Alexandra Pascalidou åsiktsregistrerar oliktänkande

INRIKES. Alexandra Pascalidou twittrar om att hon ägnar sig åt åsiktsregistrering, jag vet inte om det är lagligt, men tvivlar, å andra sidan är det inte säkert hon skrivit detta själv, hon brukar plagiera andra. 

Sedan borde Alexandra om någon ha förstånd att inte anklaga andra för att ljuga, men…

Om Alexandra Pascalidou på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

43 thoughts on “Alexandra Pascalidou åsiktsregistrerar oliktänkande

  1. Gör som jag. Läs inte det som Pascalidou skriver. Stäng av radion när hon medverkar där. Byt kanal när hon är på tv.

  2. Alexandra Pascalidou är vit och europé, ändå menar hon sig vara lika diskriminerad som asiater och afrikaner. Jag anser att hon gör sig skyldig till kulturell appropriering (innebär att en person som tillhör en majoritetskultur anammar särdrag från en minoritetskultur, utan att visa tillräcklig respekt för den senare kulturen.).

  3. Mer väktare i Stockholm.
    Behövs för dom vet att det kommer att bli stora demonstrationer. Har jag hört. .

  4. Kommunister och den övriga extremvänstern har alltid ägnat sig åt åsiktsregistrering, så vem är förvånad över att A.Pascalidou sysslar med detta ?
    Naturligtvis får A.P hålla på i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.

  5. Anders Karlsson

    09 08 2019 at 18:25
    Säker på det? Hennes wiki säger att hon är född i Bukarest, Rumänien. Möjligt att hon är zigenare, hon beter som en sådan i alla fall (ljuger, fabulerar och plagierar).”

    Det är en kvinna som bor i Grekland som berättade för mig Pascalidous bakgrund.
    Hon kan ju ha blivit Rumänsk med att passera landet, man blir ju svensk om man åker T bana i Sverige.
    Något gömmer hon om sin bakgrund.

  6. Vad är det som håller fanskapet kvar i Sverige, om nu allt
    är så dåligt här, och alla som inte delar hennes snedvridna
    åsikter är idioter? Då måste det väl vara bättre och dra till
    ett annat land där det är bättre, det är inte bara fritt att komma
    hit, det är fritt att försvinna här ifrån med, men det är klart
    att i ett annat land hade hon inte kunnat visa upp sitt tryne i
    alla debatt program!

  7. Om du Pascalidou håller truten så slipper du kritiska genmälen. Du har varit tyst en tid men nu ska du tydligen upp på banan igen. Blev det långtråkigt?

    Även Özz Nujen har varit tyst en tid och är tydligen fotad som krönikör i Expressen. Men även han har tydligen öppnat lite försynt i förhoppning om fullt pådrag.

    Tro bara inte allt är glömt bland allmänheten för att kompisar i media lyfter lite på locket.

  8. Plaskalidou är endast ett jävla psykfall. Stäng av människan på twitter. Samma sak gäller Arnstad som enbart tycks sprida en massa förtal.

  9. Alexandra,du får nog ta och tagga ner lite.Uppmärksamhetsbehovet du har får du ta och jobba lite med.När man öppnar mun bör man kanske ha något vettigt att säga inte bara komma med lögner.

  10. Alexandra Pascalidou finns också i mitt åsiktsregister under flikerna extrem ondska, extrem dumhet och extremt korrupt.

    • Bryr sig ?
      Nej, A.P är bara en tragisk och patetisk extrem vänsterprodukt, naturligtvis inget att ödsla någon som helst energi på !
      A.P och det övriga månkulturälskande etablissemangets sötebrödsdagar är snart räknade, ingenting varar som tur är för evigt.
      Tänk om man fick se alla landsförrädare kräla i stoftet och be om nåd och få säga, som man bäddat får man ligga vilken euforisk känsla det vore.

  11. Vi behöver andra talespersoner för demokrati än A.P. Jag ser också dessa -ister av alla sorter. Jag gissar att det var dom, som sprängde utanför statshuset i Landskrona. Jag tror också att det är dom, som jagar bort judar från Malmö och andra orter i Sverige. De har även gjort ett otal upplopp i svenska bostadsorter genom att elda upp bilar och saker för oskattbara värden.
    Många av dem utför rån, stölder, gruppvåldtäkter. Vi vill inte ha den strida strömmen av primitiva uppträdanden på gator och torg i Sverige. Alla ansvarsfulla kan se och förstå vilka, som dagligen står för våld, hat och ilska. Jag tror bestämt att många luttrade svenskar hade och har fortfarande en del positiva planer av utveckling. Men Sverige är för stunden ett ganska svårskött och sargat land. Det är gräsrötterna i samhällsservice, vård och skola, som nog får ta de värsta smällarna.

  12. Och jag som trodde att DNA var något unikt. Men både A.Lindberg, H. Arnstad och Zigenar-kärringen verkar ha snuttat på samma sträng.

  13. Vi är många skriver hon – ja kommunisterna har väl 7 % men är på utdöende. Deras vansinniga ideer har inte fungerat nånstans nångång. En hispig tokkärring är det. Helt desperat att hålla på som hon gör. Psyket nästa

  14. En fullständig bluff!

    När Pascalidou 1993 stod utanför sin bostad på Odengatan med Micke Solyos Dåvarande partner och berättade sagor om hur nazister har stått utanför hennes dörr.
    Hittar inte artikeln längre för att länka.
    Journalisten fick sparken och hon blev avslöjad som en notorisk lögnare.

      • Den historien är kul att läsa. Han fick det bra med sin svenska fru ,både ekonomiskt och annars. En flott våning, en rik hustru, smart drag.
        Till råga på var de väldigt lyckliga!
        Jag har bott i samma kvarter när jag kom till Sverige.

  15. Det enda man känner igen henne på är hennes stora
    och alltid glappande käft, tror inte hennes stora ord
    skrämmer en enda människa! Och förstånd är väl det
    som hon har minst av.

  16. Patetisk kvinna som lovade att flytta tillbaka till Grekland men kom hem efter 2veckor.
    Ska man ge henne en titel så borde Svenskofob konsulent vara rätt nära sanningen.

    • Någonting har ju uppenbarligen gått snett i Grekland när hon så skyndsamt stack.
      Hon kanske är ökänd även där …

      • Förföljelse av vanligt folk.
        Hon är en nolla full med hat. Tänk att vakna varje morgon och hata. Planera på natten vad för djävulskap hon hittar på i morgon.

Kommentera