Sandor är besviken, det blir inget åtal


INSÄNDARE. Malmö 7-8-2019

Till kammaråklagare Adam Rullman , åklagarområde Öst. Måste säga att jag blev mycket besviken på ditt beslut som jag fick idag att inte väcka åtal mot mig angående förgripelse mot tjänsteman.

Sandor Herold från ett tidigare inlägg

Eftersom jag i god tid hade informerat en hel del människor och alternativa media om en eventuell rättegång mot mig så såg både jag och säkerligen många andra fram emot en sådan.

Det hade kunnat bli en livad tillställning tror jag och jag har sedan ganska länge förberett mig för att göra den till något helt annorlunda än en vanlig rättegång. En sådan är ju en ganska torr och torftig tillställning så min rättegång hade kunnat bli något helt annorlunda.

Och nu blir det till min besvikelse inget av detta så därför så undrar jag om du inte kunde ompröva ditt beslut och ändock åtala mig?

Finns det f ö någon möjlighet att överklaga ditt beslut och i så fall hur går jag till väga?

Eftersom jag vid polisförhöret begärt att få Leif Silbersky som advokat så blir det inte heller något av att få träffa honom heller.

I underrättelsen som jag fick så står det att det inte föreligger tillräckliga skäl att väcka åtal eftersom man på objektiva grunder inte kan förvänta sig en fällande dom.

Så därför så undrar jag om du har några råd hur jag nästa gång skall bära mig åt för att bli åtalad och vilka metoder som skulle kunna var användbara?

Jag vill redan nu poängtera att jag inte är intresserad av att använda för mycket våld utan det får nog hållas till s k skrivbordsvåld om du förstår vad jag menar.

Tackar på förhand!

M V H, Sandor Herold, Malmö

Om Sandor på bloggen…


24 responses to “Sandor är besviken, det blir inget åtal

 • Hanna

  Våldtäkt i Uppsala, Rissne, Uppsala igen, och igen. Södermalm, Hässelby, Sandhamn, Östermalm och Järfälla – under augusti. Nya tjejer drabbas varje dygn. Gärningsmännen är från jordens alla hörn och får ofta ”ungdomsvård” om de åker fast. ”Det är omänskligt att utvisa honom till hemlandet eftersom han skulle må sämre då” tyckte någon domstol!!?

  Gilla

 • oysteinronnegmailcom

  Fantastiskt bra Sandor!!!

  Gilla

 • Olle Johansson

  Att ens rättsväsendet får lov att lägga tid och pengar på en sådan sak, man tager sig för pannan. Om de istället tog itu med den riktiga kriminaliteten. (Ja, Sverige blir bara underligare och underligare, inte undra på att andra länder gapskrattar åt oss svenskar.)

  All heder åt Sandor!

  Gilla

 • UE

  Sandor, din härliga, ja rent av eminenta text fick mig på ett utomordentligt bra humör.

  Gilla

 • robbcos

  denne Sandor

  Gilla

 • Nosferatu

  Han är underbar…

  Gilla

 • Stenbock

  Sandor:
  Stenbock blev också ledsen och betuttad,av resultatet. Hade liksom redan förberett mig,för en resa te Malme.. Har t.o.m. köpt en vit skjorta på Eriksboden,enkom för denna händelse.
  Typiskt för oss båda…Har man en lustig dag,så nog regnar det ! 😉

  Gilla

 • Sandor är besviken, det blir inget åtal – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: INSÄNDARE. Malmö 7-8-2019 Till kammaråklagare Adam Rullman , åklagarområde Öst. Måste […]

  Gilla

 • Thomaz Wiberg

  Underbar sarkasm 😍😍.. Älskar det 😉

  Gillad av 1 person

 • Peter Skoglund

  Sandor ger och tar på ett uppriktigt och rakt sätt. Alltid med en skön ironi i verklighetens allvar.

  Framför allt står han upp för det han tycker är fel och rätt. Vilket han ska ha en stor eloge för.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Är väl inte så svårt att bli åtalad. Skriv lite kritiskt om islam på facebook eller gör några rörelser med armen så kommer polisen bums rån mord och annat får stå åt sidan.

  Gillad av 1 person

 • Weronica Selby

  Du ar helt underbar tusen tack

  Gillad av 1 person

 • G54

  Det är ju bara att höja ribban succesivt Sandor, tills du kommer upp i något åtalbart. Kan vara intressant att se var gränsen går. Stå på dig.

  Gilla

 • Genuspedagog

  Rullman och Skalman och det svenska rättsväsendet 🙂

  Jag tror Skalman fegar ur. Svenska skitmyndigheter slåss mest mot pensionärer som inte kan försvara sig. Och hela värden skrattar.

  Eller så blev det ät och sov dags för Skalman.

  Pride kanske?

  Gilla

 • Hanna

  Du har blivit tillräckligt känd Sandor, och då vågar inte polis och åklagare driva det av rädsla för dålig publicitet. Se på ASAP Rocky och hur pinsamt det blev mot slutet när alla tyckte att afghanerna skulle åtalas istället för amerikanen, (alla utom svensk media).

  Gillad av 1 person

 • Reinhard

  Ett skolexempel på en rättshaverist.
  Vad är det människan vill åtalas för?

  Gilla

  • Bajen666

   Är du rasist.?

   Gillad av 1 person

  • Pettersson

   Du får väl läsa Reinhard, hur kan du påstå att Sandor är en rättshaverist utan att veta vad han var anklagad för. Det är nog du som liknar en rättshaverist. Sandor har skrivit om vad han var anklagad för och det finns länkar.

   Gilla

   • Genuspedagog

    Pettersson är inte heller genuspedagog 🙂

    Gilla

   • Reinhard

    Naturligtvis kan jag påstå det utan att veta vad det hsndlar om. Se bara hur han ser ut på bilden, ser inte ut att ha så höga studieskulder om du förstår vad jag menar. Människor som skriver personliga brev till aktörer inom rättsväsendet är inte helt i ordning. Att merparten av tankesmedjan här hyllar honom gör mig bara säkrare på att det är en rättshaverist.

    Gilla

 • Genuspedagog

  Sandor är definitivt inte genuspedagog. 🙂

  Gilla

 • ponnsan62

  Fan du är bra Sandor

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: