Strama åt migrationen och hjälp människor på plats


INVANDRING. Den socialdemokratiska politikern eller kanske före detta socialdemokratiska politikern Jan Emanuel Johansson har blivit multimiljonär på välfärd. Nu skriver Jan Emanuel en debattartikel i Expressen om att migrationen borde stramas åt och människor i stället ska hjälpas på plats. 

Det är en stor sorg att migrationen gjorts till ett val om att tillhöra det onda eller det goda laget. Nu offrar S de mest utsatta på MP:s och C:s migrationspolitiska altare. Det är ett enormt hyckleri, skriver Jan Emanuel Johansson…

…Min övertygelse är att framtiden ligger i att hjälpa människor på plats. Att använda biståndet till vad det är ämnat för och återgå till en klassisk restriktiv socialdemokratisk migrationspolitik. Så som den drevs innan S gav rodret till MP. Så som S lovade innan valet men sedan gjorde tvärtom.

Läs vidare på Expressen…

Om Jan Emanuel på bloggen…

-Pettersson säger att det Jan Emanuel säger har ett annat parti sagt i många år, men herr Johansson nämner inte ens Sverigedemokraterna. Han är ännu en som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Strama åt migrationen och hjälp människor på plats

 • Tony

  Ja han kan ju kosta på sig att skriva det nu, när han tjänat
  Miljoner på dessa flyktingar som merparten av folket är stora
  förlorare på. . Men visst han har rätt, enda sättet att få
  ordning, om man nu vill det? Det är att stoppa den här
  galenskapen , sortera bort alla dom som kommit hit på
  falsarier, och hjälpa dom människor som verkligen behöver
  hjälp, men det behövs även att man stänger ner all den
  skenheliga Media som hjälpt dessa två idiotregeringar
  att genomföra detta brott mot Svenska folket.

  Gilla

 • Paul

  Jan Emanuel Johansson är en hycklare som har bidragit till migrationskaoset och otryggheten i Sverige genom att han har tjänat mycket pengar på asylinvandringen till Sverige av de så kallade ensamkommande.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Måste dock erkänna att karlen blir allt sympatiskare i mina ögon. koppla ihop honom med Johan Westerholm, så skulle S bli ett riktigt bra parti – kanske!

  Gilla

 • SVENSK

  Och ställ rigorösa krav och villkor på familjeplanering annars kommer invasionen ändå! Bara en tidsfråga.

  Gilla

  • age

   ”svensk”!

   Min uppfattning är att det redan är försent.
   Invasionen har gått för långt för att vara möjlig att stoppa.

   Jag grundar min uppfattning på tre saker:

   1. Invasionen av Södertälje, som började vid ”balkaninvasionen.
   Syrianerna, med stöd av sin inställning till ekonomi, har sakta
   men säkert tagit över Södertälje.
   Deras ”ekonomisystem”, kontanter i plastkasse, ger dem
   enorma ekonomiska resurser, som inte vi svenskar har.

   2. Kontraktet, som våra LANDSFÖRRÄDARE,
   socialdemokraterna har med muslimerna, och som alltjämt
   är gällande, hindrar regeringen och övriga svenska staten
   från att försvara Sverige mot muslimsk invasion.

   3. Det låga intresset från svenskar att försvara sig, sitt
   och sitt land.

   Ni unga får väl förbereda er på att leva som underklass i ett
   islamiskt land.
   Jag hinner nog inte ”få del av den förmånen”.
   Min ålder räddar mig!

   Gilla

 • ruben

  Ja jag läste det tidigare. Det är en debattartikel men det finns egentligen inget att debattera. Det gamla SD-förslaget i artikeln att hjälpa på plats är enda hållbara alternativet. Många dyrköpta år måste tydligen rinna förbi innan det börjar koppla rätt och ansvariga tar sig samman och börjar handla praktiskt. Visst måste det snart bli en förändring. Det finns extremt mycket trasigt att laga i Absurdistan. Jag läste om två äldre män, som försvunnit medan de var ute och körde bilen. En har man hittat död och bilen tycks vara stulen. Den andre mannen har man inte hittat. De hade samma bilmärke, Volvo XC90. Nu letar man efter två ukrainska män, som häktats i sin frånvaro och även är internationellt efterlysta. Beväpnade biltjuvar har även trängt sig in i folks hem när de är hemma och tvingat av dem bilnycklarna. Mycket trasigt att laga i Sverige, som sagt var men inte omöjligt.

