Somalisk ”flykting” häktad för knivmord i Göteborg


BROTTSLIGHET. Natten mot lördagen knivskars två unga män i problemtyngda Nordstan i Göteborg i samband med ett bråk. En av de knivskurna avled senare på sjukhus. En 21-årig man från Somalia har häktats som misstänkt för mordet. Ytterliggare enman är anhållen.

Mannen kunde identifieras och gripas tack vare övervakningskameror i området. Han häktades senare på sannolika skäl, den högre misstankegraden, misstänkt för mord.

-Pettersson säger att myndigheterna är medskyldiga till mordet. Somaliern borde aldrig ha släppts in i vårt land och när han nu gjorde det borde han ha utvisats för länge sedan. Somaliern är tidigare dömd för ett stort antal brott, däribland narkotikabrott, brott mot knivlagen, butiksstöld, försök till rån, stöld och våldsamt motstånd.

SVT glömmer tyvärr att rapportera om den utländska medverkan i detta brott och många andra brott…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


8 responses to “Somalisk ”flykting” häktad för knivmord i Göteborg

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: