En person skottskadad i Landskrona

BROTTSLIGHET. En person har skadats i en skottlossning i Landskrona uppger polisen på sin hemsida. Personen förs med ambulans till sjukhus och ett område har spärrats av i centrala Landskrona. Polisen larmades till platsen efter att flera personer hört höga smällar.

Polisen

5 thoughts on “En person skottskadad i Landskrona

  1. Har Stefan Löven och Co. fattat vad som håller på att hända? Varför inte en riktig KONSEKVENSANALYS med ”öppna gränser” för kriminella, knark och vapen…??? Vi såg det inför EU valet….-inte en vettig undersökande journalist som beskriver verkligheten! Att jämföra Sverige och Australiens kontroll av gränserna vore ett korrekt sätt att skildra verkligheten .Det går att stoppa knark och vapen men kräver resurser i form av tullpersonal och effektiv utrustning. Jämfört med USA och Australien är Sverige efterblivet, det kostar stora pengar att stoppa knark och vapen. Finns det ens utbildning och kunskap i vårt land på området ? Svaret är tyvärr nej. Att ex hitta knark i motorfordon kräver dyr utrustning, – man kan röntga fordonet och se avvikelser men dessa apparater är inte billiga. Smugglarna kan skickligt gömma narkotikan. Jag tror INTE svensk tull har ENKLA TEST för att spåra amfetamin, kokain och dylikt, sådan utrustning som varje tulltjänsteman har i Australien, ett snabbtest som direkt visar om personen varit i kontakt med narkotika. Nej, i Sverige behövs inte detta tack vare EU har vi ingen kontroll alls! Allt släpps in, tjuvar, knark och vapen – nu har vi skjutningar och mord varje dag och SOCIALDEMOKRATERNA och Stefan Löven anklagar SD för att vara ”nazister”!! Det är ”svetsarns” stående svar på alla samhällsproblem hans gäng importerat….En jämförelse måste också göras när det gäller rätten till självförsvar och till våldsutövning…-den är lika med NOLL i Sverige…Det är bara dessa gangstergäng som har rätten att skjuta…..Vi har en mesig henpolis som jagar pensionärer som skriver sanningen om invandringen….Inte konstigt att skjutningar och mord eskalerar!!

  2. Den mångkulturella och Islamistiska tryggheten anno 2019 bara ökar i det forna kristna svensks Folkhemmet !
    Nu är 7 klöverns journalistkårens och det övriga månkulturälskande vänsterextrema etablissemanget absolut viktigaste fjolleri PRIDE igång igen, nu tjatas det om det från morgon till kväll i all PK-media.
    Man får väl ändå hoppas att ingen från SD deltar i något s.k Pridetåg men helt säker kan man ju inte vara på någonting numera.

    • …undrat mkt över varför de inte säger
      ”skadeskjuten” ist för ”skottskadad”
      …skytten (som i detta fall) skjuter väll
      för att skada, om möjligt döda…offret
      är ju ett villebråd, eller huu?
      Skottskadad blir man då en Kina-Puff
      smällar av i örats närhet!

Kommentera