller
    någon ur det högsta gardet får uttala sig.

  12. Expressen har länge övat sig på att avsätta Sverigedemokrater. Nu är man mogen för att ge sig på Moderater. Alla ska lyda partiledaren.

  13. De försöker väl. De obsoleta och klart befläckade Reinfeldtmoderaterna känner väl att det börjar blåsa snålt. Då gäller det att plocka bort de klarsynta som går i takt med samhällsutvecklingen.
    Det är positioner och kamaraderi det i grunden handlar om.

Kommentera