Två ”svenskar” misstänks för sprängning i Köpenhamn

BROTTSLIGHET. För några dagar skrev vi att Danmark fruktade att bli som Sverige, nu visar det sig att två ”svenskar” är misstänkta för en av sprängningarna i Köpenhamn. 

En man i 20-års åldern har gripits misstänkt för inblandning i den explosion som inträffade vid en myndighetsbyggnad i Köpenhamn i förra veckan. Detta uppger dansk polis på en pressträff, enligt DR.

Mannen greps i tisdags kväll efter en intensiv förundersökning och samarbete med svensk polis. En annan man uppges vara på fri fot och är internationellt efterlyst. Båda är misstänkta för att ligga bakom sprängningen vid Skattestyrelsen.

-Pettersson säger att de nya svenskarna gör bra reklam för det mångkulturella paradiset Sverige

TIDIGARE 2019-08-09. Fruktar att bli som Sverige

BROTTSLIGHET. Efter åtta explosioner första halvåret i Köpenhamn, Danmark vill Socialistisk Folkeparti och Danskt Folkeparti ha en redogörelse av justitieministern. 

Justitieminister Nick Hekkerup (S) måste förklara vad polisen vet om de åtta explosionerna som har ägt rum i r det senaste halvåret.

– Det är en mycket oroande trend att vi ser dessa explosioner i Danmark. Det är trots allt ett helt nytt fenomen, säger Karina Lorentzen, SF.

Den senaste explosionen inträffade i tisdags kväll på Skatteverket, där en explosiv laddning exploderade och orsakade stora skador.

Läs mer på DR.dk…

-Pettersson förstår att danskarna är oroliga. De vet väl vad som pågår på den svenska sidan av Öresund och fruktar det svenska tillståndet. Under årets första sex månader har det varit inte mindre än 96 explosioner i Sverige. Tolv gånger vanligare i Sverige än i Danmark.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

28 thoughts on “Två ”svenskar” misstänks för sprängning i Köpenhamn

  1. Skicka alla nybyggarna att bo i skogarna i Norrland och låt dem arbeta för sitt levebröd. Bort med alla fina bostäder, en hydda i skogen passar bäst för dem och deras levnadsvanor.

  2. Den enastående svenska definitionen av mäns nationalitet:

    Svensk = svensk
    Norsk = norsk
    Finsk = finsk
    Tysk = tysk
    Polsk = polsk
    Rysk = rysk
    Japan = japan
    Kines = kines
    Arab = svensk
    Afrikan = svensk
    Afghan = svensk

    Bra, mönsterlandet Sverige !

  3. Låt dem söka asyl i första landet, så länge man kan åka
    igenom tio länder för att komma till bidragsparadiset
    kommer dessa vansinnigheter att fortsätta.

  4. Nu tycks ”svenskarna” vara verkligt aktiva… Läste just att ett stort polisuppdrag,med hjälp från ovan (av en Helikopter),söker förhindra en fritagning,av en ”annan svensk” uppe i Norrbotten !
    Som jag skrivit åtskilliga gånger,har landet bortom alla Bergen,blivit som en kopia av Orienten. Spännande som på Wild-West´s tid.

    • Om inte annat så ångrar nog Danskarna att Öresundsbron byggdes, att spränga den är nog billigare än att bygga en mur.

  5. Var det Pelle och Olle…
    Själv tror jag inte det.
    Därimot tror jag individrna är några som Svenska makthavare tagit hit.

  6. Varför inte ta och granska Öresundsbron? Det måste ha vällt in en massa skit sedan den öppnades.

  7. Det räcker som bekant för en kriminell utlänning att ha åkt tunnelbana för att få kallas Svensk. Förmodligen det enda land i världen som sjunkit så djupt och snart är det oåterkalleligt! Lögnmedierna SKÄMMER ut SVERIGE och SVENSKARNA!

  8. Sveriges blattar sprider skräck utanför våra gränser . Snart inför dom nordiska länderna hårdare gränskontroller från Sverige och landet blir en no go zon. Eller rätta mig , kanske redan är en no go zon?
    ;-(

    • Danmark är redan igång att se över hur gränsen mot Absurdistan kan bevakas, Norge har sedan lång rid färdiga planer hur de skall stänga och säkra sin långa gräns mot Absurdistan när kaoset och infernot har exploderat totalt i den moraliska, humanistiska och feministiska stormakten. Grattis PK-sekten till ett lyckat projekt.

  9. Det blir mer och mer nödvändigt med hård gränskontroll mot Sverige, Nordens svar på Mellanöstern. Många danskar kräver det.

    • En gränskontroll mot Danmark och övriga omvärlden. Det är ju så vi fått in skiiten.
      Danmark är ej utan skuld, då många av de vi med all säkerhet har problem med idag, dumpats här av danskarna själva.
      Sen att vi haft riktiga kålhuvuden till politiker som inte haft vett att skicka tillbaka avfallet ger inget frikort för ansvar åt våra grannländer.

  10. Danskarna sätter strålkastaren på hur avtrubbade vi blivit av den importerade terrorkriminaliteten.

    ”Det är trots allt ett helt nytt fenomen, säger Karina Lorentzen, SF.”

  11. Hoppas inte Ynkeman lägger sig i detta också och kräver att den ”Svenske” medborgaren släpps på fri fot…..för vem vet vad idioten har gått igenom i sitt miserabla liv.

  12. Snart har Regeringen med sin politik ställt till det så vi med Svenskt pass måste söka visum för att besöka andra länder

Kommentera