Afghanen i Rockyfallet har fått uppehållstillstånd på falska grunder


INVANDRING. Mustafa Jafari, mannen som är målsägande och den som påstås ha fått stryk av Asap Rocky och hans team ska inte närvara vid rättegången på tisdag enligt Hanif Bali. Orsaken är att ”flyktingen” är hemma i Iran på semester till 31 augusti. 

Mustafa Jafari:

 • Påstår sig vara född år 2000 i Afghanistan, men bott i Iran sedan 2006.
 • Kom till Sverige 2014 pga ”hotbild”.
 • Kommer ej närvara vid rättegången då han är på semester i Iran fram till 31:a augusti.

Mustafa Jafari

Mustafa Jafari har under sin tid som ”ensamkommande flyktingbarn” arbetat ihop en bra meritlista i belastningsregistret.

 • 2018-05-25 – Ringa narkotikabrott – Solna TR B 3666-18
 • 2017-11-23 Ringa narkotikabrott – Stockholms TR B 14680-17
 • 2016-05-09 Åtalades för grov misshandel, dömdes för misshandel – Södertörns TR B 16838-15 (hovrätten fastställde, Svea HR B 4587-16)
 • 2016-02-18 Åtalades för stöld, dömdes för snatteri – Stockholms TR B 2805-16

Sedan kan man fundera på hur mycket den lilla investeringen klarat sig från om han är dömd fyra gånger?

Lagen säger att Migrationsverket ska dra tillbaka uppehållstillståndet från den som fått det på falska grunder. Herr Jafari har fått uppehållstillstånd efter en sån allvarlig ”hotbild” att internflykt ej är alternativ i Iran, ändå åker Jafari tillbaka för att träffa föräldrar, syskon och släkt i Iran på semester.

-Pettersson har nu sett ett flertal fall, ett exempel är Amir Nabizadeh och tusentals andra åker fram och tillbaka till den plats där de inte kunde stanna en minut utan att riskera att mördas, det var i varje fall vad de skrev i asylansökan?

Varför följer inte Migrationsverket och polisen lagen?

Merit Wager Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


30 responses to “Afghanen i Rockyfallet har fått uppehållstillstånd på falska grunder

 • Harald

  Varför är MJ kvar i Sverige efter 5 år??? På http://hotpot.se/politik/asap-rocky-bakom-las-och-bom-pga-ensamkommande-afghan/ finns en bra sammanställning över galenskaperna med Mustafa och det svenska skyddsnätet för alla utom svenskar.

  Gilla

 • Dennis

  Totalt oaxepttabelt, helt LAG vidrigt. Är benägen att hålla med Trump även om han inte är min största idol. Killen borde frikännas, det här luktar helt enkelt illa och följer den inslagna linjen i Sverige (landet inside out and upside down) som går ut på att skydda dessa streetsmarta rövare till varje pris 😖😡😠

  Gilla

 • The Rocky Horror Sweden Show « Snaphanen.dk

  […] for nogen af de involverede måske lige med undtagelse af den dybt kriminelle afghaner, der er “hjemme på ferie.” Der begås omkring 85.000 tilfælde af “misshandel inkl. grov” i Sverige om […]

  Gilla

 • Tony

  Falska grunder ja, det fick nog dom 9299 andra också i det
  så kallade Gymnasie lagen.. men en hel del Batikhäxor blev glada.

  Gilla

 • Mustafa Jafaris semesterresor | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Som vi skrev i morse är Mustafa Jafari, målsägande i Rockymålet hemma på semester. Jag ska resa till Iran och vara borta 20 juli till […]

  Gilla

 • Maja

  Nu har det här blivit en världsnyhet. Svensk Domstol är i gungning.
  Att de ljuget att han skulle ha slagit med en flaska på afghanen.Han måste bevisa skadorna.
  Det här kommer att bli kostsamt föross skattebetalare.

