Varför kallar slaskpressen en arab för svensk?

TERRORISM. Oussama Abdallah Kassir född 12 januari 1966 i Beirut, är en islamist med ursprung i Libanon som dömts av USA skyldig till terroristbrott. Kassir dömdes för medverkan i ett träningsläger för terrorister i delstaten Oregon, USA. 

Kassir har dömts för olika brott flera gånger i Sverige. 1991 dömdes Kassir i Sverige till sex års fängelse för narkotikabrott, ett straff som avtjänades på Österåker. 2003 prövades de amerikanska anklagelserna om terrorism i Sverige av svensk åklagare, men bedömning var att bevisen inte räckte till åtal, däremot dömdes Kassir till 10 månaders fängelse för vapenbrott och våld mot tjänsteman.

USA begärde Kassir utlämnad för att ställas inför rätta i USA, men svenska åklagare bedömde att det inte gick att bevisa brott.

Kassir greps på Prags flygplats 12 december 2005, på väg till Beirut, eftersom han var efterlyst av Interpol på grund av att federala åklagare i USA utfärdat arresteringsorder. Han anklagades av USA för medhjälp till terroristbrott (conspiring to support terrorism) och utlämnades till USA 25 september 2007. Det brott Kassir anklagades för var att ha byggt upp ett träningsläger för terrorister i den amerikanska delstaten Oregon på USA:s västkust.

Kassir ställdes inför rätta vid den federala domstolen District Court, Southern District of New York i april 2009. Den 12 maj meddelade domstolen att en jury befunnit Kassir skyldig på samtliga elva åtalspunkter. Domen blev livstids fängelse. Enligt den svenska terroristexperten Magnus Ranstorp skiljer sig beviskraven mellan amerikanska och europeiska domstolar, vilket är förklaringen till att Kassir inte kunde ställas inför rätta i Sverige eller utlämnas till USA.

-Pettersson säger att det var tur att han inte ställdes inför rätta i Sverige, då har han gått lös nu, men är det någon som begriper varför Aftonbladet och Expressen kallar honom svensk?

TIDIGARE 2018-07-31. Dömde terrorsvensken Oussama Kassir vill hem

ISLAM. Dömde terroristen och svenske medborgaren Oussama Kassir, 52, sitter i USA:s tuffaste fängelse. Där avtjänar han två livstidsstraff – plus 55 år. Nu ansöker han om att bli överförd till ett svenskt fängelse.

Han vill ”gå tillbaka till det normala livet, ta hand om barn och hitta ett jobb”, skriver han i sin ansökan till svenska UD.

Läs mer på Expressen…

-Pettersson säger att Expressen har fel på några punkter. Herr Kassir är inte en terrorsvensk och absolut inte svensk, och han är redan hemma där han ska bo resten av sitt liv…

2011 fick Kassir också vara med på bloggen, även då ansökte han också om att få komma ”hem”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Varför kallar slaskpressen en arab för svensk?

  1. Araben kallas Svensk av den anledningen att han enligt den Svenska s.k. regeringen ÄR Svensk så fort han har satt ner sin fot på Svensk mark.

  2. Han vill hem till Steffe och den numera Islamistiska satelitstaten Sverige !
    Den s.k svensken är garanterat snart ”hemma”

  3. Han vill ”gå tillbaka till det normala livet, ta hand om barn och hitta ett jobb”

    Vad för jobb ? Slaktare kanske. Nej fy f-n , kom inte hit !

  4. De förstör Sveriges rykte över hela världen! Vad gör MSB nu när PK- medierna ljuger om vart brottslingarna kommer ifrån och hör hemma?!

  5. Han vill ”gå tillbaka till det normala livet,”

    Då erkänner han alltså att islamis inte är normalt. Men det visste ju vi andra redan.

  6. Vi behöver inga kloakråttor i Vårt Fosterland!
    Han skulle väl inte ens duga som råtta
    att krypa i kloakerna!

  7. Hörde nått supersjukt nu på SR P3.
    2018-08-11 kl. 18.00

    Nu säger PK-maffian med annat sjukt, lättlett, naivt, blint vänsterpack, att Ryssland har gett pengar till invandrare i NO-GO Zoner, att de ska ”skådespela” brott framför kameran, för att högerextrema ska kunna säga att Sverige är ett land med mycket brott.

    Så alltså, det som NORGE, DANMARK, FINLAND, ÖVRIGA VÄRLDEN och Sveriges inhemska befolkning upplever och är utsatta för, är bara påhittat !? 😡😡😡

    ALLA DESSA BROTT MOT GAMLA, VÅRA KVINNOR OCH SMÅ BARN SOM BLIR GRUPPVÅLDTAGNA AV ETT GÄNG ”KULTURBERIKARE” BARA ÄR PÅHITTAT OCH LÖGN SAMT REN FANTASI !!! 😡

    FY FAN, FY FAN för hur detta land tar hand om Sveriges offer inför denna sinnessjuka erövringen av Sverige. FY FAN !!!

    HUR SJUKT FÅR ETT NYHETSPROGRAM SOM SVERIGES RADIO (SR P3) VARA !!!
    HUR SJUKT KAN SVERIGES REGERING AGERA, FÖR ATT DÖLJA DEN VERKLIGA SANNINGEN !

    FY FAN FÖR DESSA LÖNGNHALSAR, KNÄHUNDAR OCH SKRÄP SOM LÅTER SINA GRANNAR OCH VÄNNER UTSÄTTAS FÖR DETTA, MEDANS DE LJUGER OCH FÖRNEKAR ALLT SOM SKER !!!

  8. De senaste 15- 20 åren har det blivit väldigt många svenskar som grips och döms utomlands för olika terrorbrott.
    Konstigt, när jag växte upp på 60-talet tror jag inte det fanns några svenskar som greps och dömdes för terrorbrott.

  9. Han har väl åkt tunnelbana: Reagerade mest på ”Han vill ”gå tillbaka till det normala livet, ta hand om barn och hitta ett jobb”. Och ja, varför inte. Lyckas han hitta ett arbete i Libanon skall vi givetvis inte hindra honom. Finns massa fördelar med Libanon, han kan arbetsmarknaden, han är eftertraktad som arbetskraft och han kan språket. Inga plus på svenska arbetsmarknad dock….

    • Slaskmedia borde skriva om vad han kostat oss i skadade svenska liv och pengar istället för nån jävla snyfthistorier.
      Om han nu vill jobba kanske det finns någon företagare som kan skicka över lite bräder så han kan spika fågelholkar i USA, för vi svenskar vill inte ha hit honom.
      Ta hand om barn, vilket skämt. Ska han göra dom till terrorister då, eller vad?

      • Haha, dett normala. Hitta ett jobb. Jösses, nu är jag iofs lyckligt lottad och har inte varit arbetslös en dag i mitt liv.
        Normalt för mig hade varit, att återgå till mitt jobb, inte hitta ett :-/

Kommentera