Lätt mörkhyad man gripen för våldsbrott i Eksjö

BROTTSLIGHET. Polisen utreder ett misstänkt våldsbrott i Eksjö som klassas som mordförsök, skriver polisen på sin hemsida. En patrull åkte till en bostad i Eksjö efter att ett barn slagit larm. Flera allvarligt skadade personer har tagits omhand av ambulans på plats och ett område har spärrats av i väntan på teknisk undersökning.

Polisen gick ut med signalement innan mannen greps:

  • Sveriges Radio – Polisen säger att de sökte efter en man i 30-årsåldern som uppgavs vara klädd i en rosa jacka och blå shorts.
  • Polisen – söker efter en misstänkt man i 30-årsåldern som uppges vara lätt mörkhyad och iklädd en rosa jacka och blå shorts.

Mannen greps senare på järnvägsstationen i Nässjö. Tre personer är allvarligt skadade och polisen bevakar Eksjö lasarett  för att undvika störningar i vården!

-Pettersson noterar att polisen bevakar lasarettet, det är fina människor vi har i landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Lätt mörkhyad man gripen för våldsbrott i Eksjö

    • Arash! Skojar du med oss?Du vet så väl att brottsstatistiken ökar kraftigt, eller har de inte skrivit om det i arabiska nyheter?
      Varför får inte arabiska föräldrar ordning på sina barn? Ser de inte när stöldgods fraktas hem ?
      De hittade 52 mopeder i ett garage i Rinkeby.Föräldrarna hade ingen aning om någonting.

  1. Om han inte är helt bindgalen kommer han aldrig att uppträda i den klädseln igen! Låter som en förklädnad avsedd för dådet. En ny IKEA-mördare?

  2. Polisen bevakar sjukhuset så att vården kan arbeta utan störningar, då är det helt klarlagt att det handlar om kulturberikare och pensionsräddare. När har svenska folket fått nog och när kommer vinsterna?

  3. Vad är det för typ av människor vi blivit berikade med i Sverige? Vem har sagt att vi ska fläska på med stora mängder av den medeltida klankulturen i Sverige?

  4. ”det är fina människor vi har i landet…” iklädd en rosa jacka och blå shorts. 😂 😂 😂

  5. Lätt brun, det låter som en vanlig solbränd svensk, det är ju trots allt slutet på sommaren. Svenskar kan också ställa till jävulskap och troligtvis är de överrepresenterade och detta I SITT EGET LAND.

Kommentera