Anders Lindberg är tillbaka och det är som vanligt…

PROPAGANDA. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg är tillbaka efter semestern och vi får hoppas han, frun och barnen har haft det bra. Tyvärr verkar han inte blivit klokare. 

Nu delar herr Lindberg en ledare av Susanna Kierkegaard på Aftonbladet med rubriken ”Muslimer mördas inte av ensamma galningar”. Ledaren och Anders har gång på gång visat att de inte har fattat något av helheten. Det är inte vita ensamma högerextremister som mördar muslimer och andra även om det förekommer i enstaka fall. De flesta masskjutningarna i USA begås av svarta, andra av vänsterextremister men totalt sett är det muslimer som mördar muslimer över hel världen.

Varför nämner inte Lindberg och Kierkegaard kriminella muslimska grupper som Al-Qaida, IS, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, Nusrafronten, talibanerna och alla de andra mördarsekterna som inte består av vita ensamma högerextremister. Bruna och svarta är tusenfalt bättre på att mörda.

2010 skrev Jonathan Stray en tänkvärd artikel för Nieman Journalism Lab. Han undersökte 800 nätartiklar om samma nyhet – alla utom 121 var identiska, 13 innehöll åtminstone något eget citat och bara sju (0,9 procent) byggde huvudsakligen på eget journalistiskt arbete. De andra hade producerats av journalister som skrivit av varandra utan att behöva lämna redaktionen.

Lindberg och Kierkegaard borde nämna att av de minst elva miljoner muslimer som dött en våldsam död sedan Israel bildades 1948 har tio miljoner dödats av andra muslimer, 35.000 av israeler och runt en miljon av icke-muslimer.

Lindberg och Kierkegaard borde nämna att muslimer slåss och mördar i Kina, i Filippinerna, i Indonesien, Thailand och Burma, i Indien, Pakistan och Afghanistan, i Mellanöstern och Afrika samt i Europa med flera platser.

Muslimer är osams med sekulära, med kristna och judar, med hinduer och buddister, zoroastrismen har muslimerna nästan utrotat, men mest av allt är muslimerna osams med andra muslimer och Aftonbladet påstår att vita högerextremister är problemet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

17 thoughts on “Anders Lindberg är tillbaka och det är som vanligt…

  1. Hade någon väntat sig något annat av Anders Lindberg?
    En idiot är en idiot även under o efter semestern.

    Frågan jag ställer mig är hur mycket tål Shibstedt koncernen
    i ekonomisk förlust innan denne galning avlägsnas??

  2. Herr Lindberg är som så många andra på Aftonbladet klen till förståndet Samma fel har nästan alla i den svenska ammatörregeringen Ex Löfven han vet inte i vilket land han är statsminister Senast trodde han att han var statsminister i Norge ibland i Polen Ungern Rumänien När månne han vaknar och inser att han är statsminister i Sverige och den som är ansvarig för allt som händer Först när han får sparken I Sollefteå har nån skjutit efter en varg tydligen och mannen sitter häktad några veckor Åklagaren ser mycket allvarligt på saken och ett femtontal poliser är engagerade i fallet Terroristbrott ?

  3. de lär vara ute efter att demonisera Guds Barn och projjicera all ondska mot de som de onda makterna vet är ett hot.

    ett helvete är på väg till planeten, men vi finner trygghet i Jesus armar!

  4. Herr Lindberg är det nog ingen ide att slösa energi och ilska på.Herr Lindberg har legat i fel marinad för länge.

  5. Varför skulle Anders Lindberg bli klokare av semester? Snarare går tankeverksamhet neråt semestertid, han borde varit så nära koma man kan komma utan att andningen avstannar.
    Han flög sannolikt också.

  6. När medlöparmedia gång på gång ljuger oss rätt i ansiktet åt makten, ligger det inte långt bort att misstänka att makten manipulerar valresultatet också.

  7. Du, A.L. påstår att ”Makthavares ord kan trigga extremister”. I såna fall bör ju du som slaskpressens företrädare och okrönte kung, verkligen väga dina ord på guldvåg i fortsättningen.

Kommentera