Åkesson (SD) om Ygeman (S)

INRIKES. I kölvattnet av det förskräckliga som skett i Norge lyckas Anders Ygeman skämma ut både sig själv, sin regering och hela vårt land. Genom att i decennier lägga locket på i invandringsdebatten har det svenska etablissemanget, med en verklighetsfrånvänd socialdemokrati i spetsen, skapat grogrund för extremism.

Regeringen borde se sin egen skuld i det istället för att peka finger åt ett grannland som tagit en mer ansvarsfull politisk riktning.

Pinsamt!

Jimmie Åkessons Instagram

Bild från Jimmie Åkessons Instagram

16 thoughts on “Åkesson (SD) om Ygeman (S)

  1. Tänk om de länder på jorden som tycker att Löven inte klarar sitt jobb skulle sluta handla med Sverige, Hur skulle det då gå för oss???

    • Då skulle affärerna med Palestina piggna till. Skulle inte förvåna mig om Lövén skulle börja handla kameler och sand hit i brist på annat.

  2. Ja jag har förutspått att Sverige kommer att ligga som en
    Islamisk Ö i Norden , alla länder kommer att ha . rejäla
    gränskontroller hit. Detta tack vare att vi haft två på
    varandra följande regeringar som fullständigt tappat vettet!

    Därför har regeringen börjat med censur för att det går
    upp för fler hur uselt landet drivs, men censur brukar
    va en dålig lösning för att tysta kritiker,
    det senaste försöket var Googles nedstängning av
    Swebb TV på beställning av Justitsieminister Morgan J.

  3. Ok han lever i alla fall…..Åkesson alltså.

    Just nu är det frugan hans som håller ställningen, hon gör faktiskt ett bra jobb i Sölvesborg.

  4. Jag tycker regeringen ska ta det norska rådet och slänga ut alla kriminella låtsasflyktingar. Låt flyktingarna bli en självbärande del i statsbudgeten som finansieras inte av våra skattepengar, utan av alla godhjärtade flyktingkramare. Då får flyktingkramarna visa hur goda dom är och om dom tycker det är bra med kostnader för flyktingar de betalar själva.

  5. Sveriges Regering ger omfattande Bidragsfinansiering av både imporerad organiserad kriminalitet och terror.
    Omfattande bidrag till ISIS-Resenärer har betalats ut medans de massmördade civila. Inte bara Skråmo fick sina vapen betalda av Sveriges Regering.
    Detta medans skötsamma Svenska pensionärer inte har råd med mat..
    Och inte ens kan drömma om grundläggande tandvård.
    En helt ofungerande sjukvård som helt tas upp av import-kriminella rasistapor som med hot & våld kräver förtur!
    Jag hoppas omvärlden kan hjälpa oss Svenskar att gripa och lagföra såna som Ygeman! ”Ynkeman”…
    Han är personligen ansvarig för att tusentals Svenskar blivit brottsoffer! Att stoppa honom är att rädda liv!

  6. Anders Ygeman påminner om Dan Eliasson. Den ene har kört ner myndighet efter myndighet i avgrunden och den andre departement efter departement likaså. De får sparken och anställs på nytt, fullständigt inkompetenta och omedvetna om sin samtid.

  7. Norge, ja nu vill även Danmark ha striktare gränskontroll från Sverige. De vill inte vänja sig vid den kriminalitet som exploderat i Sverige.

    Vad fan har våra politiker gjort? Landet är oigenkännligt. Huvudansvar skall läggas på regeringarna Reinfeldt och Löven, som med stöd av miljösekteristerna och numera också bondeförbundare fullständigt massakrerat landet. Media och hela den sk kultureliten har sjungit lovsånger över förödelsen och effektivt mobbat varje röst som har opponerat sig.

    Historien kommer inte att vara nådig.

    • Om Sverige mot förmodan skulle bli Svensk igen så får man ju hoppas att AB Reinfeldt & Löven blir straffade med det högsta straff som någonsin utmätts i detta land.

  8. Ännu ett idiotiskt uttalande av Ygeman. Lika dum i huvudet som Löve”n. Hur många chanser ska denna nolla till människa få. Det räcker inte med att göra om och göra rätt. Avgå är det enda rätta utan att få nå jävla bidrag från oss skattebetalare.

  9. Danmark, Norge, Polen, Ungern, Israel. Har jag glömt något land ? Alla ifrågasätter de, det s.k. ledarskap som vi här hemma tvingas stå ut med dagligen. Hoppas att detta bara är början och att länderna som tar avstånd bara blir fler. Det är väl åtminstone ett litet halmstrå att hoppas på.

    • Finland! De följer Sverige med förskräckelse och gör ingenting såsom de förr gjorde ,när de beundrade ”storebror. ”

Kommentera