Kaosartat invandrarbråk på Avenyn i Göteborg

BROTTSLIGHET. Det har varit ett stort bråk vid krogen Le Pain Francais på Avenyn i Göteborg under natten mot söndagen. Polisen beskriver det som ”kaosartat”, rapporterar Expressen.

Enligt polisen så deltog samma gruppering som i mars orsakade ett jätteslagsmål inne på nattklubben Valand. Det rör sig om personer som är välkända av polisen.

– Det krävde väldigt mycket resurser Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i Region Väst.

På sin hemsida skriver polisen att stämningen på plats först beskrevs som ”kaosartad”.

När patrullerna anlände till krogen fanns det inga ordningsvakter vid entrén – eftersom de hade tvingats gå i väg för att ta hand om slagsmål inne på stället.

– Jag vågar inte säga hur många personer totalt som var inblandade här, men det krävde väldigt mycket resurser. Vi hade tio enheter på plats, säger Christer Fuxborg.

-Pettersson säger att medan media och politiker diskuterar skjutningar i USA och elsparkcyklar så  fortsätter kriget i Sverige och ingen i etablissemanget törs tala klarspråk om att det rör sig om unga män med rötter i Mellanöstern så krigar. Och vi som gör det riskerar att åtalas för hets mot folkgrupp.

TIDIGARE 2019-03-06. Invandrargänget nekades inträde, stormade nattklubben Valand

BROTTSLIGHET. 100 personer i storbråk i natt – polis och vakter attackerade, rapporterade vi söndagen den 3 mars. Nu har det kommit fram lite fler uppgifter om vilka som bråkade. 

Bagdad-Bob…

Vid halv fyratiden natten mot söndag helgen som var utbröt ett stort bråk vid nattklubben Valand längs Göteborgs paradgata Avenyn.

Som mest var tolv polispatruller på plats och redan i ett tidigt skedde berättade polisen om ”välkända” personer som varit inblandade. Så många som hundra personer uppgavs ha deltagit i bråket på flera platser.

Dessa uppgifter har senare tonats ned och Klas Olsson, gruppchef på citypolisen, säger: – 100 personer kan vara berörda men det är inte 100 som bråkat. Vi får bena ut nu punkt för punkt vem som gjort vad och sen se vad som kan bevisas. Det var mycket folk som var fulla och galna och det blev allmänt trångt och stökigt.

-Pettersson ser att det var de ökända ”pojkarna” från ett av Göteborgs kriminella nätverk som var ute för att ha skoj. Familjen Ali Khan är ledande i gänget med motborgare från Angered i Göteborg.

Förr brukade Pettersson och den oäkta hustrun åka till Göteborg och gå på avenyn, äta och dricka gott, det var lite mjukare stämning och trevligare än Stockholm men nu ser det mörkt ut…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Kaosartat invandrarbråk på Avenyn i Göteborg

  1. Jag har flytt Göteborg då det var skottlossning utanför min sons dagis, har stuckit utomlands med hela familjen! Så jag är en av dem som Mogge förnekar!

  2. Kling och Klang verkar känna många kriminella parasiter i Sverige, varför sitter de inte inlåsta ?

  3. Fans det inga dialogpoliser som kunde prata dem tillrätta?
    Sen trodde jag att sprit var tabu för Muslimer??

  4. Landsfader Löfven (haha, bara där blir det komedi) borde gå ut och lugna medborgarna. Det är inga problem i Göteborg om ni undviker Le Pain Francais och andra krogar där det är bråk. Hur har ni ens råd att gå dit, tror att skatteuttaget kan öka lite. Dessutom blir det färre bråk på krogarna.

  5. Varför storstrejkar inte polisen en vecka och låter våldet pågå utan att bry sig! Det här måste få ett slut någon gång.

    • Om svensk polis mot förmodan skulle ta i med hårdhandskarna mot någon fridlyst, så blir dom nog jagade av etablissemanget och avloppsmedia…

      • …Se på Peter springare….
        Tillochmed hans chefer försökte polisanmäla honom….

      • Jodå. Det skulle bli ett samhälle i anarki och polisen skulle inte bry sig om.Varför inte prova en vecka …

        Förlusten av alla mördade, rånade och våldtagna skulle bli fler, men det skulle aldrig överväga vikten av klimathoten ,fråga Stefan.

    • Dagens svenska poliskår är bara en renodlad politisk styrd organisation som är trogen sin 7 klöver och som bara till sin uppgift att gripa och tysta oliktänkande infödda hederliga arbetande äkta svenskar !
      Att polisen som man sa förr ska tjäna och skydda allmänheten existerar inte längre, idag polisanmäler polisen allmänheten för inte minst för hets mot folkgrupp vilket naturligtvis är på order från högsta politiska ort.
      Idag är polisens främsta uppgift att skydda kriminella parasiter icke svenskar och delta i Pride-tåg.
      DDR hade Stasi, Sverige har sin poliskår.
      Man blir idag bara illamående och går ständigt med onda tankar.
      VIDRIGT är ordet.

  6. Göteborg och Malmö är rena pisställena. Stockholm är en riktigt fin stad om man subtraherar invandrarna. Malmö har ingenting värt att se och Göteborg där har man stora problem med uttalet. Folk förstår inte en göteborgare då de pratar som de har kex i munnen.

  7. Det är ett av otaliga exempel på följderna av brist på realpolitik. Dels av vad Mats Tunehag skriver på
    https://www.varldenidag.se/gastledare/dags-for-ledarskap-i-stallet-for-plakatpolitik/repshe!QsDQZJykqSR0NAu5XHzZgw/
    och även om ryggkrökande politiker, som Hanif Bali berör här
    https://www.expressen.se/debatt/fler-politiker-borde-vagra-kroka-rygg/
    Det har gått för långt helt enkelt, det finns en uppsjö av brister att börja åtgärda och ont om tid. Vi har inte tid med plakatpolitiken.

Kommentera