Afghanvittnet


INVANDRING. I målet mot Asap Rocky och hans sällskap på de anklagades bänk och afghanen Mustafa Jafari som den som påstås blivit misshandlad finns också Dawod Hosseini, afghansk medborgare och den som var med Mustafa på  kvällen och ett av åklagarens vittnen. 

Dawod Hosseini var i sällskap med Mustafa Jafari när denne hamnade i bråk med ASAP Rocky och hans följe. Dawod vittnade i målet.

Dawod dömdes senast den 11 juli 2019 för stöld för stöld av glasögon på Synsam. Sitter häktad och väntar på ny dom.

Förekommer sedan 2017 under 7 avsnitt i belastningsregistret:

2019 – Stöld; fängelse 21 dagar
2019 – Åtalsunderlåtelse stöld
2018 – Stöld (3 tillfällen), narkotikabrott, ringa narkotikabrott; fängelse 3 mån
2018 – Ringa narkotikabrott; dagsböter 30 á 50 kr
2017 – Åtalsunderlåtelse skadegörelse
2017 – Stöld; ungdomsvård
2017 – Stöld, brott mot knivlagen; ungdomstjänst 25 timmar

Det stoppar inte där. Fredag 19 juli greps Dawod (ID ej styrkt) igen, denna gång med en en annan afghansk kamrat, Masi Abdolhoseini Hoseinabadi. (ID ej styrkt)

De anklagas för stöld genom att Dawod och Masi tillsammans och i samförstånd tillgripit en jacka på naturkompaniet till ett värde av 1199sek för att sedan lämna butiken utan att betala.

Masi och Dawod som tar fram aluminiumfolie för att sätta över larmet.

För ringa stöld genom att Dawod och Masi tillsammans och i samförstånd tillgripit en jacka på The North Face till ett värde av 999sek för att sedan lämna butiken utan att betala.

Brott mot knivlagen genom att Dawod burit kniv på allmän plats.

Här stoppar Dawod ned stöldgods i väskan som Masi bär.

Berättelse: Rasool arbetar som civilklädd väktare.

Rasool berättar att butiken The North Face på Kungsgatan kontaktar dem och säger att dem har två personer som beter sig märkligt i butiken. De två personerna identifieras senare som Dawod och Masi.

Rasool med sin kollega går dit och observerar hur Dawod tar en jacka med sig in i ett provrum. Dawod har även en svart träningsväska hängd över axeln. När Dawod kommer ut ur provrummet så har han bara en tom galge men ingen jacka med sig. Dawod och Masi lämnar butiken tillsammans. Dawod har då fortfarande väskan på sig.

När Dawod och Masi lämnar The North Face så lämnar Dawod över väskan till Masi som hänger väskan över axeln. Dawod och Masi går direkt in på Naturkompaniet som ligger bredvid. Rasool och hans kollega hinner inte komma ikapp Masi och Dawod innan dem går in på Naturkompaniet.
Rasool ser då hur Dawod går direkt fram och tar ner en jacka inne på Naturkompaniet.

Rasool ser sedan hur Dawod tar fram aluminiumfolie som har slår in larmet med. Dawod ger sedan jackan till Masi som stoppar jackan i den svarta träningsväskan. Rasool står ungefär 5 meter från Masi och Dawod när dem gör detta.

Masi och Dawod lämnar sedan Naturkompaniet, passerar sista betalmöjligheten och utanför butiken så legitimerar sig Rasool och hans kollega som väktare.

Här lämnar Masi och Dawod, till höger, butiken utan att betala.

Dawod försöker då springa från platsen men Rasool hinner ikapp honom utanför butiken Haglöfs på Kungsgatan där Dawod grips. Vid skyddsvisitation så påträffar Rasool en kniv i Dawods vänstra byxficka. Dawod och Masi blir gripna och förs till Naturkompaniets lager i väntan på Polis.

Dawod Hosseini har olovligen använt morfin, kodein och bensoylekgonin, som är narkotika. Det hände den 19 juli 2019 eller några dagar dessförinnan på Kungsgatan, Stockholm, Stockholms stad eller på annan okänd plats i Stockholm. Dawod erkänner också att han rökt heroin.

-Pettersson undrar varför syltryggarna låter dessa herrar vara kvar i landet och hur mycket jävelskap de ställer till med varje dag de är kvar i Sverige.

