Människor flyr för sina liv och mördar…

BROTTSLIGHET. För c:a en vecka sedan skakades Tyskland av ett nytt uppseendeväckande mord. En 36-årig man höggs ihjäl på öppen gata med ett samurajsvärd. Händelsen inträffar bara dagar efter att en åttaårig pojke mördades i Frankfurt efter att ha knuffats framför ett tåg av en eritreansk invandrare. 

Svärdattacken som inträffade sent på onsdagseftermiddagen den 31 juli ska ha föregåtts av någon dispyt mellan offer och gärningsman. Attacken fångades på film och av den framgår att gärningsmannen ovanifrån hugger mannen som ligger eller sitter bakom en bil.

  • Mördaren Issa Mohammed hackade sin före detta rumskamrat Wilhelm L. till döds med ett samurai-svärd i Stuttgart, Tyskland.
  • Skräckslagna åskådare försökte förgäves rädda offret men han dog på platsen.
  • Issa Mohammed, 28, hade korsat korsade Medelhavet i en båt med asylsökande.
  • Issa uppgav för myndigheterna att han flytt från Syrien men är från Jordanien och saknar asylskäl. Issa trodde att hans tidigare rumskamrat hade angett honom de tyska myndigheterna.
  • Läs mer på Daily Mail…

-Pettersson undrar hur många dårar som tagit sig till Europa med falska skäl. Vet du Stefan ”de flyr för sina liv” Löfven?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

4 thoughts on “Människor flyr för sina liv och mördar…

  1. Med tanke på att Tyskland har närmare 90 miljoner invånare skulle jag säga att de ligger i lä mot Sveriges 10 miljoner.
    Klart det blir lite stök i Tyskland, de har ju inte ens en feministisk regering.

  2. STEFAN LÖVEN SNÄLLA AVGÅ.Du klarar inte av att freda landet och dess invånare.Det är mord ,skjutningar och gud vet allt som drabbat vårt land.Vi kan inte ha det på sättet,du gör ingenting,du ser ingenting bara svammel.Överlämna landets ledning till folk som kan SVERIGE TRYGGGGG igen.AVGÅ FÖRSVINN.

Kommentera