Skottlossning i Malmö och Västerås

BROTTSLIGHET. Skottlossning mot lägenhet, Rosengård, Malmö. Polis och ambulans larmas till Ramels väg med anledning av en misstänkt skottlossning.

På plats konstaterar polispatrull att en okänd gärningsperson skjutit in i en lägenhet. Det befann sig flera personer i lägenheten men ingen person kom till skada.

Platsen spärrades av och tekniker har varit på plats för en brottsplatsundersökning. Polisen är klara på platsen, avspärrningarna är hävda. En anmälan om försök till mord upprättas. Det rör sig om totalt fem målsägande, tre barn och två vuxna.

Polisen

VÄSTERÅS. Flera larm om skottlossning i Västerås. Under kvällen/natten har flera larm om skottlossning inkommit till polisen.

Vid 23:15 på fredagskvällen inkommer flera samtal från området Bjurhovda, där allmänheten uppger sig ha hört ett skott avlossats. Polisen var på plats med flertalet polispatruller och sökte i området utan resultat.

Senare under natten (02:25) inkommer flera samtal från området Bäckby, där allmänheten också säger sig ha hört flertalet skott avlossats. Även där har polisen sökt av med flertalet patruller utan att hitta någon/något misstänkt.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

1 thoughts on “Skottlossning i Malmö och Västerås

Kommentera