Kina ökar sin militära närvaro i Hongkong

Under gårdagen kom det in flera hundra fullastade militära lastbilar i Hongkong.

Naturligtvis kommer ett eventuellt militärt ingripande i Hongkong bara att ske efter att Hongkongs myndigheter ”bett om hjälp” !!

Tidigare har Chinas garnison i Hongkong  släppt en ”reklam videon” nedan för att visa hur duktiga och välutrustade de är!

6 thoughts on “Kina ökar sin militära närvaro i Hongkong

  1. Ni som tycker det är rätt av China att mörda massor av Hongkongbor för att dom protesterar mot Chinas sätt att behandla dom, skall veta att det so sker i Hongkong kommer med all säkerhet att ske även här om ett par år
    Svenskarna är urförbannade på sättet som den muslimska regeringen behandlar dom och kommer att protestera, vilket kommer att att innebära att många kommer att bli mördade av regimen.

  2. Nej nu får f.d snabbköpskassörskan numera utrikesminister M.Wallström ryta till mot Kina !

  3. Bra, dessa förbannade vänsterliberaler och terrorister kommer att förstöra HongKong fullständigt om inte Kina ingriper.

    • Jag håller med dig, det kommer att sluta som det slutade på Himmelska fridens torg i Beijing. Kina ha blivit alldeles för mäktig och skiter blankt i vad resten av världen tycker. Kan Herr Putin införliva Krim så kan Kina ta munsbiten Hongkong i förbifarten.

Kommentera