  Gilla

 • Glace

  har egentligen inte handlat om flyktingar som det presenterats för allmänheten utan helt enkelt politikernas försök till folkutbyte i Sverige som görs. UHNCR (fn) själva beräknade att möjligen 2-3% kunde vara äkta. Det är de kravlösa bidragen som lockar och många har tom
  2-3 alias ID i flera kommuner och kan därmed lyfta 2-3 bidrag/månaden.
  Många av dem åker hem på långsemestrar och tom årsvis och lever som kungar hemlandet,inga kontroller görs på dessa av svenska myndigheter. Med sina bankomatkort kan de kvittera ut ansenliga summor. Det här gäller alltså syrier-irakier-ehtiopier-somalier mfl….

  Gilla

 • Selma

  Migranter lever med vårt skatt pengar .Vi kan inte betala och de lever i vårt land gratis ,det är nog Sverige.

  Gilla

 • Monicka

  Migrsionvercket är mycket dom, de kan ingenting .De uttläningar är jätte luriga , slutta med migranter de är farliga.

  Gilla

 • Sara

  Utt med de det fins inte plast för de här .hoppas Sverige vaknar ,vår regering är döva,blinda .hoppas de non gång vaknar till .utt med alla vi har ingen plats för de här .

  Gilla

 • ossie

  Han ska väl hämta hit tjocka släkten på svenska skattebetalares bekostnad.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Märkligt att de importerade har evig semester i sverige har ytterligare semester i hemlandet!?????

  Gilla

 • Nicklas

  Alltså denna regering och de som röstat på den är ute på djupt vatten. FInns mycket som mörkas.

  Gilla

 • Lisa.

  Hurra för Pettersson.

  Gilla

 • Lisa.

  Inte så konstigt att åklagaren vill sätta åt Asap Rocky.
  Här är det är inte tillåtet att tillrättavisa en muslimsk brottsling.
  Åkt på semester från vad, han jobbar ju inte.

  Gilla

 • Anders Thuresson

  Ringde upp Migrationsverket 0771-235 235 därefter val #1 #6 fick prata med en handläggare, uppgav namn och personnummer som finns offentligt från polisförhöret. Handläggaren får upp personen. Sökte asyl januari 2015 fått permanent uppehållstillstånd. Migrationsverket säger man inte kan påverka.Hade han haft ”tillfälligt uppehållstillstånd hade de kunnat kollat upp ärendet. Så det är alltså helt jävla OK att blåsa svenska myndigheter med att ljuga om situationen i otrygga Afghanistan när man bott i säkra Iran för att lura till sig uppehållstillstånd och bidrag för åka på semester man ”flytt ifrån” HELT JÄVLA OTROLIGT!!

  Gilla

 • nosferatu

  Somna om och låt bli flaskan ikväll

  Gilla

 • nosferatu

  Vad i hel…te?
  Kan detta vara möjligt? Nu måste väl t.o.m. regeringen genomskåda bluffen, eller….?

  Gilla

 • messkalle

  Min ”ilska” är att Afganen åkt hem på semester. Allt passerat på Hanif Balis tweet. Han är ingen oskyldig invandrare med sitt brottsregister.
  Att han m.fl. fått uppehållstillstånd är gravt felaktigt.

  Gilla

 • Ewa Höckert

  ..Å varifrån kommer pengarna han kunnat resa på semester 😡..utvisa samtliga de s.k. ensamkommande å låt inte denna person återkomma. Han å övriga har INGET här att göra. 99% är hitsäbda av sina föräldrar som lever på bidrag i Iran men kommit på att här är bidragen högre!!!. Vederbörande har ju familj.
  Vår sittande regeringen gör ALLT för hitkommande men ”GLÖMMER” de som byggt upp Sverige.
  Stefan L.,Annie L,Sabuni..öppna ERA hem å dela med er av er lön..den är ni inte ens värd.
  Önskar man kunde anmäla er..

