Idag fälldes nummer 23

BROTTSLIGHET. En man i 25-årsåldern hittades avliden i Tensta på onsdagsmorgonen. Han var skjuten till döds och polisen utreder mord.

Polisen larmades om en misstänkt skottlossning redan inatt – men hittade då inget offer.

Larmet kom in till polisen vid 06.30 på onsdagen, som vid ankomst kunde konstatera att personen, en man, var avliden. Han är i 25-årsåldern och påträffades skottskadad, skriver polisen på sin hemsida. Mannens anhöriga är underrättade om dödsfallet.

-Pettersson säger att det var nummer 23 som sköts till döds i år om jag räknat rätt. Det är färre än förra året men jag tror att knivmorden ökat…

Nummer 23 verkar ha kopplingar till dubbelmordet på ”svenskarna” i Köpenhamn den 25 juni 2019 och har väl troligen sina rötter i samma skidfria område.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Idag fälldes nummer 23

  1. Så länge dom dödar varandra är det ok för mig MEN man får inte glömma att Svensken drabbas värst då dessa mordutredningar tar enorma resurser i anspråk.
    Oavsett man tycker pride är viktigast. Ledningen och ytterst politikerna verkar tycka det.

  2. Jag tycker det går för sakta minst 23 om dagen borde offras på skjutaltaret , för jag förutsätter att det handlar om våldsbejakande terroristinvandrare som skjuts.

    Då blir det cirkus 8000 om året som vi slipper försörja…Win win liksom.

  3. Skulle vara intressant om man kunde göra ett diagram men kurvor från 18 och 19 att se hur man ligger till.

  4. Nja,23 i början av Augusti,är inte så illa !
    Vore intressant med en statistik över dem med ”knivstick”… Men då hade Bloggen fått finna någon som kan jobba heltid. Mina tankar går ofta till de inom vården,som tvingas taga hand om drägget.
    Läste just om ”en man” som stod vid rännan,när ”någon” smög upp bakom,och högg honom i rygg o. nacke. Alltså kan man inte ens på ”huset”,längre koppla av !

    • Det kommer visst in en knivhuggen nysvensk varannan dag till Danderyds sjukhus.

      Det blir knivigt för dem med alla dessa knivar. Det blir också knivigt för skattebetalarna och för dom som tvingas vänta på vård.

  5. En man blev rånad i går i centrala Stockholm på sin klocka.
    En kvinna sade när jag berättade för denne nyheten att han får skylla sig själv, han behöver inte ha en klocka i hundra tusen klassen.
    Jag köpte en Rolex till min sambo för länge sedan.Den är också värt 100 000 , skall han inte få använda det?

  6. -Pettersson säger att det var nummer 23 som sköts till döds i år om jag räknat rätt. Det är färre än förra året men jag tror att knivmorden ökat…

    Ja, ammunitionen börjar väl tryta , så då blir det kniv istället.

Kommentera