”Vid visitation av den svarta träningsväskan som båda misstänkt har burit så påträffas en plastpåse med ca 10 klädesplagg i. Ingen av de två misstänka villa känna sig vid kläderna. Dawod säger att kläderna tillhör Masi. Masi gör anspråk på ett par strumpor som han får men resten av kläderna säger han att han inte vet vems det är.”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Afghanvittnet

 • Ingmar Silfvast

  PK media påminner varje dag att Asap Rocky dömts till fängelse som 16 åring men om Löfvens två afganska pojkars digra brottsregister näms inte ett ord Men detta är ju förståeligt Med dom afganska brottslingarna sätter Löfven och Löf grunden till de nya folkhemmet

  Gilla

  • rune

   ”Det blir en förtjänst för samhället lite läääääää ”pust” äängre fram.”

   Ja , det blir väl när de ”trillat av pinn´”

   Gilla

 • Monicka

  Afghaner, syrier är farliga mest ensmkommande barn ,som de är inte barn och de är bara mindre åring på papper hoppas migrasionvarcket kolla upp.TACK

  Gilla

 • Aram

  Det är sant Sverige har blivit paradis för invandrarna och helvette för oss svenskarna .vårt land har blivit afghaner,fortsätt 👏👏👏👏👏😭😭😭😭😭😭en vacker dag vi alla ska gråta ……🤨

  Gilla

 • Kent Jarl

  Jasså jag trodde det var Svensson barn ja…

  Gilla

 • Ingen särskild

  Skicka räkningen till Annie Lööf. Det här sker pga hennes ”medmänskjighet”.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Lööf´s och Löfvéns ”gullungar” fortsätter att leva laglöst. Det verkar som om flertalet Afghaner inte klarat sina studier med godkänt och ett inte föraktligt antal är systematiskt kriminella. Av de Afghaner som erhållit godkänt kan man räkna med att aktivistiska lärare gett en inte föraktligt andel gullegrisbetyg (många av dem var sällan ens närvarande vid lektioner/prov). Dessa lärare borde lagföras.

  Gilla

 • Rakapuckar

  Heja, heja välkommen till ödmjuke-vänsterns drömland! Typisk vänster är så fort det är motstånd eller andra åsikter så ryker rasistkortet fram!!

  Gilla

 • Mm

  Toppen vittne som åklagaren fått tag på, väldigt trovärdig, wow. Heja Sverige..
  Kommer på min nota när jag nästa gång skall handla på Naturkompaniet, Synsam, Ica, m.fl och när jag betalar in 3000kr på min 12000kr pension som jag själv betalat in om nu händelsevis vänstern inte fattat det. Rödvinsvänstern lever gott på våra gemensamma pengar utan att arbeta annat än att låta käften gå, det kan de.

  Gilla

 • Fiona1177

  Lika bra att inse fakta. Afghanerna är regeringens och samtliga myndigheters ömmande skyddsobjekt. Svenskar är bara blaha, blaha. Nej, allt gratis till dessa små rara oskyldiga afghanpojkar. Jag är så förb-t less på detta. Och om detta nu kallas ”hat”, så låt gå för det. Allt är ju hat numera så fort en svensk öppnar munnen.

  Gilla

 • Tony

  Finns det någon av dom 9300 illegala Afghaner som inte
  är kriminell?

  Gilla

 • Lisa.

  Det är rödskrikans ”gullefjun”.

  Gilla

 • ståfräs

  Sverige har blivit ett paradis för kriminella och ett helvete för oss 12% som älskar vårt fosterland. Tusen tack PK idioter.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Nu finns det folk som blir upprörda i Sverige. Inte för det olagliga och brotten som återkommande begås.

  Utan för att man pekar på att det är en afghan.

  https://nyheteridag.se/pahoppad-av-kollegor-efter-afghantweet-nu-kommenterar-sr-journalisten/

  Gilla

 • nosferatu

  Fler av dessa 9 000 gymnasieafghaner? Att de har ett brottsligt förflutet i hemlandet kan det väl inte råda några tvivel om?

  Gilla

 • Gunnar Karlsson

  Alla de som lidit ekonomisk skada på grunda av dessa genomkriminella afghanska element.

  Gör en korrekt uppskattning skadans ekonomiska omfattning.

  Upprätta en faktura där du beskriver skadan och dess ekonomiska värde.
  Skicka fakturan till:

  Centerpartiet Att: Annie Lööf
  Box 2200
  103 15 Stockholm

  //Gunnar

  Gilla

 • Opeter

  Hur i helvete kan det finnas personer som försvarar detta pack ??? Vad är det för fel på er ??? Dessa individer ska ut ur landet direkt på livstid !!!!!

  Gilla

 • Göran

  Alla inom Regeringen, Myndighetsvänstern och PK-cancerns Media är personligen ansvariga för denna explosion av importerad kriminalitet!
  Och ännu värre att därav många tusentals med ”fel” Svenska rastillhörighet dag efter dag får sina liv söndertrasade!
  Rent juridiskt överträffar de med bred marginal 2:a världskrigets allra värsta landsförrädare!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: