Det finns vård och vård

SJUKVÅRD. En krigszon. Kaos. Kris. Personal och patienter larmar om att sommarsituationen på sjukhusen varit värre än vanligt. Cancersjuke Roger Gustafsson, 72, fick ligga 30 timmar på Akademiska sjukhusets akutmottagning. Tre dagar senare avled han. – Det är ett hån mot honom och ett hån mot mig. Han fick inte ett värdigt slut, säger änkan Eva Gustafsson, till Expressen

Teodor Koistinen twittrar några sanningar: 

  • Det finns länder där ingen får vård
  • Det finns länder där bara de som betalar får vård
  • och så finns det Sverige, där de som betalar inte får vård. Tämligen världsunikt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Det finns vård och vård

  1. Men snälla människa, Roger är väl Svensk?
    Som Svensk har man ingen rätt till sjukvård i Sverige.

  2. Betalande får ingen vård, men en del ickebetalande får vård.
    I Sverige får man snabbt utan kötid högklassig sjukvård på bl.a. Sophiahemmet helt gratis om man är statsråd eller statsminister.
    Är inte säker på att detsamma gäller övriga riksdagsledamöter, men troligt är att dessa har någon sorts gräddfil de också.

    • Det går bra att skriva Egen Remiss och ansöka om vård i Sophiahemmet .jag har gjort det , sparar ett besök på Vårdcentralen och kommer till den doktorn jag önskar.

  3. De mångkulturella Sverigeräddarna går först !
    Skillnad på äkta svenskar och icke äkta svenskar i landet Sverige som alltid värnar om människors lika värde.
    Patetiskt !!!!

  4. Till ossie! Du vet inte hur rätt du har! Finns inte en svensk som går säker längre!! Särskilt inte tjejer och kvinnor! Enligt Miljöpartiet med fl. så har det alltid varit så här! Min enkla fråga är…HAR DET ALLTID VARIT SÅ HÄR! Jag är 55 bast, och jag minns betydligt bättre tider i sverige!

  5. Till ossie! Du vet inte hur rätt du har! Finns inte en svensk som går säker längre; särskilt inte tjejer och kvinnor! Enligt Miljöpartiet med fl. så har det alltid varit så här! Min enkla fråga är…HAR DET ALLTID VARIT SÅ HÄR! Jag är 55 bast, och jag minns betydligt bättre tider i sverige!

  6. Till ossie! Du vet inte hur rätt du har! Finns inte en svensk som går säker längre; särskilt inte tjejer och kvinnor! Enligt Miljöpartiet med fl. så har det alltid varit så här! Min enkla fråga är…HAR DET ALLTID VARIT SÅ HÄR! Jag är 55 bast, och jag minns betydligt bättre tider i sverige!

  7. Ett land blir vad dess regering gör det till! Vi har Löfven o hans undersåtar! Vill man ta död på ett i grunden friskt land…Anställ Löfven!! Finns inte ett säkrare sätt!!!

  8. En sak till i detta j-la land! Det finns för fasiken inte pengar till någonting längre!!! Kvinnor får ju inte ens föda barn längre i lugn och ro! Hade nog sett annorlunda ut om det var männen som födde barn!

    • Jodå, det finns hur många miljarder som helst.
      Det är bara det att dom finns hos den NYA Svenska statskassan INVANDRARVERKET och är öronmärkta för invandrare.

  9. Tyvärr är detta normalläge i vårat jäkla land med skatter så vi gå på knäna!Vart tar våra skatter vägen? Svaret är enkelt…massinvandringen!

  10. Förfallet av sjukvården och välfärden går i rasande fart. Bevare oss väl för att bli sjuk och vårdbehövande. Snart bara dem som kan och vill betala för sig som får en värdig vård.

Kommentera