  Gilla

 • Gringo

  Undra hur många ”flyktingar”som får semesterresan betald utav oss skattebetalare? Hur kan han åka till Iran som han har flytt ifrån? Ska verkligen våra skattepengar gå till ”semesterresor” för flyktingar som flyr från de landet de åket till? Ska våra skattepengar gå till flyktingar som inte sköter sig och skiter i svensk lag? Varför får de som inte sköter sig vara kvar i landet? När vänder opinionen för våra pensionärer där många lever som fattigjoner? När inser politikerna att våra skattepengar är folkets pengar? Jag tycker hela situationen är helt bisarr, sjuk, besynnerlig. Samtidigt hoppas jag att hela situationen skiter sig för politikerna, så de får stå där och ta sitt ansvar inför domstolen.

  Gilla

 • messkalle

  Den begåvade (talented) statsministern, enligt Trump, måste avbryta sin semestern och åka ned till Iran med regeringsflygplanet och hämta hem målsägande annars tvingas Trump revidera sin uppfattning.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Vilken parodi detta har blivit.

  ”Sverigebilden” lanseras för fullt till den övriga världen.

  Gilla

 • Christina Dahlen

  Sverige skyddar brottslingar. Våra myndigheter är både döva och blinda. Även vår sittande regering har samma åkommor

  Gilla

 • Kalle

  Polisen, Migrationsverket, och MSB har väl haft samma chef som tillsatt nickedockor i ledningen. Förmodligen Påverkas de fortfarande av Kommunisten Dan Eliassons.

  Gilla

 • Göran

  Bravo Pettersson!
  Talande fakta om ännu en import-kriminell lögnare med full juridisk immunitet i Sverige !
  Där fattiga Svenskar utan tandvård, sjukvård, den minsta rättssäkerhet eller ens pensioner som går att leva på tvingas att bidragsförsörja vederbörande!
  Hoppas bara att dessa fakta kommer den Amerikanska allmänheten till del!
  Varning dock…
  Nu lär du jagas av Sveriges alla sk. Åklagare för ”Hets Mot Folkgrupp” som all form av empati med brottsoffer eller sanna bevisbara fakta kallas!
  Dessa som ständigt lägger ner riktigt grova brottfall där människor med ”fel” Svenska rastillhörighet traumatiseras för livet!
  Sveriges Rättsväsende är verkligen en korrupt och kriminell cancer vana att samarbeta med tungt kriminella och förnedra brottsoffer.
  Allt handlar om ”rätt” eller ”fel” rastillhörighet, religion och partibok.
  Sen finns ytterligare en sak! Desto mer digert kriminellt register & grovt brott, desto mer stöd av Sveriges Åklagare och Rättsväsende!
  Desto fattigare och skötsam & bagatellartat brott, desto mer förnedring av Sveriges Rättsväsende!
  De tror sig vara ”smarta” som jagar oskyldiga gamla Svenska pensionärer för att de känner empati med traumatiserade brottsoffer istället för kriminella!
  Kommer sanningen om dessa korrupta äckel ut till omvärlden får vi fattiga skötsamma kanske lättare att bekämpa dem och deras omgullade import-kriminella rasistapor?

  Gilla

  • Brasklappen

   Stort tack till Pettersson!!! I framtiden kommer S och 7kövern att lagstifta mot att sprida info om dessa brottslingar!!!

   Gilla

   • Suzie

    Sverige lär vara det enda landet i hela världen där
    regimen importerar grova brottslingar från världens värsta dysfunktionella kulturer och länder och sedan ger dessa kriminella varelser flyktingstatus ,och klassar dem dessutom som en skyddsvärd folkgrupp.Kritiserar man regimens galna och rättsvidriga kriminalpolitik / säger fakta och sanning om brottsimporten då riskerar man att fällas för hets mot folkgrupp( kriminella!!) .Sju partier samarbetar och stödjer detta och därmed 82 % av svenska folket som röstat på galningarna och förrädarna .Hur mycket sjukare kan Sverige bli?Cui bono?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: