Varför får invandrare säga neger och svennehora?


RASISM. Elaine Eksvärd, född Bergqvist 1981 i Stockholm, är en svensk författare som huvudsakligen skriver om retorik, talekonst. 

Nu publicerar Elaine Eksvärd en debattartikel i Aftonbladet, där hon tar upp att det inte pratas om rasismen som vissa invandrargrupper tar med sig till Sverige.

”Ni förstår, kära vita svenskar, att okärt barn har många namn här i Sverige. Jag har hört n-ordet en handfull gånger på svenska, men jag kan inte räkna antal gånger jag har hört det på persiska, arabiska, kurdiska, afghanska, portugisiska. Och listan fortsätter…”

”Jag tycker inte våld är okej och jag försöker inte på något sätt legitimera det ASAP Rocky gjorde, men jag är övertygad om att de afghanska killarna som förföljde honom inte såg en kändis utan ett gäng svarta män att trakassera. Jag deltog en del i debatten om ASAP Rocky och när jag delade en bild av rapparen så kommenterade en afghansk kille bilden. ”Vad tror denna svarta avart? Tror han att han är bättre än svenskar??? Jävla grillkolsliknande cancersvulst…”

”Leif GW Persson kallade killarna som förföljde ASAP Rocky för ”klandervärda”. Såklart alla afghaner inte är rasister eller ”klandervärda”, precis som alla persiska, kurdiska, syrianska, turkiska, brasilianska och så vidare inte heller är det. Men alla skulle erkänna att rasism är ett problem i respektive land…”

Det är några stycken ur Elaine Eksvärd.

-Pettersson konstaterar att myndigheter och journalister är flata och i många år haft fel fokus. De skyller rasismen på det kanske minst rasistiska folket i världen, svenska vita män medan invandrarna, ofta från Mellanöstern är fridlysta för kritik, trots att alla vet att en skitstövel är en skitstövel även när han heter Muhammed.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


20 responses to “Varför får invandrare säga neger och svennehora?

 • Varför får invandrare säga neger och svennehora? — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via Varför får invandrare säga neger och svennehora? — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • anne b rat

  Det som Elaine skriver om att en afghansk kille kallat en neger för cancersvulst är ju inte vackert
  Men varför inte då travestera på detta och kalla afghanen också för cancersvulst och som dessutom satt ytterligare 9000 metastaser i Sverige!

  Gillad av 1 person

 • Det får vara nog nu

  Svenska journalister är till skillnad från österrikiska konflikträdda och är rädda för att förlora sina jobb.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Därför att vita har fel färg !
  Och det tycker ett HELVITT mångkulturälskande etablissemang.
  Patetiskt !!!!!!!

  Gilla

 • SVENSK

  Eller kanske inte bara då också, uran snarare i synnerhet då!

  Gilla

 • Stenbock

  Och varför får lögn o. propagandapressen i Abzurdien fortsätta skriva sina lögner ? I dag poängteras speciellt att ”en svensk” skulle ligga bakom attentatet i Köpenhamn,för två veckor sedan. Ytterligare ”en svensk” är misstänkt ha medverkat.Åter två som åkt T-banan i Fjollträsket !
  Är socialistiska PK-pressen stolta över allt drägg,som invaderat oss ?
  I Österrike är det raka motsatsen,och i dagens utgåva finns på första plats denna rubrik inkl. bild.:
  https://imgl.krone.at/collage/post/1977074/vce8e9a/white_yellow/630×356
  Förutom dessa sanningens ord finns flera diagram i Kronen som visar att Islamismen är den ledande orsaken,till Österrikes kriminalitet

  Gilla

 • Kungen

  Harul: Vilken del av världen står för all utveckling ? Varför ser det ut som det gör i menaländerna ? Varför kan de inte klara sig själva ? De senaste 100 åren har vi tagit oss från ett fattigt jordbrukssamhälle UTAN hjälp. Vi skulle klara oss jättebra utan pizza och kebab och framförallt utan invandring som håller på att dra oss tillbaka till stenåldern. Jag tycker du ska hålla dig till expo framöver

  Gilla

 • Fjölet

  Alla låtar av rap(p)ande afroamerikaner som älskas i hela sverige och övriga världen
  där afron älskar att säja till män och kvinnor i låtarna, att du är ”min” nigger.
  låtar efter låtar innehåller detta ord med samma statesment.
  är det en rättighet? eller skall vi blunda med öronen!!!
  hur i all världen accepteras det av de pk vridna som fördömer samma sak, om VI skulle använda oss ordet N.

  Gilla

 • ruben

  Bra debattartikel! Ytterligare en bekräftelse på Absurdistan, landet med de krökta ryggarnas politik. Alla känner till att de reflexmässigt tycks neka samarbete men hellre mobbar sina grannländer när de får tillfälle. Realpolitikerna lyser med sin frånvaro och tidningarna hejar vildsint på oansvarig asyl och anhöriginvandring utan tanke på alla synliga negativa konsekvenser för hela samhället. Jag förväntar mej att väljarna har sett igenom plakatpolitikerna och deras maniska skattehöjningar innan nästa val.

  Gilla

 • ponnsan62

  Fråga stefan löfven han verkar ha koll..Det är Danderyds o Djursholms fel….

  Gilla

 • Nosferatu

  Efter de senaste och tragiska händelserna mot moskéer och minoriteter kommer personer från icke-europeiska länder att vara fridlysta från både kritik och regler.
  Samtidigt kommer de ohämmat att kunna agera med rasistiska tillmälen och olika regelbrott mot majoritetssamhället och olika minoriteter.
  Fritt fram kallas det.

  Gilla

 • Arne Groningsson

  Man behöver ju bara se fejset på DiskrimineringsOmbudskvinnan, så ser man vilka hon företräder, dessutom handplockad för sitt ämbete, av ”importörerna”…

  Gilla

 • Tony

  Det är skillnad på folk o folk, det är nog det som menas med värdegrund
  och andra hitte på ord?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Utmaningarna” är nu så många i Sverige. Så bara det är en utmaning.

  Varför vissa skyddas i sina uppenbara brister och fel i det svenska samhället. Beror naturligtvis att någon har satt agendan och normen för vem som ska skuldbeläggas och vem som ska slippa.

  Det råder ju ett stort tolkningsföreträde från regeringshåll , hos vissa andra politiker/partier, myndigheter och inom journalistiken. Vilket inte är bra för en demokrati, som hela tiden ska gå före och utvecklas.

  Gilla

 • Varför får invandrare säga neger och svennehora? – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: RASISM. Elaine Eksvärd, född Bergqvist 1981 i Stockholm, är en svensk författare som […]

  Gilla

 • Anders Karlsson

  Klart att svenskar är det mest rasistiska folket i världen. Det finns pengar i det påståendet. Finns det något land som betalar mer till invandrare, för att motverka rasim, än Sverige.
  Stryp alla pengar till dessa ”rasism”-projekt så kommer fenomenet att försvinna. Ungefär som de apatiska barnen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: