Sveriges Radio P3 kallar ett program ”fitta”

MEDIA OCH SKATTER. Nanna Olasdotter Hallberg är stjärnan bakom humor/satirprogrammet om Punani som sänds i skattefinansierade Sveriges Radio P3

Bara titeln säger vilken nivå programmet ligger på. ”punani” är slang för det kvinnliga könsorganet. Synonym till fitta, vagina, mus, snippa mm.

Nanna, alltså Punani, poserade ofta halvnaken tillsammans med kokain, tjack eller gräs i små påsar och som vi vet är det olika gränser för olika människor.

-Pettersson antar att det går för att Nanna ”Punani” tillhör den ”goda sidan” som pissar på svenska flaggan och på skattebetalarna…

Instagram där bilderna kommer ifrån har samma ägare som Facebook och om samma regler även gällde vänsterblivna skulle damen och Sveriges Radio vara avstängda inom ett par minuter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Sveriges Radio P3 kallar ett program ”fitta”

  1. Är någon utanför begåvningsreserven förvånad över detta i dagens trygga heligt mångkulturella vidrigt vänsterextrema och helt morallösa Sverige ?

  2. Åter ett bevis för att Dårhusen,snarast bör återinföras….Här hjälper inga mediciner,förutom en tvångströja i mörk cell…

  3. Pissa på Svenska flaggan, där går gränsen. Kasta henne i vatten och om hon flyter, då är hon en häxa och bränns på bål, gärna med svenskaa flaggor.
    Kom på att jag har inte ens en radio (finns väl i telefonen). Satte en yxa i klockradion när de sände ”Ingen vill vara vän med en fattig”. Hon hade bostadsrätt, många år sedan nu….

  4. Hur mycket likes fick hon? Det är det vad hon vill ha. LSS kämpar för ta personer med psykiska störningar till arbetsliv. Ni gissar vem betalar henne men bara AF vet.

  5. Namnlistor för att lägga ned P3 och sänka radioskatten för skattebetalare vore kanske på sin plats.
    Här kan vem, som helst starta namninsamlingar för angelägna frågor. Själv har jag inte energi nog för det.
    https://www.skrivunder.com/skapa-namninsamling
    Bäst vore om det togs upp i riksdagen för nedläggning av P3 och skattesänkning. Riksdagen är skyldig skattebetalarna det. Vill aktörerna köra P3 vidare privat får de finansiera med frivilliga medel.

  6. Har sen många år valt bort denna kommunistkanal. Verkar vara ”komiker” av samma sort som Özz Soran Betner Schyffert dvs inte alls roliga.

  7. Gurra.
    Sverige har blivit sjukt då ni kopplar allting till sex. Sodom och Gomor, Vilket kön som helst ,med vem som helst. Har ni bara PISS I HUVUDET era nollor.
    Inte undra på att våldtäkter ökar.

  8. De vänsterblivna är som små södercurlade barn. Ni vet de där som till föräldrarnas stora jubel utför högst mediokra konster medan de blir mer och mer uppspelta och rödblommiga till alla andras fasa.

    Ingen föds till yrkeskriminell ej heller till vänsterjournalist. Det är de små stegens tyranni som gör dem till vad de är. Den kriminelle begår sitt första brott och ingen reagerar. Bekväm med det begår den kriminelle grövre och grövre brott till dess att det är en livsstil. Journalisten häver ur sig en dumhet och kommer undan med det eller kanske snarare hyllas av likasinnade. Bekväm med det eskalerar det hela tiden till dess att det når absurdum, eller längre.

    Här kan ni läsa om en medlem i södersekten som delvis, men långt ifrån helt, vaknat: https://unv.is/expressen.se/nyheter/klimat/klimataktivisten-holl-pa-att-bli-bitter-pa-sig-sjalv Jag vet inte om man ska skratta eller gråta.

  9. Var det inte den skitkanalen som Jimmie Åkesson ville
    stänga ner, idioterna som härjar där tycks själva ha
    roligt, men är programmen till enbart för dessa figurer?

    Sen ser vi också det Svenska hyckleriet här med, det går
    bra att göra reklam för Knark, samtidigt som man inför
    rökförbud och idiotstopp för rökare?
    Försöker man att legalisera knarket?? Verkar så

  10. Enkel biljett till Nordkorea för fjollan.Den som pissar på Sveriges flagga ska inte vara kvar i detta land.

  11. Sveriges Radio har ansvar genom sändningsavtalet mot skattebetalarna. Vilket riksdagsparti blir först med att ställa styrelseordförande Lennart Käll och VD Cilla Benkö mot väggen?

  12. Jag känner inte igen Sverige .
    En så söt tjej gör bort sig fullständigt. Allt för att få synas.
    Man blir förtvivlad. Allt seriöst är borta. Kvar är lekstugan med vänsterclownerna.

    • Hon gör inte bort sig i andra småflickors ögon.
      Bland kvinnor och mansvåp är skändning av Sverige och Sveriges kultur något fint och
      tufft och utmanande.
      För Sverige kan man skända utan att riskera repisalier.
      Men att utmana islam och is det törs inte dessa nerpissade damer.

  13. Public service har nog i så fall satt sin sista kommunistpotatis. Avskyvärt mot skattebetalare, som ofrivilligt finansierar skiten.

  14. Att koppla en jordfelsbrytare på Nanna Olasdotter Hallberg vore lönlöst.

    Den skulle lösa ut hela tiden.

  15. Och detta kallas public service!
    Nej det är vidrig och vulgär vänsterpropaganda direkt från kloaken.

Kommentera