Vänsterextremister har kidnappat Pride

HBTQ. Idag, strax efter klockan 13.00 drog Prideparaden i gång i Stockholm. Paraden går en fyra kilometer lång sträcka, från Stadshuset till Östermalms IP. Allt från organisationer och föreningar till företag och politiska partier deltar i manifestationen för mänskliga rättigheter och allas lika värde. 

Det är bara ett fel, Pride och Prideparaden är kidnappad av vänsterextremister som driver sin politiska agenda och struntar i allas lika värde eller mänskliga rättigheter.

Läs gärna vad Mattias Karlsson, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna tycker om vänsterjippot.

”Jag förstår grundidén med Pride och sympatiserar med den. Förtrycket av homosexuella har varit diaboliskt och horribelt. Ända fram tills att jag själv var två år gammal så klassades homosexualitet som en psykisk störning, som en sjukdom i Sverige. Än idag stöts homosexuella i vissa fall bort av sina familjer och homosexuella i Sverige som har sin bakgrund i Mellanöstern hotas inte sällan av hedersvåld från sina släkter och klaner. I en lång rad länder i Mellanöstern och Afrika är homosexualitet fortfarande belagt med dödsstraff, vilket SD lovat att ,tillsammans med bland andra den konservativa administrationen i USA, globalt bekämpa med full kraft. Jag förstår verkligen behovet av att träffa likasinnade, visa stolthet över en fortsatt ifrågasatt, men viktig del av sin identitet och protestera mot verkligt förtryck och förföljelse.

Just eftersom Pride i grunden är viktigt, så är det synd att man bidrar till att förstärka nidbilder och stereotyper genom att man gjort avkall på varje form av grundläggande krav på värdighet och anständighet hos deltagarna och det är bedrövligt att organisationen/eventen låtit sig politiseras och kidnappas av vänstern och därmed utestänger och alienerar ett betydande antal homosexuella med en högeridentitet och högeråsikter.

SD och Medborgerlig samling är utestängda från deltagande (Trots att MED har en homosexuell partiledare och att SD har flera högt uppsatta företrädare som är öppet homo- eller bisexuella). Vid årets invigning av Pride attackerades SD och KD politiskt ifrån scenen. I Pride-tåget förekommer öppna hån och attacker på SD och Jimmie Åkesson. Samtidigt så välkomnar Pride vänsterterrorister som AFA. En organisation som försökt mörda människor, som misshandlat och dödshotat mina vänner och som av Säpo klassas som ett hot mot rikets inre säkerhet.

Slagorden om kärlek och inkludering klingar mot bakgrund av detta och annat ganska ihåligt…”

Mattias Karlsson, SD,

Bilderna från Mattias Facebook

18 thoughts on “Vänsterextremister har kidnappat Pride

  1. Pride har spelat ut sin roll. Många normalbögar vill inte vara med. Ordna en karneval för alla i stället. Låt alla komma ut ur garderoben!

  2. Att vara utesluten från pride är ett sundhetstäcken.
    Att pride är Sveriges största event visar bara vilket skräp folk Svensken är.
    När det gäller Sveriges framtid samhällets utveckling bryr sig inte Svensken ett jäv…. Dugg.
    Våldet, Våldtäkterna, morden, skjutningarna törs inte folk gå ut på gatorna och manifestera mot.

    • Men varför står den dumme svensken och ser på? Lämna detta åt sidan som många homosexuelle säger att detta jippo har blivit sjukt.Och de sitter hellre på kolonistugan den dagen för de har inget behov att visa sig där och fjanta. Och de här är riktigt fina killar jag talar om.

      Kan vi få en dag för heterosexuella för att visa våra unga vägen till att det är helt normalt att tycka om det motsatta könet. Att man är inte sjuk om man inte gillar sin pojk-eller flickvän av samma kön.
      Undrar hur många kronor statens skulle ställa upp med?

      Kvinnan på bilden med nidbilden på Jimmie Å verkar vrickad.Allt står inte rätt till. Pride är inte till för sånt att hata.Kärlekens budskap blir plötsligt fientligt.

  3. Men Svenska folket då? Vad får dessa till att gå ut och
    bevittna denna äckelparad, när dom annars totalt skiter i
    att landet med stormsteg är på väg mot undergång???

    Alltså landets mörka framtid tycks inte intressera folket, men
    man kan i stora skaror gå ut för att bevittna denna vidriga
    cirkus? Man häpnar!

  4. Ja, det är banne mig vidrigt att bete sig som man gör med Pride. Att politiskt häckla SD och Jimmie Åkesson samtidigt som SD förbjuds att deltaga.
    Pride skulle vara opolitiskt. Men är helt infiltrerat av vänstern och är inte längre en förkämpe för mänskliga rättigheter och allas lika värde.

    • Att dom häcklar SD är för att dessa har haft rätt och
      påtalat detta till folket, då blir dom farliga
      för vänster fånarna, att verkligheten kommer ut till
      folket, den verklighet som styret gjort allt för att dölja

  5. Tyvärr har Stockholms Pridetåg urartat totalt.Det som från första början var kul och festligt och viktigt har nu blivit ett uppvisningståg för allt som ska vara PK.Att SD och Medborgelig Samling inte får bara med och leka i denna politiska och dekadenta sandlåda skall dom bara vara glada för.Pridearrangörerna bör nog ta och sanera i dom egna leden om detta spektakel skall ha någon framtid som folkfest.Ut med politiken och in med festen igen !!

    • Leve dom heterosexuella alla ska vara homo sa det fods mindre svenska barn. Men musslorna kan avla fritt ett steg I folkutbytet.

    • Tycker inte dom ska sörja att inte få vara med i det
      sällskapet, för där vänster jönsar drar fram blir det
      mesta enbart cirkus, om det det gäller styret av
      ett land eller något annat, så blir
      det mesta kass. Vänstern, i särklass sämsta ideologi
      har i årtionden talat om dom fattigas rättigheter,,men
      i dag är dom springpojkar till Mångmiljardären Georg Soros
      och dom Stenrika Amerikanska bankerna, fast det begriper
      dom inte själva.

      • Och vad kostar det här av våra skattepengar? Skulle vilja se kostnaden med tanke på att vi avskedar sjukvårdspersonal och har ej råd att köpa röntgenmaskiner .
        Övergångsställen har målats i regnbågens färger. vad kostar bevakningen och omdirigeringen av bilar?
        Allt det här måste plockas bort .
        Det tog mig en timme på en sträcka som normalt tar 12 minuter med bil.

  6. Bra skrivet av Mattias Karlsson.

    För att vara människor som pratar ”om allas lika värde”, ”värdegrund” och ”respekt för demokratin”.

    Så är det både besynnerligt och konstigt att ledningen för Pride Stockholm, har så svårt med det själva. År ut och år in.

    De visar absolut inte rätt värdighet i denna fråga, att behandla alla människor och demokratiska partier lika.

    Man kränker så uppenbart, en stor del av Sveriges HBTQ-personer. På grund av deras grundläggande demokratiska rättigheter i yttrande- och åsiktsfrihet, i att själva välja, vilket politiskt parti man vill stödja och arbeta för.

    • Dessa siffror säger allt om dagens sjuka och helt förlorade Folkhem !
      Inte konstigt att det är och ser ut som det gör i Sverige 2019 när PRIDE är det absolut det viktigaste för makhavarna PK-media och det övriga verklighetsfrämmande etablissemanget.
      Vidrigt.

  7. Ett enormt deltagande!
    Både i paraden och i publiken!
    50.000 deltagare i tåget och 500.000 i publiken!!

    Svenskt rekord! Kanske också världsrekord!

Kommentera