Det goda näthatet igen…

SKOLAN. Hans Esselöv är lärare och sitter i kommunfullmäktige för vänsterpartiet. Fick Pettersson bestämma skulle Esselöv inte få vara lärare en minut till. Han är klart olämplig, hoppas hans rektor tar tag i detta i morgon. 

Den som inte kan föra dialog blockas skriver herr Esselöv och verkar inte skämmas, inte ens för stavfel och meningsuppbyggnad.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Det goda näthatet igen…

  1. ”Stolt medlem av PK-”eliten””. Hahahahaha!!!
    Denna ”människa” är ju ett social”demokratiskt” avskräde som ska ges behandling á la Chauchescu.
    Ett skott och sen grävas ner i ett dike bara.

  2. Och så finns det folk här i Sverige som förvånar sig
    över varför skolresultaten här i landet är så dåliga?
    Med en sådan pajas till lärare som denne är det
    fullt förklarligt.

  3. En typisk lärare i Sverige skulle jag säga. De som i n t e tycker så här brukar få sparken däremot.

  4. Japp rektorn kommer att ta tag i detta med hårdhandskarna, löneförhöjning och en stor tårta blir det vi ska nog inte inbilla oss något annat…

    Enligt mina erfarenheter får kommunister kläcka ur vad som helst utan repressalier.

  5. gubben är säkert ständigt glad, det brukar Kommunister vara, borde finnas fonderade pengar till flygbiljetter för dessa stollar, en väg till Venzuela eller N Korea

  6. Betyg i proportion till hur mycket Vänster eleven är?
    Ja, då är han inte ensam..
    Så har Svenska skolor fungerat ända sen Olof Palmes dagar.
    Dessa lärare skulle platsat mycket väl i både Nazityskland, Sovjetunionen eller vilken kriminell bananrepublik som helst men inte i ett friskt land!

  7. Vems ärenden tror den här indoktrinerade, zombiefierade imbecillen att han springer då? Det kommer han aldrig att fatta, men hans och våra ättlingar kommer gruvsamt att bli varse! konsekvenserna.

  8. Jag tror iofs att han brukar skriva på fyllan.
    Boendes i asyltätorten Grängesberg, där migranterna tvingat den mindre bemedlade ortsbefolkningen bort till sunkmarker som Fredriksberg, Blötberget och Mossgruvan!

  9. Varför rapporterar ingen honom? Jag har inte möjlighet, från var jag är lokaliserad, och har inte blivit utsatt av honom personligen.

  10. Han verkar vara ganska intolerant, vilket han inte borde vara som god pk-elit, vi har ju fått lära oss att vi skall vara gränslöst toleranta…

  11. Kommunister skulle på sin höjd få städa toaletter eller sopa gatan det kanske dom kan duga till.

  12. Mycket bra Pettersson att du fångade upp kraken. Fegisen stängde ner sin Twitter. Han är fan värre än oss genuspedagoger.

Kommentera