Blandland

MÅNGKULTUR. Fullkomligt vilseledd 10-årig svensk flicka skrev ett brev till statminister Löfven för att hon vill byta namn på Sverige. Det nya namnet vill hon ska vara ”Blandland”.

Blandland

Varför undrar du? Jo, för att ”vi alla är från blandade länder” och att ”människor blir diskriminerade i Sverige”. Vad tyckte då Löfven? Jo, att det var strålande ”påhittigt med en fin tanke bakom”.

Den briljante Paul Joseph Watson dissekerar den ”fina tanken”, det ”blandade” och ”spännande” Sverige – och det är ingen vacker syn…

Från Politikfakta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Blandland

  1. En statsminister som skryter om akademiska studier.. introduktionskurs … även öppen för lösdrivande hundar etc……. SKULLE FÖR HELVETE SKÄMMAS— Vederbörandes hjärna räckte liksom inte till för vidare ”studier”,, Som alla vet försöker — försökte i alla fall tidigare … man locka till sig studenter med en intro på en eller två poäng.. bara man sitter av en timme…
    Som gammal universitetslektor under många år… med en pension som ”utraderats” av obegripliga politiska ”sosse” beslut MÅR MAN ILLA

  2. Sverige var tidigare ett I-land, men är på god väg att bli ett U-land. Transformationen är i enlighet med intentionerna hos andra världskrigets segermakternas att experimentera med införandet av ett Humanismens Tredje Rike i Sverige under förlorarnas applåder. Därför är Sverige ett X-land. Det finns knappast mer. Här finns bara nollor i obegränsade mängder, så kanske ”O-land” eller ”Noll-land” passar bättre. Speciellt Löfven är uppvuxen i Norrland, så ”Nolland” passar nog honom bäst. Regeringen lär dock få enklare att enas om ett mer politiskt korrekt och internationellt gångbart namn, förslagsvis ”No land”.

  3. Jasså den svetsande landsförrädaren tycker att Blandland är ett bra namn på dagens Islamistiska Folkhem ?

  4. Sverige är no-mans-land för det tillhör ingen och det styrs av feministisk regim.

  5. Ska man skratta eller gråta. Nu är det barn som sätter agendan. Det går utför med landet. Rösträttsåldern måste höjas till 25 år. Dessutom iq-test på alla politiker. Vissa partier skulle då försvinna helt……

  6. Det finns en anledning till att rösträttsåldern förut var 25 år och att du inte kan bli president eller senator i USA om du inte fyllt 35. Detta vilsna flickebarn är högst troligt ett resultat av minst lika vilsna föräldrar men i hennes fall kan man urskuldra det med att hjärnan behöver 15 år till att bli vuxen.

    ”N’être pas républicain à vingt ans est preuve d’un manque de coeur, l’être après trente ans est preuve d’un manque de tête” (François Guizot 1787 – 1874)

    Fritt översatt till dagens förhållanden; ”Den som inte är socialist vid 20 års ålder har inget hjärta, den som inte är konservativ vid 30 års ålder har ingen hjärna”.

Kommentera