8 thoughts on “Öysten Rönne om hur regeringen kan sätta press på Google

  1. Islam är ingen folkgrupp, det är ett politiskt påfund. Alltså kan man inte bli dömd för hets emot folkgrupp om man kritiserar islam

  2. Helt säker på att det är ett verk av den lille ynkryggen Morgan Johansson.
    Men tror att Swebb TV kommer igen , hoppas att dom sparat alla program.
    Det gick inte i Östtyskland där Stasi försökte men till sist fick ge upp
    och flytta till Sverige, men förr eller senare kommer verkligheten fatt i dem här med, och då vankas det en mörk framtid för lille Morgan!

  3. Skatterna är så orimliga i Sverige att inga företag vill etablera sig om de inte blir särbehandlade med skattebefrielser. Det vore också ett grovt olagligt och listigt sätt för att manipulera dessa företag i politiska syften. Risken för det är nog så stor, så liknande skattelättnader borde inte förekomma. Det underlättar brott. Hur kan det finnas väljare till riksdagspartier, som ständigt höjer skatter och avgifter för att genomföra en politik eller med bistånd stöttar utlandspolitik, som få svenskar sympatiserar med?

  4. Hur kan regeringen gå med på etableringsstöd och skattesänkningar till multinationella företag? Ingen skatt betalas i Sverige? Nä just de, de har ju alla svenskar som SKA betala bland världens högsta skatter. Snacka om att slicka uppåt och sparka neråt!!

Kommentera