Av egen fri vilja, inget religiöst eller annat tvång påstår vänsterliberalerna

ISLAM. Iranska myndigheter varnar dem som tar av sig huvudduken, hijaben, filmar det och lägger ut på sociala medier med ett straff på tio års fängelse, rapporterar The Telegraph.  

Konstigt nog försvarar vänsterliberalerna i Sverige förtrycket av kvinnor i Iran och bekämpar dem i Sverige som är emot hijab.

FEMINISM/ISLAM. ”Världens första feministiska regering” och den humanitära stormakten, det vill säga Stefan Löfvens regering får sig en rejäl spark i baken av grundaren till ”My Stealthy Freedom”, som kämpar mot hijab-tvånget i Iran. 

Samma feminister åkte till Iran, samma ministrar. I Iran underkastade de sig lagen om obligatorisk hijab, med ursäkten att det med respekt för kulturen i Iran.

Låt mig vara väldigt tydlig – att kalla en diskriminerande lag som del av vår kultur är en förolämpning mot en hel nation, säger Masih Alinejad, grundare av The My Stealthy Freedom

Facebook

Det är islamiska teokratierna som underkuvar oss, som fängslar oss, som torterar oss och dödar oss för att vi kämpar för vår frihet och våra mänskliga rättigheter.

Irans fria kvinnor

-Pettersson säger att på samma sätt som regeringen Löfven säger att han respekterar Irans kultur kommer han att säga att han respekterar muslimernas kultur med kvinnoförtryck i Sverige.

Stefan Löfven sa på S-kongressen att det finns ingen rimlig rasism, inget rimligt kvinnoförtryck, det ska bekämpas på alla nivåer men att tala klarspråk med mullorna i Iran går inte…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Av egen fri vilja, inget religiöst eller annat tvång påstår vänsterliberalerna

  1. Vänstern som har föraktat och attackerat kristna genom alla år för att de är kritiska till skilsmässor, aborter och homoäktenskap omfamnar nu muslimer och Islam. Det är sjukt och påminner om 70-talet när de omfamnade och samarbetade med DDR för att sabotera våra västliga demokratier. Vänstern hatar sin egen kultur så mycket att den allierar sig med de vidrigaste regimer och grupper.

  2. Alla här på Pettersons blogg vet vad som pågår i Sverige och europa… men vi sitter bara o skriver av oss och gör inget i praktiken…
    Snart dags att göra något. Det Måste göras.

    • Gör du nåt drastiskt så blir du gripen åtalad och ibland till och med fängslad och inte nog med det jobbet är i fara vänner och bekanta vänder dig ryggen…Osv osv osv…….

      Men jag håller med något måste göras…:-)

      • Skaffa vapen o vettigt folk så kan snutarna inget göra…. ty dom är livrädda för folk med vapen….. såveda det inte handlar om en efterbliven med leksaksvapen…..Dågår det att döda.

    • Att gå ut och demonstrera kan vara besvärligt för folk med tanke på jobb , barn och restiden till demot .

      Men ALLA kan råka bli sjuka en vecka och jag vill gärna se att alla sjukar sig första måndagen varje månad tills vi ser en tydlig förbättring !

      Börjar i September eller Oktober ?

      • En typiskt svensk feg bortförklarande gegga. Det är på grund av sådana som du som Sverige har kunnat sjunka så lågt så snabbt. Fattar du inte det?

    • När 80% av svenskarna är får som röstar precis som Sveriges journalistkår kräver så går det som det går.

    • Helt riktigt. Handling är det enda som räknas. Börja med att våga stå för vad ni tycker i er bekantskapskrets.

  3. Låt stenåldersmänniskorna leva på stenåldern i Mellanöstern och skicka tillbaka dem som inte vill integrera sig i Sverige. Passa på att förbjuda islam i Sverige också.

  4. Rekommenderar starky denna norska dokumentär om Muslimska Brödrarskapet som ett inlägg i hijab-debatten.
    T.om brodern till grundaren av Muslimska Brödrarskapet är starkt emot förespråkandet av hijab och anser att islam stått still i 1000 år… Är han montro islamofob? 🤔

    https://youtu.be/ndm58u77kMk

    Från 2008 – allt som de varnar för i dokumentären har idag slagit in. Jämför med hur det blev i Egypten när brödrarskapet fick inflytande – trots att de förbjöds – med hur det börjar se ut här.

    Historien upprepar sig – tyvärr…

  5. Övrigt: Idag pratade jag med några danskar som var mycket oroliga över situationen i mitt land.

    Undrar hur lång tid det kommer att ta att reparera ”det nya ryktet”. Varje gång Löfven visar sitt huvud i TV ökar återhämtningstiden med 10 år.

    Det är viktigt att Sveriges budget går till att utreda amerikanska rappare och svenska pensionärer. Ett grundligt arbete gör så att vi kan vara säkra på att dom inte är rasister. En person som är skeptisk till ökat våld, bränder osv. är högsta prioritet.

Kommentera