Klimatsmart i Grönköping

GOTT OCH BLANDAT. Grönköpingsakademiens ordbok definierar ”klimatsmart” såsom ett sätt att tjäna grova pengar på klimatet, t.ex. genom fiffigt orkestrerade klimathot och hård beskattning av koldioxid. Månne nästa klimatsmarta steg? Att beskatta rökt fläsk torde ge statskassan ett väl-behövligt tillskott, något som verkligen behövs för att finansiera bidragen till sol- och vindindustrin. Rolf Oward

Klimatsmart i Grönköping

-Pettersson säger att om klimatextremisterna menade allvar så skulle de inte uppmuntra folkförflyttningar från söder till norr. I norr är det kallare och går åt betydligt mer energi för att leva.

En somalier i Sverige släpper ut 50 gånger mer koldioxid än en somalier i Somalia. En afghan i Sverige släpper ut mer än tio gånger så mycket koldioxid som en afghan i Afghanistan. Invandringen är en katastrof för klimatet. Bättre än alla vindkraftverk och solceller är att börja återvandring i stor skala.

Länk till CO2 utsläpp per invånare i olika länder…

Nöjd, energisnål somalier i sitt hemland…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Klimatsmart i Grönköping

  1. När man kommeriellt använder ordet ’smart’ i någon form, så försöker man locka till sig alla idioter och lura på dessa något …

  2. I så fall så försvinner ju du med? Bara en sådan sak.
    Betackar mig för alla självutnämnda

Kommentera