Fyra gripna för grovt vapenbrott i Malmö

BROTTSLIGHET. Fyra män sitter anhållna för grovt vapenbrott efter en bilkontroll i onsdags kväll på Järnvägsgatan i Limhamn. ”Någon av dem är med i vårt sluta skjut-projekt”, säger polisens presstalesperson Calle Persson.

”Sluta skjut” är ett samarbete mellan Polisen, Malmö stad, Kriminalvården och engagerade medborgare. 

Det var på onsdagskvällen som polisen stoppade en bil i centrala Limhamn. I fordonet anträffades ett eller flera skarpa vapen. – Kontrollen genomfördes mot personer i gängmiljö. Fyra män greps och anhölls senare misstänkta för grovt vapenbrott, säger Calle Persson.

Minst en av de misstänkta är med i projektet Sluta skjut, som är ett samarbete mellan polisen, kriminalvården och Malmö stad. Syftet med projektet är att förebygga skjutningar och underlätta för personer som vill lämna den gängkriminella miljön.

-Pettersson vet inte hur många miljarder som satsats på olika projekt, de allra flesta meningslösa. Bättre att bygga upp en poliskår som är hård men rättvis, poliser som visar ungdomarna respekt så länge de respekterar samhällets regler men när de inte gör det suger in dem med kraft…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Fyra gripna för grovt vapenbrott i Malmö

  1. Måste vara ett lyckat projekt. Han tog vapnen från sina bröder innan de hann skjuta någon och överlämnade de när polisen kom.
    Ett par hundra skattemiljoner till hade gjort skillnad i projektet.
    Eller lär dem skjuta i huvudet, vi behöver organen.
    Jag är så trött på denna skiten. När skall någon politiker ta tag i det?

  2. Som jag just nu hörde på Rapport. AF har sprätt ut 125 Mkr. Nu har man inte rätt att kolla utfallet!!!! Av våra skattepengar!!!! Och ansvariga sitter kvar!!!!

Kommentera