  Gilla

 • Lellegoo

  OT: Nu drar Slaskpressen igång ett drev mot Hanif Bali. Moderatkärringar (obs könsneutralt, inbegriper både moderata män och kvinnor) som kallar sig gammelmoderater gnäller. Vill bara påtala att riktiga gammelmoderater finns bara i generationen Bohman. Några sådana har inte existerat på väldigt många år. Gamla Reinfeldtar wanna- bees, är inte gammelmoderater. Men det är väl förståeligt att dessa inbillade gammelmoderater, eller moderatkärringar som jag kallar dem, är oroliga för sin position i partiet. De är ju på utgång, bäst före, har passerats med råge för denna Reinfeldtfalang.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Det är bra om det inom socialdemokratin, börjar diskuteras och ifrågasättas, hur den nuvarande migrationspolitiken har fungerat och ska fungera för framtiden.

  Fler ledande sosseröster ger nu uttryck för att den debatten måste föras ordentligt. Jimmy Jansson i Eskilstuna är en av dem som vill lösa problemet med en icke fungerande svensk migrations politik och att väljare lämnar hans parti.

  Kommunstyrelsens ordförande i Eskilstuna, Jimmy Jansson (S), ger i ett utspel en känga till sitt eget parti för att sakna en tydlig politik för migration och integration. Han uppmanar också partiet att ta ett helhetsgrepp om frågan.

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jimmy-jansson-s-vill-se-krav-pa-motprestation-for-medborgarskap

  Fast jag väntar fortfarande på den första kvinnliga socialdemokratiska politikern. Som vågar ifrågasätta utvecklingen av svensk migrations politiks volymer, kostnader och brister. Då på ett ärligt och konstruktivt sätt.

  Beröm till sossen Jimmy Jansson i Eskilstuna, som vågar ta debatten.

  Gilla

 • Gringo

  Jan Emanuel är precis som alla andra toppsossar, de ser om sitt egna hus, skiter i folket, kommer med tankar och ideér när de har sitt på det torra. Alltid lätt att komma med förslag om invandringen nu!! Varför sa han inte detta när det gällde? Jo då hade han ju inte tjänat sina miljoner.

  Gilla

 • Janne

  ”strama åt migrationen och hjälp människor på plats”
  Vilket skitsnack!
  Massinvasionen måste stoppas, gränsen måste stängas och människor i fjärran länder måste lära sig att ta hand om sig själv. Det är absolut INTE vårt ansvar!

  Gillad av 1 person

 • Monica

  Han är en besläktad själ med Skara-Bert. Dessa har gjort stora pengar på migrationen samtidigt som de kritiserar den.

  Gilla

 • Strama åt migrationen och hjälp människor på plats – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: INVANDRING. Den socialdemokratiska politikern eller kanske före detta socialdemokratiska […]

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Jan Emanuel är väl inte den mest lämpliga personen att uttrycka sig i den här frågan, eftersom han en längre tid har utnyttjat migrationen till egen fördel.

  Gilla

 • Maja

  Jimmie Åkessons sade det här 2010 många gånger om och har sagt det under alla åren och blivit stämplad som rasist ..
  SD politik härmas rakt igenom av de andra partier….
  Nu är det för sent att bidra i närområden. Emmanuelsson som blev utskrattad i Asien när han åkte dit som representant för Sverige för att hälsa på apan -Ola läs semester…. Han har alltid kunnat ta för sig
  När fickorna är fulla då duger Jimmies politik.

  Gilla

 • nosferatu

  Tänk att ett litet parti som Mp kan ställa till med så stor skada. Man kan och ska givetvis skylla mycket på både S&M, men det är till syvende och sist Mp som ligger bakom stora delar av migrationspolitiken.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: