År 2030 har Sverige kollapsat!

INSÄNDARE. Nu är det år 2030 och det bor 20 miljoner människor i Sverige varav 90% har utomeuropeiskt ursprung, 10% kommer från Europa varav 7% är ursprungliga svenskar, eller skandinaver. Resten av svenskarna har dött en naturlig död eller mördats, men dom allra flesta har tvingats fly till normala länder som ex.vis Ungern, Tjeckien, USA, eller Australien.

Många länder i Europa har kollapsat eller håller på att gå under p.g.a. den muslimska invasionen, men Sveriges totala kollaps kom som väntat ändå först!

Nu fungerar i stort sett ingenting längre.

Alla fängelser har tömts på dess muslim och negroida innehåll och dom regerar nu i olika kommunklaner (gäng) över hela landet.

Svenskar som var/är regimkritiska sitter fängslade, minsta antydan till kritik leder ofelbart till mångåriga fängelsestraff! (och detta är faktiskt redan i dag infört till 30%)

Regimen och dess skräckvälde är totalt och all opposition är tystad. Samhällsspioner verkar överallt och reagerar blixtsnabbt på minsta misstanke om kritik. Ingen går säker längre. (också detta är till 80% redan infört)

Och domstolar tillsammans med muslimska klaner kontrollerar och styr nu hela det svenska rättsväsendet med järnhand.

Dom få svenskar som fortfarande äger bostäder och fastigheter tvingas nu medels en ny lag inhysa utländska nykomlingar, Lagtrots leder omedelbart till konfiskering av bostaden och fängelsestraff för fastighetsägaren och hans familj. (redan infört till 25%)

Ingen svensk tillåts heller längre äga mer än 10.000:- kronor, kapital utöver detta belopp konfiskeras av regimen och går oavkortat till försörjning av nyanlända! (konfiskering av tillgångar infört redan nu till 90% medels skyhöga skatter och straffavgifter på det mesta)

Svensk media kontrolleras till 100% av regimen och censuren är total. (också detta är redan infört till 99%)

Pensionerna för svenskar har dragits in, det finns inga pengar påstår dom, nu får dom klara sig bäst dom vill. Regimens högsta önskan är att dom helt enkelt svälter ihjäl! (redan i dag infört till 50%)

Bensinen kostar 45:- per liter för oss svenskar, men subventioneras för utlänningar!

Våldtäkter av svenska kvinnor och barn är ej längre straffbelagt så länge gärningsmännen är utlänningar! Däremot så riskerar istället kvinnan som våldtogs ett kännbart straff.

Alla kvinnor tvingas gå klädda i säckliknande och heltäckande ”kläder”

Politiska partier är totalförbjudna -så länge dom ej har godkänts av den muslimska regimen.

Inga svenskar tillåts avla barn längre, överträdelse av förbudet straffas med fängelse för båda föräldrarna och barnet omhändertas och omskolas!

Pengar/kontanter har avskaffats och förbjudits, nu tvingas alla att ansluta sig till den statligt kontrollerade bankcentralen där endast spårade plastkortsbetalningar och köp är lagliga. (också det redan infört till 85%)

Byteshandel och liknande transaktioner bestraffas hårt!

Den svenska kyrkan har konverterat hela sin verksamhet till islam. Nya byggnader byggs hela för att tillmötesgå muslimers krav på bönhus. Alla svenska kyrkor byggs därför nu om till moskeer! Kyrkogårdar med kors och andra kristna symboler utplånas och blir olaglig.

Kristendomen förbjuds och innehav av biblar och allt annat som kan förknippas med kristendom är straffbart!

Övervakningskameror är installerade i hela landet och vi tvingas också att bära en GPS-sändare där varje steg vi tar kan följas och registreras och vi måste även vara nåbara 24 tim per dygn. Vägran bestraffas hårt. (övervakning och kontroll av oss medborgare är också det redan infört till 80%)

Vi har också ett konstant reseförbud, även resor inom landet kontrolleras genom att ansökan måste göras inför varje enskild resa.

Också det redan infört till stora delar, höga skatter på flyg och beordrad skam vid offentliga skampålar infört bara för att vi reser, vilket är bara första steget inför total det förbudet som kommer!

All kontakt med personer i andra länder är förbjuden för oss svenskar och ses som landsförräderi och har ett högt straffvärde.

Alla svenska högtider och traditioner är för länge sedan borttagna och islamska är nu införda och inskrivna i den svenska grundlagen. Obligatorisk närvaro för alla. (redan infört till 50%)

Ohörsamhet bestraffas enl. muslimsk lag.

Det svenska språket tillåts fortfarande användas, men med stora restriktioner, nu är det arabiska som är det officiella svenska språket och som alla måste lära sig!

Landet Sverige har nu upphört att existera som en fri och suverän stat.

Året är som sagt 2030, men mycket tyder på att Sveriges kollaps infaller tidigare!

Detta är en prognos baserad på nyheter, statistik, fakta, erfarenhet och en dos sunt förnuft. Det mesta av allt det negativa är som Ni kan se redan infört och det behövs därför bara smärre justeringar här och där för att uppnå det totalitära 100%-iga skräckväldet.

Janne

39 thoughts on “År 2030 har Sverige kollapsat!

  1. Låt inte detta bli sant!
    Sverige skall vara ett land för endast Nordbor och inga andra än oss.

  2. Ja Sverige har nog kollapsat 2030, men sen är det nog stopp för medeltidsidioterna, försöker dom sig på Ryssland eller Kina kommer nog detta anhang att möta motstånd, det är inte alla länder som omger sig med hjärndöda ledare.,.

  3. Som jag hävdat tidigare. Konfiskerar Regeringen alla ”sommarstugor”, så blir det en revolt, som heter duga…

  4. Off Topic

    Har tyvärr Noterat att Regeringen beordrat Youtube att stänga ned SwebbTV, vilket IOF:s är ett mycket fint betyg till SwebbTV, måste ha varit en riktig böld där bak på diktaturen på Sveavägen 68. Personligen älskade jag älskade jag SwebbTV och hoppas att protesterna tvingar Regeringen och Youtube att backa.

    https://www.friatider.se/youtube-raderar-swebbtv-hets-mot-folkgrupp

    Om inte så är detta det slutgiltiga beviset på att Sverige inte längre är en demokrati, för utan en fungerande yttrandefrihet så kan inte ett land kallas demokratiskt.

    Jag förstår inte varför folk envisas med att använd Youtube, speciellt som det är allmänt känt att företaget befinner sig på vänsterkanten och samarbetar med Regeringen. Det finns gott om alternativ, en snabb sökning på Bing gav resultatet nedan.

    https://techtrickszone.com/2018/08/25/best-youtube-alternative-sites/

    https://twitgoo.com/best-youtube-alternatives/

    //Gunnar

  5. Scenariot är relevant och sannolik i stora drag, dock kanske lite tidigt med 2030, men senast 2050 högst troligt. Detta scenario sker inte över en natt utan är process på 20-30 år från nu. Vi har dock kommit en bra bit på väg och sannolikt redan passerat point of no return.

  6. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Har Sverige kollapsat 2030 så beror det inte på det så kallade klimathotet utan på naiva politiker som drivit fram den ”humanitära stormakten”.

  7. Tror det går fortare!
    Därför vi inte har några politiker som förstår vad dom ställt till med.
    Samt att svenska folket är grundlurade sen
    40år bakåt i tiden
    Vikingablodet är dött.

    • Ett helt tänkbart scenario som Janne skrivit.Men det kan gå fortare om muslimerna startar ett parti och dom kommer in i riksdan. Inte helt otänkbart till nästa val. Det blir ett parti som kan få 40% på kort tid.Titta på Belgien.Där har det just hänt.

    • Sverige är det ända landet på jorden som saknat politiker i över 60 år. Det är därför som vi inte haft någon regering under den tiden.

  8. Minns Stefan´s och Margot´s ängsliga tal där de bedyrade att ”Sverige aldrig har kritiserat islam och kommer heller aldrig att göra det” !!?!! Varför inte bara slänga in handduken direkt då…?

  9. Domedagsfantasier som dom här har spridits i olika varianter nu 20-30 år. Att ni orkar hålla på!

    • Nej, men att havet ska stiga med tre meter så fort Greta öppnar käften, går tydligen för sig .

    • Amanda ! Det är väl en större fråga hur ni orkar förstöra ett helt land på så kort tid.Ställ dig den frågan. Men domedagsfantasier om klimatkollapsen vart tionde år går bra. Samla ihop dina 2-3 hjärnceller och kryp under en sten.

      • 2-3 Hjärnceller var väl att ta i, 0 hjärnceller skall det väl vara?

    • ”Nej, men att havet ska stiga med tre meter så fort Greta öppnar käften, går tydligen för sig .”
      Det är inget jag påstått, bara dina vilda fantasier!
      ”Amanda ! Det är väl en större fråga hur ni orkar förstöra ett helt land på så kort tid.Ställ dig den frågan. Men domedagsfantasier om klimatkollapsen vart tionde år går bra. Samla ihop dina 2-3 hjärnceller och kryp under en sten.”
      Bosse om du skulle ha rätt så har jag iaf fler hjärnceller än dig. Och klimatkollaps har jag inte nämnt. Nu har du inga hjärnceller att samla ihop men det finns säkert en brunhåla där du och dina bruna kompisar här kan krypa in och slicka arslet på varandra!

      • Varför fick du ingen tumme upp när du har så fint ordförråd?Så vi som vill bevara Sverige har en färg? Intressant.
        Jag trodde det berodde på landstillhörighet och födelseplats.Du är inte lite korkad.Du tillhör nog den grupp som har lika stort IQ som skonummer.
        Amanda! Nordkorea har säkert en mer passande blogg för dig.

    • Söta Amanda- Du skulle studera något mera i din världshistorie över de senasta 7000 år.
      Hela välfungerande stater, samhällen och länder har totallt krachat på så lite som 24 timmar.
      Det tar lååååång tid att bygga upp och snabbt lätt att riva ner.
      Frid vara med dig.

      • Alla kommer att ha lika få hjärnceller som Amanda om några år, det har Greta sett till genom att uppmana barnen i världen att inte gå i skolan och lära sig någonting.

  10. Redan nu och väldigt snart är ekonomin tvungen att höja skatter pga (80 åringar o miljöskäl) omskrivning o Bluff givetvis o vad gör dom hitlockade invasiva typerna jo rånar och stjäl ALLT dom kan och för ut med Reinfeldt o Lövens goda minne Morgan ska titta på det till valet 2026!

  11. Allt detta låter mycket sannolikt.
    Ett fel är dock att det i Sverige är media som kontrollerar regimen, inte tvärtom.
    Alla Sveriges politiker är skiträdda för Sveriges mycket korkade och okunniga, men mäktiga journalistkår.

  12. Lite Off Topic.

    Hela cirkusen med ASAP Rocky och det två afghanska parasiterna misstänker jag är ett mycket väl regisserat skådespel som dagligen slukar massor med spaltmeter i PK-pressen och timtals med svammel i SVT och TV4.

    De ansvariga för detta makabra drama är som vanligt Regeringen i symbios med PK-pressen. Syftet är naturligtvis att dra all uppmärksamhet ifrån den allt mer bisarra situation som Sverige befinner sig, som exempel kan nämnas, tio negrer som våldtar en yngre kvinna i Piteå, dagliga skjutningar med dödlig utgång, sjukvården som oxså nästan dagligen kräver dödsfall p.g.a. en total kollaps, jag kan, som ni vet, fortsätta rätt länge till men stoppar här.

    //Gunnar

    • ASAP-Rocky skandalen har bara ett syfte. Skaffa denna mångmiljonär mera pengar med hjälp av gratis reklam för flera tiotals miljoner.

  13. Man får hoppas att det blir 40 grader kallt och 2 meter snö dom närmaste vintrarna det passar nog inte mördarfolket !!!

    • Vet inte… sett ofta MENA-folket gå i flipflops eller tom. barfota när det är minusgrader o vi själva använder vinterstövlar. Men stora mängder snö är ju förstås ett rejält hinder.

  14. Jag är rädd för att mycket av det du skriver kommer att förverkligas. Kanske inte under vår livstid, men under våra barnbarns.

    • Det mesta negativa har dessvärre redan förverkligats och vi har ju en facit i vår hand som till största delen är klar, så därför behövs det ingen Einstein för att göra en framtidsprognos!
      Bara en revolution kan rädda Sverige!

      • Eller genom ett utländskt ingripande! Från ett land i rakt östlig riktning från Sthlm´s horisont, Och då menar jag inte Finland eller Baltikum,

      • Sverige har varit försonade från krig i flera hundra år. Nu är INBÖRDESKRIGET mycket nära.

  15. De ligger mycket i det Janne skriver! Finns några alternativ som jag ser det, avsätta regeringen och lägga om kursen, slåss till sista man, flytta innan det händer, stoppa huvudet i sanden och hoppas på det bästa. Jag är skeptisk till att svenskarna förstår i vilken situation landet befinner sig i.

    • Gringo! Det går ju inte att avsätta regeringen!
      Det är andra mandatperioden i rad som det är en regering som inte är vald.Dom har satt dit sig själva.Fria val är bara ett jippo dom ordnar
      varje fyra år för att omvärlden ska tro att det är
      en demokrati.

  16. Inte en helt osannolik beskrivning.
    När pengarna är slut så blir inte det kalla landet i högan nord så intressant att komma till och det kommer att ske mycket tidigare.

    • Ja. Tyvärr, tyvärr, tyvärr är det en total ekonomisk kollaps som behövs. Det kommer ”rädda” oss….men, det kommer jävlar i mig inte bli någon dans på rosor. Risken finns att vissa grupper tar till vapen mot alla utanför egna ”klanen”. Inbördeskrig? Inte osannolikt.

Kommentera